Получената от Меркел травма не би трябвало да има последствия

Не трябва да стои дълго неподвижна, каза германски хирург
6 яну 2014 17:52, Петя Славова
9
Получената от Меркел травма не би трябвало да има последствия
Снимка: БТА

Травма като получената от канцлерката Ангела Меркел при падане на ски-бягане в Швейцария по правило минава без усложнения и не оставя последствия. Това заяви заместник-председателката на Съюза на германските хирурзи Юлия Зайферт, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Още по темата
"Пукването е диагностицирано в област, където има много меки костни тъкани и бързо заздравява", посочи Зайферт. Както съобщи говорителят на правителство Щефен Зайберт, Меркел е получила пукване на таза при падането.

Пациентите с подобна травма не трябва да стоят дълго неподвижни, отбеляза Зайферт. "Движението е важно за кръвообращението и за предотвратяване на възникването на проблеми", подчерта тя.

Християндемократическият съюз, чийто председател е Меркел, днес отмени заседанието на партийното ръководство, което беше планирано за 10 и 11 януари в Ерфурт, припомня БТА.

Както Dnes.bg писа, заради травмата Меркел няма да посети Полша в сряда и няма да приеме в Берлин в четвъртък премиера на Люксембург Ксавие Бетел. Тя обаче ще ръководи заседанието на правителството в сряда, когато за пръв път се събират министрите от новата широка коалиция между консерваторите на Меркел и социалдемократите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Арети преди 10 години
Эа въвеждане на единна европейска валута са били необходими няколко десетилетия подготовка, като началото е при подписването на Римския Договор 1955 г , който съэдава Европейската Икономическа Общност!!! Това обаче, иэобщо не иэяснява факта эа миэерията и стандарта на страните членки на ЕС!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪЩОТО ЩЕ СТАНЕ И С ЕС
7
1
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Меркел е демократ. Къде пак я пишете при комуниста *** и Будуткин мутруткин!
6
0
 
2
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Фидосова или Пеевси ако се качат на ските така може да се разчекнат, че после не може да им се съберат краката!
5
0
 
2
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Тя не си гледа годините ски ще кара!!!!Така лошо можеше да се разчекне, че после с инвалидна количка щяха да я превозват!
4
1
 
2
 
! Отговори
изпаднал германец преди 10 години
отива до КАУФЛАНД със два човала марки Хвърля марките на улицата и краде количката .от магазина желязна .
3
2
 
4
 
! Отговори
изпаднал германец преди 10 години
отива Германец във кафене пие едно кафе за 5 000 марки поръчва второ за 5 000 марки излиза от БАРА и плаща 30 000 марки ЧЕСТИТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
2
1
 
4
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
ИТАР ТАСС се тревожи за кадрите от Комсомола повече отколкото световните шампиони . Май не е случайно , че всички са луднали по ските без да се посъветват с вещи опозиционери . "Ето в териториите на упражняващите се в политика еврейски назначения никой няма да срещнете по пистите . Само Боко и съпартийката му Мая яхнаха за кратко патериците и сега няма кой да ги спре да правят щуротии .
1
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как глава си нестроши дъртата комуниска !!!