Германия нищи точат ли имигранти социалните

Правителството създаде специална комисия за това
14
Германия нищи точат ли имигранти социалните
Снимка: Ройтерс

Правителството на Германия реши да създаде комисия на високо равнище, която да проучва твърденията, че мигранти от други страни на ЕС злоупотребяват с германската социална система, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Миналата година над десет германски града поискаха от федералното правителството помощ, за да се справят с наплив от мигранти от Румъния и България.

От 1 януари отпаднаха ограниченията за трудовия пазар на редица страни от ЕС за гражданите на тези две страни.

Участващият в коалиционното правителство консервативен Християнсоциален съюз поиска гражданите на други страни от ЕС да нямат право на социални помощи през първите три месеца от престоя си в Германия, а злоупотребяващите със социалната система да бъдат експулсирани.

Правителственият говорител Щефен Зайберт заяви, че комисията ще обмисли евентуални нормативни мерки за борба със злоупотребите с германската социална система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Сърбите преди 10 години
Сърбите точат Социалната система на Германия вече 20 години , обаче нищо не казват , защо ги крият , всички Сърби цял ден по кафета играят карти , никoй не работи
13
0
 
3
 
! Отговори
ivan преди 10 години
до коментар 8:И аз съм живял в Германия,сестра ми е женена за немец и определено не си прав- пълно е с бг студенти дори в малките градчета. Тези, които стоят на помощи не са те, а турците и арабите. Мисля,че се досеща всеки и кой прави повече престъпления. Българинът в повечето случаи е дори по-стриктен от немеца, а араби и турци си правят каквото иска,но заради комплекса "Хитлер" немците са ги приели за приятели и ще страдат за това след време. Тези,които са патриоти и го осъзнават са расисти
12
0
 
3
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Да се твърди такова нещо е смешно,защото немските помощи са супер ниски-около 390 евро,ако не се лъжа. Да,плащат ти жилище, разходи по него, дават ти допълнително 150 евро на дете и това е. Не си струва просто. А за *** ни не става,защото се иска адресна регистрация, иначе няма помощи. Познавам доста немци,които работят на черно, не плащат данъци, а с нас са се захванали. Създава ни се лош имидж!!!
11
0
 
6
 
! Отговори
да точат преди 10 години
Какво значи да точат Соцялната система? те просто го прават , но не се говори за това , Араби Марoканци Турци Сърби го прават отдавна , по цял ден са по кафета и игрални зали , затова някои не са се интегрирали 30 години в Германия
10
2
 
1
 
! Отговори
Арети преди 10 години
До неотдавна се смяташе, че върху продължителността на живота на човека влияят три фактора - наследственост, начин на живот и екология!!! Но се окаэва, че влияние окаэва и ИНТЕЛЕКТЪТ!!! Няма никакви случайности и всичко което се случва, напомня эа ХОЛОКОСТА в Европа и Евроэоната!!! Евроинституциите и лидерите на ЕС БЛАТОТО, които съэдадоха иэмама небивала до сега в историята на Континента!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
mm преди 10 години
NIE HE ICTI4v. KACATA NA GERM: ATESI KOITO NAEMAT XORATA NA MINI DOB TE PRAVAT ISMAMA ITOVA GO SNAÄT NEMCKITE POLETIZI SASCHTO CAMITE TE IMAT PRÖCT V TASI RABOTA HIE ROMITE NE CME NEGRAMOTNI SASCHTO IMATE CTRAX OT ZIGANI TRABVA DAVE ICTR.OT DRYGI ANE OT CLYGiTE NA CVETA???????
8
2
 
0
 
! Отговори
Хм, циганите и араби преди 10 години
те имат мноого деца. Ако забранят детските само за *** ...можеА статията тр дас е казва/и германците искат дас е забранят помощи на последната вълна от ЕС.пфф, хиляди бг студенти, елит, къде ги, аз виждам само ***. Етн бг не може да ги различиш от германци, те не се издават. Турците са си още от 1970 там, 1/те гастарбайтери.Късмет.Арабите идват тук с парите си
7
1
 
3
 
! Отговори
FES преди 10 години
hey shvap lapashli TUR........ ARA.......KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUr
6
0
 
9
 
! Отговори
дойчланд дойчланд преди 10 години
Парите на Германия се точат от 8 милиона турци и араби, които паразитират на социални помощи, а не от няколко хиляди български студенти, които са бъдещия елит на световната наука.
5
1
 
3
 
! Отговори
х..й преди 10 години
Така е за жалост 2,3.Обаче не смятам че съм ***,даже много наобратно.Политиците ни превърнаха в"***"и"***",дано знаеш за какво иде реч.
4
2
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Защо чак сега бе DEUTSCHLAND ??? Вашите закони са либерални на основата на все по нарастващото обществено съзнание. Нима не усетихте,че от 2007 г.при вас идва непоправима ***.Скоро ваш вестник писа,че циганчетата в дортмунд ходели редовно на училище и били прилежни. Да вярно е и при нас е така но до пети- шести клас. Удари ли ги хормона в главата,*** вече не помни и заживява в друг свят. Само не правете като у нас,когато *** изнасили депутат тогава да вземете мерки.
3
6
 
5
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
напротив,точно България и Румъния са проблем защото са се превърнали в развъдници на ***
2
8
 
5
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
напротив,точно България и Румъния са проблем защото са се превърнали в развъдници на ***
1
3
 
16
 
! Отговори
х..й преди 10 години
Не са ви проблема Българи и Румънци.Пробпем са ***.Проблем за Вас и Нас са радикалния ислям.Защо не си решаваме проблема?