Франсоа Оланд се раздели с Валери Трирвильор

Той направи изявление в лично качество, а не като държавен глава
25 яну 2014 22:32, Петя Славова
29
Франсоа Оланд се раздели с Валери Трирвильор
Франсоа Оланд и Валери Трирвильор. Снимка: БТА

Френският президент Франсоа Оланд обяви тази вечер, че се разделя с партньорката си Валери Трирвильор, предаде Франс прес."Слагам край на съвместния ми живот с Валери Трирвильор", обяви Оланд пред АФП. Той уточни, че прави това изявление в лично качество, а не като държавен глава.

Оланд обяви, че се разделя с Трирвильор две седмици след като бе разкрита тайната му връзка с актрисата Жюли Гайе, пише БТА.

Френският президент е очакван на официално посещение в САЩ от 11 февруари по покана на своя американски колега Барак Обама и съпругата му Мишел.

Франсоа Оланд и Валери Трирвильор съжителстваха съвместно от 2007 г. На 10 януари обаче светското списание "Клоузър" разкри,че 59-годишният Оланд поддържа тайна връзка с 41-годишната комедийна актриса Жюли Гайе. На другия ден 48-годишната Трирвильор, която изпаднала в шок, бе приета в болница, където остана осем дни.

Утре вече бившата първа дама на Франция заминава на благотворително посещение в Индия, организирано от неправителствена организация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
7
 
! Отговори
OOOO преди 10 години
Браво,Валерито да усети как се чувстваше бившата му жена сеголена от която има 4 деца и 28 годишно съжителство когато тя му скачаше и ги раздели.Само че сеголена не влезе в болница а излезе от положението като истинска дама.Заради тая ревнива ку*ка,сеголена не стана министър и децата не са в елизето а нейните са там
15
1
 
6
 
! Отговори
damata преди 10 години
Бах ти и дъртия пергишин и той се сетил да прави любов и да се натиска с по-млади, ама дали прави нещо кой знае?
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не повярваш това грозновато дебело, плешиво, очилато човече какви мацки върти! Все ми се струва, че тези успехи се дължат на парите му! Жените обичат многото пари, големите бухалки и да спят до обяд!
13
3
 
12
 
! Отговори
men преди 10 години
чичето с шкембака, ако го правеше това изявление като частно лице нали се сещаш че никой немаше го боли фара и да ти публикуват простотиите и противната снимка и на теб и на жените ти и на любовниците ти, а т.нар. ти жени пък едва ли щяха да те погледнат дори ако не беше президент. а в това време безработицата ти в страната още малко ще стигне българската, френските автомобили дори мънкитата не ги купуват вече, цяла африка гори и скоро ще затънете пак в песъците, пак, и освен това сте по фалирали и от америка, а ти плешив изверго ин занимваш с малкия оланд, ***.
12
2
 
7
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До 14, 15 и 16. Ами учете се тогава на морал от нашите политици, те не са ***, те са най-свестните, честни и морални политици в света. Нямат любовници и това е най-важното им качество като политици, а сигурно е защото от мислене за кражби са станали импотентни. Пфу, злобен народ!!!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 3НАПРОТИВ АКТРИСАТА ИМА ДВЕ ДЕЦА ОТ АРЖЕНТИНСКИ РЕЖИСЬОР...
10
5
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
До ФранкофонЕдната е на 48, другата на 42, така че са си еднакви на възраст. Любовницата изглежда по-млада, може би заради фриволната си професия и защото няма деца.
9
3
 
20
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
Не е ***. Преди няколко години тази положи свръх усилия, за до го раздели с жена му. Сега й се връща, браво. Който гроб копае другиму... нали знаеш после.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oh ma petite. Ne pleure pas.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Типично по френски. C'est la vie.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко и пиар, питайте *** на Оланд :DДа се взимат, нали разрешиха гей браковете в деградиралата им страна.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Утре ще обявят новата първа дама - актрисата.
4
2
 
34
 
! Отговори
А преди 10 години
В държавата с най-много хомосексуалисти един мъж да е нормален и да му развалят рахата...
3
6
 
3
 
! Отговори
mitaski kakalqski преди 10 години
Gospodin 4 minuti s toaletnata hihihi
2
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
боже, тия французи не мислят с главата си, а с оная си работа.И предния беше такъв - оргии, ***,пък един беше изнасилил камериерка с хотел в Нй Йорк и сега е в затвора май...По-добре да се затрие тая пасмина, която е начело на ЕС заедно с фашизоидите Меркел
1
27
 
13
 
! Отговори
Франкофон преди 10 години
Добре,че натири старата *** и хвана по-младо маце.