САЩ и ЕС да се готвят за нови санкции срещу Русия!

Ситуацията в Източна Украйна буди тревога, казал Обама пред Меркел
Обновена: 11 апр 2014 08:25 | 11 апр 2014 08:02,
152
САЩ и ЕС да се готвят за нови санкции срещу Русия!
Барак Обама Снимка: БТА

Президентът на САЩ Барак Обама е подчертал "необходимостта САЩ, ЕС и другите страни партньорки да се подготвят да отговорят на руска ескалация" в Украйна с налагане на нови санкции, предадоха световните агенции.

Обама е заявил, че ситуацията в Източна Украйна буди тревога. Това се казва в съобщение на Белия дом, публикувано след разговора на американския президент му с германския канцлер Ангела Меркел. "Проруски сепаратисти, очевидно с подкрепата на Москва, продължават да водят организирана кампания на саботаж и провокации, целяща да разтърси и дестабилизира Украйна", се посочва в документа.

"Лидерите на САЩ и Германия отново призоваха Русия да изтегли войските си от границата с Украйна", се казва в съобщението, цитирано от ИТАР-ТАСС.

Обама и Меркел са обсъдили и въпроси, засягащи предстоящата среща на министрите на външните работи на Украйна, Русия, САЩ и върховния представител на ЕС за външната политика.

Обама и Меркел са изразили подкрепата си и за усилията на украинското правителство за извършване на конституционна реформа, децентрализация и произвеждане на демократични избори.

От съществено значение ще бъде финансовата подкрепа на международната общност, са подчертали те, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
4
 
! Отговори
Иву преди 10 години
По прозорливите ще видят бъдещето и ще разберат , че всичко се прави в името на храната. Населението се множи и иска да яде, затова се иска земя за хляба...както китайците наемат нашата! Така че , РФ ще иска да вземе това което и е пренадлежало-Имперска му работа)
67
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руските войски са в окупирани територии, а корабите на НАТО са в свои води в Черно море.
66
1
 
7
 
! Отговори
Cherna peshka преди 10 години
Toya ohluv dedo mu darpat koncite otgore e kato razvalnuvana marionetka napalno se e samozabravl. Kato cherna peshka srestu dva topa.
65
3
 
9
 
! Отговори
Cherna maimuna преди 10 години
Gadna mrasna tvar. Gledai licemernia fashistki zadnic da ne ti go nadupchat rusnacite. Na teb ste ti haresa geysko izchadie.
64
2
 
15
 
! Отговори
SS fob преди 10 години
Да наистина Така е, баш О-бам а газ пикае!Притисната в икономически ъгъл, Русия започна да се разплаща с Иран и няколко други държави Без долари. Ако устои на натиска, АЩ ги чака грийнстоун... Но това е директно предизвикан отговор, това не е тяхна, руска мечта.
63
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шимпанзето - миротворец не се спря!Само с мирни акции се занимава от както е на власт.Донесе мир на Либия, на Авганистан, на Сирия, а сега май ще носи мир и на Украйна...
62
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САЩ, здраво са стиснали Германците за топките защото още не са им върнали златото...
61
1
 
11
 
! Отговори
Дановски преди 10 години
Защо популярността на Путин нараства и надхвърли 82%? На какво се дължи?"Русия без Путин. Забравихте ли? Да си спомним." - Политикус.ру-видео
60
4
 
36
 
! Отговори
Валя преди 10 години
Руските войски са на територията на Русия. Какво правят 3 военни кораба на САЩ и Франция в Черно море? Всичко това е заради заплахите на Русия да се откаже от SWIFТ системата. Също като войната във Виетнам - обвиниха ги, че са обстрелвали американски кораб и ги нападнаха. А реално никакво обстрелване не е имало и това се доказа след години. САЩ са терористи и трябва да бъдат заличени.
59
3
 
16
 
! Отговори
АН преди 10 години
ВКИЕВ СЕГА ФАШИЗМ БЕДНИ ХОРА КАКВО ВИНОВНИ
58
5
 
26
 
! Отговори
АН преди 10 години
До АнонименНИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ НА РУСИЯ АМЕРИКА СЕ СТРАХУВА ОТ СИЛНА РУСИЯ
57
5
 
24
 
! Отговори
Пенясал фоб, хапче преди 10 години
АЩ и SS (Schengen съюз ) да се готвят за спиране на Газа през Украхна. На Владимир вече не му пука. За Русия това е реално-започнала ОТЕЧЕСТВЕНА Война. А Руснаците за Цената на тяхната Победа не се пазарят.
56
3
 
33
 
! Отговори
даамммм преди 10 години
Е това,се нарича лицемерие и арогантност......тези "демократи" ще предизвикат поредната война.
55
3
 
32
 
! Отговори
До Анонимен 96 преди 10 години
Само руският Генерален ветринарен инспектор Онищенко може да хвърли в паника цели национални икономики, или поне отрасли в страни, които се опитват да пробутат некачествени храни в РФ. Изпищяха даже американски фирми, търгуващи с пилешко месо. Голям рев реваха поляци, латвийци, молдавци, грузинци. Месото на немците е пълно с тестостерон, на франсетата - с гестагени. РФ разполага с най-модерни лаборатории за контрол.До ВасилевГлупако, Русия има със свръхтехнологии. Висока наука, много ум, много
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доктор Джим Уилли: весь восточный мир восстат против доллара - политикус.ру
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не обръщайте внимание на триполовия инвалид Василев. Това е форумен ***, който още живее в епохата на студената война и си мисли, че Русия е СССР. Нали ме разбирате какво искам да кажа, човека е леко "мръднал", проявявайте благородна милост към него и го игнорирайте.
52
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"САЩ и ЕС да се готвят за нови санкции срещу Русия!"Както кажеш, ОБарако ОхОхбара. Твоята дума е заповед за САЩ. Всеки самопревзел се *** в Щатето, които си мисли, че сте най-великата нация на земята ти вярва.Нема фрийдъм както бихте казало Хамериканецо, ама вие си знаете.Може би не ви и трябва. Демокрацията - ненужно в САЩ.
51
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задава се "бананагедон"! Обамата така се изплашил, че изкупува цялата реколта от банани, с които ще замеря Русия, ако нападне братята украинци! Както самият той заяви, това ще се отрази негативно на световната икономика и особено на Карибския регион, където хората от години оцеляват, ядейки само банани.
50
1
 
32
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
НЕ ИСКАМЕ СРЕЩУ ЗЛАТОТО ..СРЕБРОТО...МЕДТА...ОЛОВОТО...ЦИНКА...УРАНА...ДОБИВАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАМЕ ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ КОЯТО ОТГОРЕ НА ВСИЧКО СТОИ В АМЕРИКАНСКИ ИЛИ ЗАПАДНИ БАНКИ И ПОДПОМАГА ТЯХНАТА ИКОНОМИКАИСКАМЕ СРЕЩУ ИЗНОСА НА СУРОВИ ДА СЕ ИНВЕСТИРА В БЪЛГАРИЯ..ДА СЕ СТРОЯТ ЗАВОДИ ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА ДА СЕ ВДИГА СТАНДАРТАСУРОВИНИ СРЕЩУ ДОСТЪП ДО ТЕХНОЛОГИИ И НОВИ ПРОИЗВОДСТВААКО НЯМАМЕ ТАЗИ ПОЛИТИКА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ КОГАТО СУРОВИНИТЕ В НЕДРАТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗЧЕРПАТ..
49
0
 
31
 
! Отговори
до Василев преди 10 години
"Русия нищо не си взима , а анексира територията на Кримският полуостров"Винаги съм смятал, че си ***, но сега разбирам че си безнадеждно ***. Крим беше подарен от украинеца Хрушчов на Украйна по време на Съветския съюз. Сега за да ти опиша като за ниво първокласник какво ознава това, това е все едно в момента ЕС да започне да раздава части от българската територия на други държави.