Българите, работещи на Острова, намалели след вдигането на ограниченията

Броят им е по-малък в сравнение с края на 2013 година
14 май 2014 14:50, Елка Василева
9
Българите, работещи на Острова, намалели след вдигането на ограниченията
Снимка: архив, БТА

Броят на българите и румънците, които работят във Великобритания, е спаднал от 144 000 през последните три месеца на 2013 г. до 140 000 през първото тримесечие на тази година, сочат оповестените днес официални статистически данни, цитирани от ДПА.

Още по темата
Сред британците се ширеха опасенията, че имигрантски поток от двете държави ще залее страната след премахването на ограниченията за работа във Великобритания за румънци и българи в началото на годината.

Смята се, че тези страхове са в основата на сегашния успех в проучванията на общественото мнение на антиимигранската Партия за независимост на Обединеното кралство, която се очаква да спечели европейските избори във Великобритания следващата седмица.

На годишна база обаче има увеличение на броя на имигрантите от България и Румъния, сочат статистическите данни. Увеличението е с 28 000 спрямо същия период на миналата година.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
9
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 9 години
Защо да им работя на педофилите и гейовете отвъд Ламанша?
8
0
 
13
 
! Отговори
до курбетчия преди 9 години
Моля представителите на анадолския *** да не се обаждат.
7
11
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До БългаринОТИВАЙ В русия ТАМ Е МНОГО " ГОТИНО " !
6
4
 
13
 
! Отговори
Емигрант в УК преди 9 години
Е па то и аз ще си ходя скоро, да не съм луд да седя- Заплати ниски, наеми почти 2/3 от заплатата, ами храна, ами транспорт- едно билетче- 8-9 лв. И накрая танто за кукуригу. Но пък ако искаш да спестяваш се социализираш с още 20 човека в една квартира- чудно, сутрин опашки пред ***, вечер чакане пред кухнята, а на следващата сутрин някой ти изял салама от общия хладилник. Та така, единствено дъждовното време е на примоция без пари- като почне от септември та чаак до май месец.Кой иска да оди
5
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Прекалено много *** там! Предпочитам другаде!
4
0
 
16
 
! Отговори
разрешено преди 9 години
Щом е разрешено, не еинтересно :)))
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имайте търпение, сега сме се наговорили с румънците да станем 29 милиона и дружно да нападнем острова. Ще ви вземем хляба, парите, жените не, тях можете да си ги задържите, и ще основем Българумъния на острова.
2
6
 
16
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
ЕС И БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАТ ХОРАТА В ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ И КРИЯТ ИСТИНАТА ЗА НАМАЛЕЛИЯ ПОТОК ЕМИГРАНТИ КЪМ ЗАПАДНА ЕВРОПА !!! СПОРЕД МЕДИЯТА РОССИЯ 24 , ПОТОКЪТ ОТ ЕМИГРАНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ СЕ Е НАСОЧИЛ КЪМ ВЕЛИКА РУСИЯ ! ЕСТЕСТВЕНО ЕС ОТ СРАМ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРИЗНАЕ !
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Данее от времето ние не обичаме дъжд