Отговорността на Георгиева е огромна - за милиарди евро!

Близнашки: Ако бях на мач, щях да кажа: "Господ е българин!"
Обновена: 10 сеп 2014 17:09 | 10 сеп 2014 14:01, Камелия Цветанова
29
Отговорността на Георгиева е огромна - за милиарди евро!
Георги Близнашки Снимка: архив, БТА

Решението Кристалина Георгиева да е зам.-председател на ЕК и еврокомисар по бюджет и човешки ресурси е израз и на доверието към България, смята служебният премиер Георги Близнашки.

Още по темата
„От Брюксел пристигна добрата вест и тя надхвърли всички наши очаквания. Ако бях на футболен мач, щях да кажа : „Господ е българин!“, коментира той.

Близнашки призна, че е горд като министър-председател и като български гражданин, че Кристалина Георгиева ще отговаря за този ресор, който е изключително важен и влиятелен.

По думите му тя ще е финансовият министър на Европа през следващите пет години.

„Говорих с нея и тя сподели, че отговорността, която се стоварва върху плещите й, е огромна, защото ще отговаря за милиарди евро“, добави той.

Според Близнашки при разпределението на ресорите е спазен и принципът на старейшинството, защото тя е еврокомисар за втори мандат.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати мазната усмивка, пълен подмазвач и послушник. Тоя дай му само да се кланя на тези, които го сложиха на този пост, да им угодничи и прислужва. Какво ни топли поста на тая Кристалина бе нахал, какви позиции има БГ въобще в Европа, че да ми се радваш. Земи и пусни и няко я сълза, като оня артист Паси, дето рева за НАТО и си напълни гушата с пари. Аман от подлизурковци. Цял живот се кланял на крадци, че и сега.
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Близашки,имаш много лигава физиономия!