Трима мъже бяха задържани в Брюксел за заплашване на полицаи

Това стана два дни, след като беше осуетен заговор за нападения
Обновена: 17 яну 2015 16:15 | 17 яну 2015 16:09, Камелия Цветанова
4
Трима мъже бяха задържани в Брюксел за заплашване на полицаи
Снимка: Ройтерс, архив

Трима мъже бяха задържани в Брюксел за заплашване на полицаи, обяви прокуратурата, цитирана от ДПА.

Арестите са извършени два дни, след като белгийските власти осуетиха заговор за нападения срещу органите на реда. Според прокуратурата в светлината на събитията напоследък "всички заплахи се приемат сериозно".

Двама от мъжете са били задържани снощи, след като заплашили полицаи в западната част на Брюксел. Другият мъж бил задържан при отделен случай наблизо, след като се престорил, че ще стреля по служители на реда.

Междувременно шестима войници бяха поставени да охраняват еврейския музей в Брюксел, където четирима души бяха убити при нападение през май миналата година.

Военнослужещи бяха изпратени също така в подкрепа на полицията в Антверпен, най-вече в еврейския и "диамантения" квартал на града. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Брюкселарестполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TheManа не се ли опасяваш, че твоето предложение е опасно. Когато гените от имплантирания орган се интегрират с тези на пациента, хоп и нов терорист. Мани, мани.
1
0
 
21
 
! Отговори
TheMan преди 9 години
Предлагам тези, които ги залавят за тероризъм и се докажат връзките им с Ал Кайда и ИД, да бъдат ползвани за донори на органи. Операциите по присаждането на органите да бъдат снимани и публикувани в интернет (както от ИД пускат филмчета с екзекуции). Да им покажем, че сме благородни и че от тези *** поне нещо става. Остатъците им да се дават на хищниците по зоологическите градини.