Двама директори на "Дойче банк" подадоха оставки

Юрген Фичен и Аншу Джайн поеха банката през 2012-та
7 юни 2015 21:15,
6
Двама директори на "Дойче банк" подадоха оставки
Снимка: архив, Reuters

Двамата генерални директори на най-голямата германска банка, Дойче банк (Deutsche Bank) - Юрген Фичен и Аншу Джайн - са подали оставка, предаде ДПА, цитирана от БТА. В съобщение на банката е посочено, че Джайн напуска поста на 30 юни, а Фичен - на 19 май догодина.

На мястото на Джайн в Съвета на директорите ще бъде назначен Джон Крайън, бивш ръководител на финансова дирекция в швейцарската банка Ю Би Ес (UBS), уточнява АФП. Фичен и Джайн поеха ръководството на Дойче банк през 2012 година, след оставката на Йозеф Акерман. Според информация на в. "Файненшъл таймс", двамата ще останат в банката като консултанти.

В средата на май Дойче банк потвърди, че се води вътрешно разследване в подразделението й за инвестиции в Русия по подозрение в пране на пари, според германски медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Ленин - цитати преди 8 години
Работата у нас не я вземат на сериозно. Не са ли вкарвали в съда за разтакаване? Къде са присъдите на народните съдилища за това, че работникът или селянинът са принудени четири-пет пъти да дойдат в учреждението, за да получат най-накрая нещо формално правилно, а по същество - издевателство.
1
10
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
В средата на май Дойче банк потвърди, че се води вътрешно разследване в подразделението й за инвестиции в Русия по подозрение в пране на пари, според германски медии.НЕМСКОТО ПРАВОСЪДИЕ НЕ ЖАЛИ МАЙКА ,БАЩА ,БРАТ ИЛИ СЕСТРА ! ТЕЗИ РУСОФИЛИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО !