Меркел и Обама: Санкциите срещу Русия продължават!

Двамата ръководители били единодушни по въпроса
7 юни 2015 17:42,
86
Меркел и Обама: Санкциите срещу Русия продължават!
Снимка: архив, Reuters

Американският президент Барак Обама и германскияр канцлер Ангела Меркел обсъдиха ситуацията в Украйна днес на двустранна среща преди началото на форума на Г-7 в Баварските Алпи и бяха единодушни, че икономическите санкции срещу Русия трябва да продължат, докато Москва не започне да зачита суверенитета на Украйна, предадоха световните агенции, позовавайки се на съобщение на Белия дом и цитирани от БТА.

"Двамата ръководители бяха единодушни, че продължителността на санкциите трябва ясно да бъде обвързана с пълното прилагане от Русия на Минските споразумения и зачитането на суверенитета на Украйна", се казва в съобщението. Сред другите теми, обсъдени от Меркел и Обама, са били сътрудничеството между САЩ и Германия в НАТО и планираното подписване на споразумение за свободна търговия между Европейския съюз и Съединените щати, допълва ТАСС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
5
 
! Отговори
Maimun преди 8 години
Много скоро изкуствено потдържаното доларчето ще рухне , а с това и най-изкуствената държава и цирей САЩ!
49
2
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Защо 65? От кога Украйна е в нато и какво общо има САЩ с цялата работа?
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тяхната "измамна" реторика и с безкрайни военни учения край руските граници САЩ се опитват да ангажират Москва в военен конфликт, пише журналист Global Research. Междувременно, смята журналист, Вашингтон е да се припомни, отколкото приключи в предишните опити да спечели Русия.Провокира Русия, САЩ рискуват да се върви по стъпките на Хитлер и Наполеон!Прочети още на: dnes.bg/eu/2015/06/07/merkel-i-obama-sankciite-sreshtu-rusiia-prodyljavat.266001
47
0
 
6
 
! Отговори
220VOLTA преди 8 години
RUSIA NE E STRANA V MINSKITE SPOGODBI, A SAMO SVIDETEL KATO GERMANIA I FRANCIAZASTO TOGAVA IA OBVARZVAT ?- ZA DA IA SANKCIONIRAT I ZA DA OPRAVDAIAT AGRESIATA S/U NEIA. NEMA KAK DA STANE ,ZEMIATA SE TRESE OT VAZMUSTENIE , A 7 SAMO 7 OSPORVAT PRAVOTO NA 7 MILIARDA DA JIVEIAT V MIR I SGOVOR
46
2
 
14
 
! Отговори
синева преди 8 години
Здрав дух в здраво тяло - това е Русия! Никой и нищо не може да я сломи.
45
13
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
ОБОНГО МИ Е МНОГО СИМПАТИЧЕН ! ВИЖТЕ ГО НА СНИМКАТА ВЕЧНО УСМИХНАТ ,ЛЪЧЕЗАРЕН ! А ОНЯ ЛИЛИПУТ ВСЕ ЗАМИСЛЕН ,ВСЕ КРОИ НЯКАКВИ ГАДОСТИ !
44
1
 
13
 
! Отговори
Смотак преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯБери маслини и не давай акъл .
43
3
 
18
 
! Отговори
Чук и Гек преди 8 години
Ще дойде зимата и този път Москва няма да повярва на сълзи. И меркела , а за жалост и ние ще ядем на обонго черния х.ляб , когато пак сняг забръска .....
42
3
 
25
 
! Отговори
распутин преди 8 години
Руснаците живяха в санкции десетки години, не се вижда да са кой знае колко уплашени, толкоз ще проработи и сега. Та те даже и Куба не можаха да уплашат след 60г. икономическа блокада. Единствено големите немски фирми работещи на руския пазар ще пострадат и то доста. Рано или късно немския бизнес ще принуди баба Меркел са спре да играе по свирката на САЩ
41
1
 
13
 
! Отговори
ван дам преди 8 години
ес и америка ще се слеят както се сливат кооперациите,само така ще оцелеят леко повехналите им икономики,за нас това няма значение ние сме вече просто работна ръка без много права
40
20
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
МЕРКЕЛ И ОБАМА НИКОГА НЕ ГРЕШАТ И НЕ ПРОЩАВАТ ! ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ОНЗИ ,КОЙТО ИМ ПАДНЕ НИСКО В ОЧИТЕ !
39
1
 
4
 
! Отговори
тото преди 8 години
Анонимен,кажи сега ,някога да си бил ,,не окупиран"?Отговори като жертва на окупация от няколко столетия насам,какво си направил за да не си роб?
38
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Венелине, не Германия, а България е окупирана страна. Окупирана от османци, а после та до днес от ***. Затова и главите на всички са ви "окупирани" и обременени. Германия не я мисли, гледай си твоята купнка.
37
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 48, волене пий си хапчетата и си пази силите след малко си в ефир по алфа!
36
7
 
46
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Меркел е слуга на САЩ, но тя няма и друг избор - Германия е окупирана страна (след изтеглянето на руснаците само от САЩ). Тази политика обаче ще и струва скъпо. ЕС щу рухне до няколко години и Германия ше плати цената.За Германия и ЕС печелившия ход беше да започнат самостоятелна политика, но Меркел няма да го направи. Жалко за Германия и Бог да пази България! (която упорито се хваща все за губещата Германия)
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
demokraciata na kapitalizma hahaha ....
34
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Анонимен 43Някой ден може да разбереш, че това което написа няма смисъл.
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правнилно"И да не се махат,докато Русия не изгради икономиката си до нивото на Китай!Защото имат мощни генератори на единствения реален капитал- знаещи,можещи и опитни специалисти!Швеция е вечно добре,защото има мощна тежка промишленост.Същото е и с Япония,Южна Корея,Сингапур и т.н.Хунвейбините в Китай върнаха псевдоинтелигентската *** в селата, направиха във всеки селски двор вагрянки,създадаха милиардна армия реални специалисти- и днес Китай е КИТАЙ!!! Така се правят държави!
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 39: "НИЕ сред цивилизованите държави ли сме...?" Въпроса ти показва, че има изключения.
31
1
 
25
 
! Отговори
VP преди 8 години
Меркел е същата като нашите бивши партийни секретари, активни комсомолци, доносници на ДС и всякакви номенклатурни отрочета, сега най-яростни русофоби. За да забравят американците активното й комсомолско минало, тя загърби интересите на Германия и го удари на откровен слугинаж. На това хората му викат политическа проституция.