ЕС рискува да рухне като Римската империя!

Холандският премиер: Трябва да спрем този приток на мигранти
27 ное 2015 19:45, Елка Василева
71
ЕС рискува да рухне като Римската империя!
Снимка: Reuters

Европа рискува да рухне подобно на Римската империя заради кризата с мигрантите, заяви холандският премиер Марк Рюте, чиято страна от януари 2016 г. поема ротационното председателство на ЕС, предаде Франс прес.

Между страните в ЕС има много разногласия за начините за справяне с наплива на стотици хиляди сирийци, иракчани, еритрейци и други мигранти, напуснали страните си, за да дойдат в Европа.

"Първият етап е да се уверим, че границите са добре контролирани. Римската империя ни го показа и всички ние го знаем - големите империи рухват, ако границите им не са добре защитени“, каза Рюте, цитиран от британския в. "Файненшъл таймс".

Холандският премиер говори пред малка група журналисти, поканени от Брюксел предвид предстоящото холандско председателство на ЕС в първата половина на 2016 г. Холандското правителство обяви миграционната криза за приоритет по време на председателството си.

"Трябва да спрем този приток на мигранти, пристигащи в Европа, не можем да продължаваме със сегашните равнища", заяви Рюте, цитиран от електронния всекидневник "ИЮ Обзървър".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
За да се спре с имиграцията, турция трябва да бъде изтласкана в Азия, където и е мястото!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мечтата на ушанките ЕС да рухне няма да се сбъдне. И тая опорна точка вече се изтърка
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сетила се Мара да се побара.
41
6
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
САЩ---ИЗЦЯЛО Е ОТ МИГРАНТИ ....ПА , НЕ Е РУХНАЛА ....ХА,ХА,ХАААААААдаже е 1-ва СИЛА В СВЕТА!В България --нема мигранти ...ама бере душа--"комунистическа"-ха,ха,хааа...РАЗПАДНА СЕ "ВЕЛИКИЯ СССР"....со се ядрените си играчки и ***.ТОВА--ЧАКА И РУСИЯ СЛЕД ....АФГАНИСТАН-2!
40
0
 
11
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Ми да се разпада - така му било писано - може да е за добро. По законите на Мърфи - Ако едно стъкло се счупи, то парчетата винаги остават цели. Иначе ако продължаваме да им изпълняваме глупостите на европейските чиновници - и отделните държави може да се разпаднат.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кирчо 32. Момче, твоите баба и дядо пращаха инакомислещите в Ловеч, Белене, Росица /Там беше и баща ми/ . Наричаха ни фашисти. Ти не си мръднал на йота от тях. Членовете на БКП и техните наследници са сега също *** на управляващите. Само лексиката им е различна вместо фашист наричат мислещите по друг начин комунист, *** и т.н.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа не рискува - Европа рухна !!!
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Студент съм уча в Русия авиоинженерство и космонавтика. Отдавна не бях влизал в бг форум но явно хората в бг си нямате представа за живота тук. Живея в космополитен град с население по голямо от населението в българия. Хората тук имат цели учат работят и се стремят да са полезни.Помагат си веселят се заедно и тъгуват заедно.мечтата ми да стана космонавт няма как да се осъществи в бг.Бъдете позитивни и надскочете егото си!
36
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 години
Kажи го на бабата ако ти стиска
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как с Българина Стойчо Керев направихме така,че адът,който има едно именоември,да не се случи!Помагайте и вие!bezistena.blog.bg/history/2015/11/22/kak-s-bylgarina-stoicho-kerev-napravihme-taka-che-adyt-koito.1409042Официален документ на обединените българоюдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ прати ТИКВАТА в Шанхай да подпише договор. ТИКВАТА ПРОДАВА КИСЕЛОТО МЛЯКО НА КОЙ. ФИРМАТА НА КОЙ ЩЕ ПЕЧЕЛИ, А ПРОДАВАЧКАТА Е ЕДНА ТИКВА.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Старо пророчество:"Ж.ълтата раса ще ни владее"
32
0
 
16
 
! Отговори
qdosan преди 8 години
Добре, но дали не е късно? Ще спрем тези, които идват тепърва, но какво ще правим с онези, които вече са тук и нарочно се плодят като зайци?
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен40Ти задавал ли си си въпроса,кои емигрират ва САЩ? И колко са успелите там,на фона на всички останали имигранти?По-голяма част водят сносен,но не и богат живот.Спестяват,правят си сметката до цент,остават длъжници на банките до живот.Треперят да не бъдат изхвърлени от работа,защото после става стррашно.Почти като тук,разликата е че там има работа за всички,с изключение на тези които не искат нищо да работят!Чежденецът,на всакъде си остава чужденец!
30
6
 
1
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 8 години
TO4NO TAKA VARVARITE IDVAT PRES DUNAVA I PREVZEMAT ZEMIRE NA ROM IZMISLAYT SI RAZNI ISTORII I STAVAT SOBSTVENICI NA RIMSKATA (ROM) ZEMYAI NA KRAYA ROM OSTAVA BEZ ZEMYA DO DEN DNESHEN
29
2
 
24
 
! Отговори
Александър преди 8 години
Е С е създаден само и само да замени думичката неоколониализъм. Бившите колониалисти намериха нов начин на заробване.Ядат и пият парите на данъкоплатеца като самите те са послушници на чичо Сам. Нямат никаква самостоятелна политика, каквото диктува САЩ това правят. Дайте да бомбардираме Либия - готово, хайде да ликвидираме С.Хюсеин - давай, дай сега Есад- ами да.Щом е ЕС трябва да има общо правителство,еднакви стандарти - заплати съизмерими с един коефициент. Какво е това разсипничесво КОРУП
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От години ЕС е мъртво образувание (злокачествено) , тоя път ще го режат.Пригответе на мъжете пищовите и на жените катериците за обрязване + потури и фереджета !
27
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това може да е новина само за политик. Всеки, който е учил внимателно история, знае че добре развити цивилизации обикновено са заличени от малко развити, но агресивни общества. За съжаление, вече е явно че някои политици в Европа умишлено помагат на тоя процес. Европа ще ще е много различна от това което познаваме.
26
1
 
29
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Добре мисли холандеца, само има една малка и съществена грешка... бежанците не са стотици хиляди, а милиони! Иначе вярвам в тоя, нямаме друг вариант засега!
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече е рухнал!