40 северноафриканци арестувани в Дюселдорф

Акцията няма общо с атаките в новогодишната нощ в Кьолн
17 яну 2016 17:18,
15
40 северноафриканци арестувани в Дюселдорф
Снимка: Reuters

Полицията в Дюселдорф арестува 40 мъже от северноафрикански произход в серия от акции в кафенета, казина и барове за наргиле, съобщи ДПА.

Операцията е била извършена вчера вечерта и е продължила шест часа, а в нея на участвали 300 служители на реда. Тя е била концентрирана в района около централната гара.
Полицията посочи, че е направила проверка на 294 лица и арестувала 40 от тях. Тридесет и осем от тях са задържани за незаконно пребиваване в Германия.

Акциите са били планирани още миналата година и нямат връзка с атаките в новогодишната нощ в Кьолн. Те са свързани с продължаващо отдавна разследване на информации за организирани грабежи с участието на северноафриканци, отбеляза Асошиейтед прес.

Операцията в Дюселдорф е част от усилията на спецзвено, наречено Казабланка, за разбиване на мрежата за организирана престъпност в града, отбелязва ДПА.

(БТА)



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Контраверт преди 8 години
Какво екстрадиране -направо да ги препращат на Аллах! Колкото по навреме, толкова по-добре!
10
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
КАТО гледам тези мъже могат да се справят със ситуацията само да им позволят.Ама не.Тези арести са само за успокояване на обществото.От 1000 вандали арестували 40 ами СУПЕР.Германия ще стане полицейска държава ще се бият и колят и кой кого ще покаже времето. НЕЗНЗМ КОЙ ДА СЪЖАЛЯВАМ но Меркел НЕ.
9
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво, че са арестували 40, трябва да арестуват 400 хиляди.Не забелязвате ли разликата в информацията за пристигналине в Европа и регистрирани в Германия и Швеция. Регистрираните са с 400000 повече от пристигналите. Това означава, че 400хиляди са се регистрирали на по две места и смучат помощи от по две места.Ето това е злоупотреба със социалната система и трябва да се наказва с екстрадиране!!!
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NEGRO.B IDVAT V EVROPA,ZA DA PRODAVAT DROGA I DA IZVARSHVAT PRESTAPLENIA,SASHTO KATO NASHITE BELI.ROMI I BELITE NI TURZI.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как се разпознава кой амудж е със северноафрикански произход и кой с централно или южноафрикански. В немската полиция очевидно работят джедаи-генетици. Айде стига с тая политкоректна терминология. Просто написвате кафяви или "пясъчни хора" и на всички им става ясно.
6
0
 
33
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Спокойно, сега ще ги узаконят и ще ги пуснат,нали са на гости на ФРАУ
5
2
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тия така се омотаха в собствената си глупост че изобщо не е вече ясно, кои са законно пребиваващи и кои не! Поканените лично от Меркел, какви се явяват?
4
0
 
57
 
! Отговори
ами преди 8 години
Арестувани за незаконно пребиваване......другите законно ли са?И къде ще ги върнат?
3
8
 
75
 
! Отговори
Канадец преди 8 години
Евросъюза вече си отиде! Сега да видим евро-гейците как ще се справят с джихадистите, които баба Меркел им натресе! Всичко върви към ескалация на омраза и граждански бунтове, срещу безобразията на арабските и африканските ***! Мирът го няма и виновни за това са мафиотите от Брюксел!
2
3
 
50
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Ама не може така къде е хелзинкския комитет те са поканени от Меркел ханъм и таман да ги интегрират да вземат да ги арестуват. Как е май интеграцията не върви тепърва има да берат горчиви плодове.
1
4
 
26
 
! Отговори
Германия преди 8 години
Ке падне! Хахаха