Мъж с мустак като на Хитлер срещу мигрантите

Нападна афганистанец на писта в Германия, издирват го
19 яну 2016 21:11, Елка Василева
49
Мъж с мустак като на Хитлер срещу мигрантите
Снимка: архив, Reuters

Полицията в германския град Дрезден издирва мъж с хитлеров мустак и нацистка каска със свастика, който нападнал афганистански имигрант на възвишение за спускане с шейни в Източна Германия, предаде Асошиейтед прес.

Полицията каза днес, че мъжът се приближил в събота до двама афганистанци на възраст 21 и 26 години в Гейзинг, южно от Дрезден. Според очевидци нападателят ги обидил, а после ударил по-младия от тях по главата и го повалил на земята.

След като минувачи се намесили, нападателят направил нацистки поздрав с изпъната напред ръка и избягал.

Мъжът е издирван за нападение и показване на забранени символи. Той е описван като 25-30-годишен, със здрава физика и обръсната глава.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Дрезденмустаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 8 години
Мелкел ще възроди наказателните отряди в Германия , тя им даде повод!
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама тя Меркел е най-добрия пропагандатор на Хитлер. Като приеме още 1-2 милиона бежанци, то германския народ сам ще си намери новия Хитлер, който да го спаси от гризещите германското тяло червеи.
33
1
 
4
 
! Отговори
Miss Gania преди 8 години
Ясно ли е дали афганистанците са говорили немски или английски? Че аз си представям как мурджо жестикулира с 2 пръста над устната и изписва свастики пред смаяните полицай...а може да е попрекалил с халал парцуцата и да го плеснала някоя елха по носа
32
0
 
9
 
! Отговори
Punks преди 8 години
Според анонимни източници, нападателят също е бил чул да вика ";ало, ало!Тук нощен ястреб" преди да изчезне на шейна изписана със забранени символи и един графит на Моторхед
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повече и повече такива като него ще се появяват, после и ще спрат да изчезват. Първо ще погнат сганта от тарамбуки, после дрътата вещица Меркел за дето ги насади в свята Германия.
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи има надежда за Германия и Европа...
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По- горям двойник на Хитлер от Меркел няма в момента- занимава се с провяна на генетичния фонд
28
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеска с мустак като на Хитлер утре с последователи колкото на Хитлер.
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно добро начало!
26
7
 
2
 
! Отговори
циника преди 8 години
23, а то изобщо няма причиин за вина. Вермахтът и СС са си правили излети в чужди държави по време на ВСВ.Погромът върху инфраструктурата на Източна Европа и десетки милиони живота е нищо работа.И много интересно как искаш да решаваш всичко щом не ти харесва "с разум и интелигентна дискусия"? С ритници и юмруци ли?
25
14
 
5
 
! Отговори
циника преди 8 години
не знам какви са тези неграмотнии, които виждат в хитлеризма възможност за решаване на бежанската криза:).Ами че той Хитле е първият ислямизатор на Европа,бе? Публично се възхищава на "мъжествената" ислямска религя в портивовевс на изпълнената с женски култове христ. религия.Най-верни негови съюзници са босненските мюсюлмани, кримските татари и чеченците. Да не говорим за крепкото приятелство с йерусалимския мюфтия и с разни арабски емирчета. Само една ча.лма му липсва на мустакатото ла.йно:)
24
1
 
1
 
! Отговори
БайГаню преди 8 години
До муспиСамо си кажи адреса. Ще дойдат как-то са дошли преди 75 г.Но и тогава България не успя да победи!!!
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както се казва: тя простотията ходи по хората, не ходи по гората.На тоя да му зачислят автомат и връчат еднопосочен билет за Сирия.......
22
1
 
37
 
! Отговори
Хитлер преди 8 години
Липсвам ли ви?
21
1
 
51
 
! Отговори
ined преди 8 години
Това ще да е новия канцлер на Германия, като го намерят и ще му връчат мандата.
20
1
 
38
 
! Отговори
АХА преди 8 години
до 14А те изобщо не могат да проумеят, че тия пришълци изобщо не са хора, които биха ги слушали или биха се опитали да ги разберат. Дотолкова са им притъпили инстинкта за оцеляване и каквито и да е умения за справяне със ситуацията.
19
1
 
27
 
! Отговори
Уйвидек преди 8 години
Je suis мъж с характерен мустак
18
2
 
40
 
! Отговори
АХА преди 8 години
до 14Забелязвам. Аз живея в Германия. Пълно затъмнение и покриване на всякакви случаи на хулигански прояви или престъпления. МАСОВО!Но на германците няма да им писне достатъчно, за да вземат нещата в свои ръце и да се обърнат срещу политиците. Просто има умишлено и целенасочено напластяване на вина заради ВСВ, криворазбрана еманципация на жените, която е сложила мъжете им под чехъл и възпитание, според което всичко трябва да се решава с разум и интелигентна дискусия.
17
1
 
25
 
! Отговори
mitko преди 8 години
He is back
16
0
 
33
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Еничарите ще издирват патриота който прави нещо срещу ордата диваци безчинстващи в родината му. Винаги тук там се появява някой който хвърля вината за положението върху хората а не върху политиците и казва "как може да сме такива, защо ги търпим", ето на тези хора отговарям - заради еничарите! Ако искаш промяна първо измети еничарите които иначе биха те спряли.