Вилдерс: Бежанците затворени, за да опазим холандките!

Политикът оцени събитията в Кьолн като сексуален тероризъм
19 яну 2016 10:07, Елка Василева
40
Вилдерс: Бежанците затворени, за да опазим холандките!
Герт Вилдерс. Снимка: архив, Reuters

Антиислямският холандски депутат Герт Вилдерс поиска мюсюлманите бежанци от мъжки пол да бъдат затваряни в приемните центрове, за да бъдат опазени холандките, предаде Франс прес.

Във видеоклип на английски и холандски спорният политик споменава проявите на насилие в новогодишната нощ в германския град Кьолн.

Осъждайки тези събития, които доведоха до 766 жалби, от които 497 за сексуални нападения, Вилдерс заяви, че става дума за "сексуален тероризъм" и повтори искането си да се затворят границите.

"Докато обаче това не се промени, докато жените ни са застрашени от тези ислямски тестостеронни бомби, предлагам да затваряме всички бежанци мъже в бежанските центрове", каза той.

Бежанският въпрос разделя повече от всякога Холандия, където Партията на свободата на Вилдерс е начело в допитванията, отбелязва АФП.

Към края на ноември м.г. Холандия е приела рекордните за нея 54 000 бежанци.
Следващите парламентарни избори са през 2017 г., но ако се състояха сега, Партията на свободата би взела рекордните 36 места в 150 местния парламент. В момента партията има 15 депутати.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Бибси преди 8 години
Абе Хитлер нагледно е показал как трябва да бъдат затворени и да работят от сутринт до вечер,ама...
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не всички бежанци да се махат там от където са дошли нямат място в европа
27
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 8 години
Какво ще ги затваряте , натоварете ги на самолети и обратно , без право втори път да пристигат в европа!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да пусна линк тук, но в края на миналата седмица в Германия 13 г. момиче беше отвлечено по пътя си за училище и изнасилвано от трима "бежанци" в продължение на 30 часа. Германските полицаи са прекарали часове наред с момичето промивайки му мозъка, че това всъщност не е било изнасилване, защото тя го е искала. При това без да й позволят да се види с баща си и без присъствието на адвокат. След това казва на баща си точно това, което полицаите са искали от нея. Случаят се прикрива.
25
0
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Абсолютно съм съгласен, само с едно уточнение: проституцията в Германия, Дания, Холандия, Австрия и други страни е легална. Но все пак е платена, а за тая *** всички жени, които не са мюсюлманки и не са омотани в чаршафи са уличници. А защо да плащат, след като могат просто да изнасилват?
24
0
 
1
 
! Отговори
дан преди 8 години
ПРЕДИ ХИТЛЕР НАРЕЖДА......СЕГА МЕРКЕЛ НАРЕЖДА.... ЕЛАТЕ МЮСУЛМАНИ----Е..........ПОСЛЕ БУРКИ....ДЖАМИИ...
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eййййй, ама на тези евроолигофрени започна да им светва лампичката !!! Трудно, бавно, но все пак - нали по-добре късно, отколкото никога. И ако обичат да спрат да наричат тази *** бежанци - ТОВА СА НАШЕСТВЕНИЦИ И ОКУПАТОРИ - НАГЛИ, АГРЕСИВНИ, ОТВРАТИТЕЛНИ !!! ДА ЗАПОЧВАТ ДА ГИ ОПИСВАТ И ИНВЕНТАРИЗИРАТ И ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ НА ГРУПИ ! НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА - ДА ОТИВАТ В САУДИТСКА АРАБИЯ И БРЮНЕЙ - ТОВА СА МНОГО ПО-БОГАТИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ! Обаче там ще трябва да работят, здраво да работят!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с доброволната кастрация ми хареса. На коя граница ще го правят?
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да им се даде избор на бежанците - който иска да остане в Европа, да се кастрира. То е ясно, че на тези млади хора не може да им се осигурят сексуални партньорки, следователно или ще изнасилват европейки или ще ползват ***, а и двете са незаконни дейности. Който държи на топките си - да се връща там откъдето е дошъл.
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто Европа трябва да стане лошо място за живеене за такива "бежанци". Тогава няма да идват и сами ще си тръгват.Спрете им всякакви соц. плащания!
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Римляните са имали начин за затягане дисциплината в легионите си - ДЕЦИМАЦИЯ, т.е. убивали са всеки десети от провинилия се легион. Европейците може да се поучат :-) По европейски ХУМАННО :-)
18
0
 
25
 
! Отговори
do 20 преди 8 години
а със сенействата с по 4 кадъни какво правим? как ги регистрираме? кой му изхранва челядта на бай арапин дето не може да чете и да пише?
17
0
 
25
 
! Отговори
men преди 8 години
това е стъпка номер едно вили. след това им се дава по едно чукче и по едно длето и се почва като в онази песен "...ние чукаме чакълчета..." по цял ден за една суха коричка лебец и една чорба. без джобни, без разходки, без басейни, без свиждания. да видите как бързо бързо нема да има война у дома и ще си намерят и документите че и парите за обратен билет.
16
0
 
35
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
На лидерите в ЕС може и да им дойде акъла но ще е по "трудния начин".А и дано не бъде късно...
15
0
 
36
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Разбрахте ли сега, защо арабите толкова искат да нападнат Израел - там всички жени служат в армията.Само че тези тестостеронни бомби сега са тук и европейския хуманизъм ги остави да се държат като златка в кокошарник...
14
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - ...ТИЯ ЩОМ НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ ЖЕНИ...в техния свят жените се откупват от семействата им, със злато в килограми. ТИЯ са голтаци, няма как да си откупят жени. Казали са им , че където дойдоха, жените са без пари.
13
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът е прав, нищо че е малко неграмотен и не знаеше коя е столицата на България.Всичките тези араби идват да опрашват европейките, вдъхновени от напътсвията на имамите си. Още по-*** е, че тези така чакани специалисти не знаели дори да умножават и делят - знания за втори клас. Дори нашите малцинства го могат.Най-*** е, че Европа не се нуждае от нови работници, защото има ограмна младежка безработица и я очаква загуба на 5000000 работни места заради роботизирането на производтсвата.
12
3
 
26
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
България по площ е по-голяма от Холандия плюс Белгия плюс Люксембург взети заедно.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро предложение! Бих добавил към такава мярка едно подобрение. За да не им е много скучно, 24 часа пълна ТВ подборка от добрите "хард" п__о__р__н__о програми.
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** едно време скачаше срещу българите, я да каже Холандия имала ли е проблем с Бългрите. Ама нали все се пишете за голямата работа, богата държава, сега тия ще ви е... М... Ние като бедна държава ще ви гледаме сеира и как най големите ви страхове ще се сбъднат.