Издирват изчезнало момиче в германския град Есен

15-годишната излязла да разходи кучето, върнало се само кучето
21 яну 2016 08:44, Елка Василева
40
Издирват изчезнало момиче в германския град Есен
Снимка: архив, Reuters

Полицията в западногерманския град Есен е на крак и провежда мащабна операция по издирване на 15-годишна ученичка, безследно изчезнала снощи, съобщи ТАСС, цитирайки местната радиостанция.

Момичето излязло да разходи кучето, когато родителите й не били вкъщи. Когато се върнала, майката на ученичката намерила само кучето. Откъм мазето на дома се чували странни звуци. Жената помолила съсед да проверят какво става долу и оттам ги нападнал неизвестен с нож. Те не успели да го видят добре.

Полицията казва, че свидетелите на произшествието дават противоречиви показания, поради което не може да бъде установен полът на престъпника, който успял да избяга. Не е известно дали той е свързан с изчезването на момичето.

Есен се намира на 70 км от Кьолн, където в новогодишната нощ стотици жени станаха обекти на сексуални нападения с участието на бежанци и търсещи убежище.
 

/БТА/


40
Още по темата: ГерманияЕсен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
до наблюдател преди 2 години
Те отдавна не са новини
20
0
 
0
 
! Отговори
Боже, прибери си преди 2 години
До Берлин
Абе, Берлинчо, каква ти е диагнозата? Или и за такива глупости ти плащат? Що не те хване един мужик, щом толкова са ти влезли в главата, та да ти обясни накъде сочи компаса?
19
0
 
6
 
! Отговори
ей преди 2 години
последните бисери на една важна клечка в едно пол. предав. бяха. повечето от новите нямат завършено у-ще, много са алфабети, други са престъпници, които искат да започнат тоначало. какво си мислите, че ще дойдат най-добрите ли. те си носят културата , повечето не са работили, защото са били в престъпния свят. казаха си го накрая. само не казаха колко са им платили афр. и арабс. държави да ги ресоциализират в германия за сметка на немците които нямат представа изобщо за како става дума
18
1
 
12
 
! Отговори
Nuki преди 2 години
Абе ще става една работа ама да видим немците не са лесни и във всеки от тях се крие онва ,което е карало света да трепери 40 година и пак ще се повтори
17
2
 
15
 
! Отговори
Бау бау ам ам преди 2 години
Ако имаше северно корейски бежанци,кучето също щеше да е изчезнало.
16
19
 
1
 
! Отговори
Берлин преди 2 години
В бившия Източен Берлин руснаците са криминалният контингент. Сигурността на Европа е под въпрос, може би е време 1 000 000 мужици да бъдат депортирани от Германия в Матушката.
15
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето я хибридната война братя. Руската педерация е на първо място по престъпления и наркомания, но ни съобщават за всяко изчезнало или загинало лице в лошата Европа. Няма такива ***.
14
3
 
27
 
! Отговори
тя преди 2 години
Почна се и ще става все по- страшно благодарение на Меркел!
13
23
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
До Анонимен 19

Да чудно ми е, защото убийствата в Русия са може би 10 пъти повече от тези в Германия, но за тях ТАСС не съобщава. А Европа и в частност Германия е преживяла много по-тежки моменти с много повече бежанци от сега. Така че сега ''бълха я е ухапала'' с тези 1млн. трудоспособни, които не могат дори да компенсират отрицателния прираст в Германия. Ферщеен?
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От "новите германци" ще да е похитителят,търсете в техните квартали.
11
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Всичко показва, че скоро време в Германия такива вече няма да са новини.
10
20
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 2 години
Горките ТАСС, стигнаха до там, че да съобщават за битовите инциденти в Европа. Престъпления има навсякъде, но сега е важно да се съобщават тези в Германия. Или може би в Русия няма престъпност за която ТАСС да съобщи?
9
2
 
7
 
! Отговори
Порги и Бес преди 2 години
Одисейът-geйът се мъчил да пише на немски и измислил нова немска граматика. Одисей, ти си мазен Gей!
8
0
 
53
 
! Отговори
до 13 преди 2 години
Човек с нож се крие в мазето на непознати германци. Дали е бил швед?!
7
0
 
51
 
! Отговори
Мутрополит Тиквуний преди 2 години
Вие четете и за иранеца дето блъснал германка под мотрисата в метрото. Още ко ли ги чака германците.
6
1
 
48
 
! Отговори
do 6 преди 2 години
Никой нищо няма да прикрива вече. За разлика от шведите, немците са голям народ и се надигат вече. Има почти всеки ден протести на всякакви организации. Министрите на самата МЕркел я критикуват открито. Меркел знае, че няма да вземе още един мандат и дори няма да се кандидатира вече. Коалиционната им партия се разпада заради напрежение покрай бежанците. Общините не смогват да им осигуряват безплатни социални и здравни услуги. Още някой друг месец и трябва на ГЕрмания.
5
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще прикрият смъртта и, причинена от мигрантите, защото е политкоректно спрямо Меркел. Хората в Германия са изключително зависими от властта. Същински фашизъм! Ако кажеш нещо против мигрантите в дома си и детето ти го сподели в училище, ще ти отнемат детето, защото него възпотаваш правилно. Именно заради правилното възпитание момичето не е знаело за опасността и не е могло да се защити.
4
0
 
25
 
! Отговори
Borat Sagdiev преди 2 години
Wellcome in my country!;))))). Кой разбрал, разбрал.
3
4
 
65
 
! Отговори
толерантен преди 2 години
Да я търсят в емигрантските гета. Ама може вече да е станала на салам!
2
2
 
70
 
! Отговори
пророк маке преди 2 години
дано съм лош пророк ама ако я найдат дано да е само изнасилена за съжаление това чека немско докат дойде новия с мустачките