Вижте "децата" на тези снимки. Те са на 14, 15 и 16 години...

Колко е лесно мигрант да бъде приет за дете
Обновена: 29 яну 2016 19:44 | 29 яну 2016 19:30,
34
Вижте "децата" на тези снимки. Те са на 14, 15 и 16 години...
Снимки: Дейли мейл

Разгледайте "децата" на тази снимка. Един от тях е Ахмад Фарид, който твърди, че е на 16 години. Ахмад има брада и мощна мъжка физика.

Вторият е Саад ал Сауд, който твърди, че е на 14 години, но изглежда достатъчно голям да е баща на 14-годишни деца.

Третият, Йосаф Хууп твърди, че е на 15, макар че е висок 185 см и според източници всеки ден бръсне брадата и мустаците си.

Хууп се яви в шведския съд вчера, обвинен в покушение и убийство на жена в хостел за деца мигранти, пише "Дейли мейл".

Снимките на афганистанците Ахмад и Саад бяха публикувани в шведската преса, с одобрение на правителството, за да покажат как политически коректната Швеция приветства осиротяли млади мигранти.

Но от тях всъщност стана ясно, колко е лесно да бъдеш приет като "дете" мигрант в страната.

Днес Швеция е пълна с "непридружени малолетни", а зад понятието всъчщност се крие огромна измама.

Трудно е да няма съчувствие към деца или млади тинейджъри, които преживяват дълго и мъчително пътуване в търсене на спасение в Европа. Затова и хора, които отдавна са преминали тинейджърските години, се представят за деца, за да се възползват от ултралибералната система на страната.

Децата мигранти, за разлика от възрастните, влизат в страната по ускорена процедура по предоставяне на грижи и убежище, получават директно жилище и 160 паудна месечно.

Според шведските правила за правата на човека, страната не проверява възрастта на мигрантите, които нямат документи. Да измериш размера на китките или зъбите на човека, за да определиш правилната му възраст, се счита за натрапчиво и нечестно.

Нарастващият скандал с "децата" мигранти ескалира тази седмица след убийството на 22-годишната Александра Мезхер в шведски бежакси хостел за деца в Гьотеборг. Майката на Александра разказа, че много от жителите на хостела лъжат за възрастта си, за да получат преференциално настаняване в убежището.

Александра бе убита, след като се опита да разтърве бой между двама младежи, които всъщност се оказаха големи мъже.

Обвинен в убийството е Хосаф Хууп. Психоложката по делото Мис Мезхер обясни, че в хостела живеят "големи мощни момчета", на възраст около 24 години, макар убежището да е предназначено за деца до 17.

Мащабът на кризата с представящите се за непълнолетни в Швеция бе разкрит още миналата есен, когато накуп пристигнаха повече от 8000 мигранти от Сомалия, Сирия, Ирак и Афганиостан. 1716 от тях заявиха, че са под 18 години, което автоматично ги превърна в "непридружени непълнолетни лица".

През последните месеци общата бройка на тези непридружени деца достигна 33 250 души. Всички те имат повърхностни познания по английски и никакви по шведски.

Кризата ескалира, защото мигрантите, пристигащи в Европа, изхвърлят документите си за самоличност, така че да могат да избегнат правилата на ЕС, според които ако искането на убежище се провали, те трябва да бъдат върнати в страната, където са били регистрирани за първи път.

Така коректните шведи приемат думата на "децата мигранти" за чиста монета, тъй като не могат да докажат възрастта им.

В страната вече няма достатъчно легла за всички и затова на места бежанците се настаняват в домовете на стари хора. Това доведе до сериозни инциденти, като хвърляне на мебели през прозореца, силна музика късно вечер и крайно неуважение към възрастните хора.

Вълната от тревожни инциденти накара Швеция да преосмисли отново определянето на възрастта на мигрантите, но промени не се очакват в следващите шест месеца.

В съседна Норвегия са открили стабилна система за проверка. Стоматологични прегледи, които са надежден източник на изформация, която разкрила девет от десет "непълнолетни", които се оказали по-стари от 18 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Швецияогромна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
77
 
! Отговори
да му мислят преди 8 години
Спокойно тези дечица след петнайсетина години ще са дядовци на цели сюрии от наследници и нали се сещате колко ще станат след още толкова .
4
1
 
55
 
! Отговори
еврика преди 8 години
Нй -после откриха топлата вода лъжливите тийнеджерчета..
3
1
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малолетна и *** е Европа, а не тези, които идват.
2
3
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е виновен този който яде зелника. Виновни са тези които поканиха, обгрижват, и защитават криминалните лъжи и престъпления на новото си ценно население от мъжаги със съмнително минало и още по-съмнителни цели за Европа. Правителството на пропагандата се е върнало в Германия.
1
2
 
138
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо ни баламосваха, че пристигали "изплашени от войната жени и деца", после стана ясно, че жени няма, идват само "деца" на групи от по 50, а сега видяхме и "децата". Въпроси, госпожи и господа толерасти?