Повечето британци искат излизане от ЕС

Те водят с четири пункта пред желаещите да останат
1 фев 2016 08:52, Елка Василева
55
Повечето британци искат излизане от ЕС
Снимка: архив, Reuters

Броят на британците, които на референдум биха гласували за излизане на страната им от Европейския съюз, значително превишава броя на желаещите да остане, според социологическо проучване на института ЮГов, предаде Ройтерс.

Още по темата

От 1735 анкетирани 42 процента са заявили, че ще гласуват за "Брекзит", а 38 процента се обявяват за оставането на Великобритания в ЕС.

Разликата от четири пункта е най-голямата, регистрирана в анкета на ЮГов от октомври 2014 г., отбелязва агенцията.

Британският премиер Дейвид Камерън се ангажира да проведе референдум за еврочленството на Великобритания до края на 2017 г., след като се опита да договори реформи в ЕС, които да успокоят страховете на електората по въпроси като националния суверенитет и имиграцията, припомня Ройтерс.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: ВеликобританияЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
ха дано преди 8 години
дано брекзитците се утроят
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Shte izleznat.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
37 - Русия и Турция не са в Европа.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Англия е доста надут финансов балон и когато се пукне е най-добре да не е в ЕС.
38
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Излизането на Великобритания от ЕС ще е и реалния му край .Трябва да се има предвид, редица Европейски държави традиционно са силно свързани с нея по различни причини още от преди 2-а Св. война....
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИ да излизат! Никой не ги е спрял. Те все излизат. Нали са много умни. Защо едно предложение не е дошло конструктивно от тях, а? Това е натиск, за да си получат своето! А излезнат ли от ЕС, нали ще им секне кранчето на търговията и бизнеса. ЕС е огромен пазар и то богат. И те го знаят. Щели да излизат. Даа бе!
36
0
 
2
 
! Отговори
кисело преди 8 години
До Анонимен 41кисело е гроздето...а и от нискочели като теб звучи като комплимент .а гастарбайтер означава , че след време тоя човек ще се върне в държавата си- в нашият случай не е така !!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До коетона кой му пука за презряните гастарбайтери
34
2
 
0
 
! Отговори
което преди 8 години
До Анонимен 39съм описал е от опит и питане по институциите а не надежда . а и не искам някого да убеждавам -все пак тук сме достатъчно чужденци и повече не ни трябват-ти си стой където се чувстваш добре . ако знаеш немски да ти пратя линкове ??
33
0
 
0
 
! Отговори
ами за кого преди 8 години
До 34да ме интересува ...за атакиста ли ? или за администрацията която нищо не прави, за полицията или военните които скатават ? как предлагаш да се освободим от тези хора -нещо като севера срещу юга ли ? в монозинството си българите НЕ искат промяна и освобождение защото трябва да започнат самостоятелно да мислят и да се борят . сега им е добре ...нали им подхвърлят помийка
32
4
 
1
 
! Отговори
като не си преди 8 години
До Анонимен 25в час защо пишеш ? след 5 години престой кандидатстваш за общинско жилище и ти го дават -70 % от колегите чужденци са в такива и няма проблем . след като имаш работа (след 4-ят месец) ти издават разрешение за престой и никой не те гони дори и да останеш без работа. обещетението за безработица е 7 месеца а после получаваш социални (но трябва да си бил тук 5 години) неограничено време. нещо неясно ??
31
2
 
6
 
! Отговори
до Стамболов преди 8 години
Точно така като теб са разсъждавали българите под турско робство докато са чакали някой да доди да ги освободи. Инересувало ги е само и единствено семейството.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСкоро ще разбереш кои.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джордж Соррос: Оцеляването на Европа е заложено на карта
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 25В кои страни, например, са приели "такива закони"?Цитирай. Не пиши празни приказки и свободни съчинения.
27
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 11Русия никога не се е разпадала. Бъркаш СССР с Русия.-------------Как да не се е разпадала, ти нямаш понятие от история. Разпадала се е на 10 части, после някои от тях изобщо не са се връщали в нея. И пак ще се разпадне.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и българите в България ако някой се престраши да попита, сигурно ще искат същото, като британците в мнозинството си.Само онези, които се облажават от европрограми, понеже са близко до властта и/или си плащат, са твърдо за позицията ни в ЕС.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що така? Нали ЕС беше много успешен проект?
24
7
 
1
 
! Отговори
британците преди 8 години
Като се махне от ЕС, Великобритания си остава едноличен лидер на британската общност-това са държави, които признават английската кралица за тяхна кралица-това са: Индия, Пакистан, Австралия, Гана, Канада, Шри Ланка, Камерун, ЮАР, Нова Зенландия, Малайзия, Кипър, Сиера Лионе, Папуа Нова Гвинея, Бангладеш,Малта,Кипър,Уганда, Тринидад иТобаго,Сингапур,Гамбия,Свазиленд,Тонга,,Гренада,Сейшелите,Малдивите,Гренада,Намибия,Руанда,Мозамбик, Танзания и други
23
13
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
ЕС не го мислете.ЕС най-много да се простуди на погребението на Фашиска Росия.