Расте подкрепата за антиимигрантска партия в Германия

Алтернатива за Германия има 12% поддръжници
15 фев 2016 09:00, Елка Василева
15
Расте подкрепата за антиимигрантска партия в Германия
Снимка: архив, Reuters

Антиимигрантската партия Алтернатива за Германия се ползва със значителна подкрепа в цялата страна, показа трето поредно проучване на общественото мнение, предаде ДПА.

Анкетата, публикувана във в. "Билд" , показва, че Алтернатива за Германия се ползва с подкрепата на 12 процента от германците и е третата политическа сила след двете основни германски партии, влизащи в състава на коалицията на Ангела Меркел.

Християндемократическият съюз и неговата баварска партия-посестрима - Християнсоциалният съюз, имат подкрепа от 35 процента, а техният коалиционен партньор Германската социалдемократическа партия - 24 процента.

Зелените и Левите имат по 9 процента, а либералните Свободни демократи - малко над 5 процента, което би им стигнало да влязат в парламента. Последните бяха в управляващата коалиция от 2009 г. до 2013 г.

Подкрепата за Алтернатива за Германия се увеличи заради миграционната криза в страната и заради нарастващото недоволство от действията на управляващите да се справят с нея.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа за европейските народи.Останалите да се екстрадират от където са допълзяли и да се оправят в собствените си държави.
11
0
 
10
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
Не е за вярване, ама за жалост германците са доста наивни и все още доста хора подкрепят Меркел. Но съпротивата расте, АЛТЕРНАТИВА за Германия и Движението ПЕГИДА се разрастват.Благодаря на твърдата политика на Вишеградската четворка !
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не напишете, че партията Мюсюлманшериатски съюз има 90% подкрепа
9
0
 
7
 
! Отговори
дълбока летаргия преди 8 години
"Християндемократическият съюз и неговата баварска партия-посестрима - Християнсоциалният съюз, имат подкрепа от 35 процента, а техният коалиционен партньор Германската социалдемократическа партия - 24 процента."T.e. партията на Меркел все още има най-голяма подкрепа сред германците, а втори са другите гейчета - социалдемократите. Като прибавим към тях и ултра гейчетата - зелените и левите с по 9 % излиза че 77% от германците подкрепят политиката на отворени врати. Какво става с тая нация ???
8
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
свалете меркел и я дайте на съд проверете дали е получила пари от безмозъчните центровеза да съсипе европа
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То е ясно, че сме в годината на мaймуната, според китайския календар, но все пак войната е в Сирия, а сирийците бежанци в Европа са под 20%. Всичкото интелект паднало от клона или излязло от дупката дойде стреснато и потресено с доза колониален атристизъм. Зъбливи създания със серотонинова усмивка превземат академичната общност на Европа. Теорията на графа и дървовидни структури еволюират и достигат висини непознати и сред най-високите палми по света.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повече ме интересува Ислямската Партия и Шериа за Германия колко гласа имат!
5
1
 
13
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
Скоро ще са номер 1
4
1
 
32
 
! Отговори
Джордж преди 8 години
До 2Комсомолката е част от една група *** които могат да бъдат наречени сатанинско сборище и които тласкат тази част от света която е под тяхно влияние към един много лош край. Те са с промит от масонски доктрини мозъци които всъщност идват от техните лидери които са във връзка със зли духове-водачи част от царството на мрака на сатаната. Доктрините които прилагат като мултикултурализма идват от дявола и водят до разруха. Това е истината поднесена в прям и откровен вид. Вярваш ли в това?
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стани, стани юнак германски!От сън дълбок се събуди...срещу инвазия мигрантска,ти баба Меркел премахнииии....
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комсомолката затри Германия. Лошото е че доведе Европа до разруха - чии интереси защитава?
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Събуждат се от дълбокия сън...