Разследват твърдения за сексуален тормоз над бежанки в Кьолн

70 бежанки се оплакват от отношението на охранителите
18 фев 2016 22:00, Елка Василева
43
Разследват твърдения за сексуален тормоз над бежанки в Кьолн
Снимка: архив, Reuters

Германската полиция разследва твърдения за сексуален тормоз над бежанки от страна на охранители в един от центровете за спешен подслон на бежанци в град Кьолн, предаде ДПА.

Най-малко 70 бежанки са написали две писма, в които се оплакват от сексуален тормоз и от пренебрежително отношение от страна на охранителите, отговарящи за центъра, помещаващ се в училищна спортна зала в район Пол.

В едното писмо бежанки твърдят, че охранителите правели похотливи коментари по адрес на жените в бежанския център и ги снимали, докато се къпели или кърмели бебетата си.

В другото писмо бежанките в центъра се оплаквали от прибързано разглеждане на техните молби за убежище и от лошите условия на живот. Снимки, направени от бежанци в центъра, показват отпадъци по пода и походни легла, наблъскани едно до друго. Авторите на писмото твърдят, че за тях спортната зала не е център за прием, а направо затвор.

Германия прие миналата година 1,1 милиона мигранти.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Ггг преди 8 години
Тия са като прасета където ядат там и ***. Това е нещо нормално за тях. Трябват им чистачки да им слугуват и от време на време да бъдат изнасилвани по шведския модел.
26
1
 
5
 
! Отговори
тя преди 8 години
Никой не ви закача сексуално , защото миришете и имате болести , така че май иска ви се!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отпадаците по пода ,кой ги е направил , Меркел или бежанците , които нямат никаква култура , видяхмв какво бяха направили по пътя си към Европа , купища от *** .
24
1
 
2
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
70 бежанки се оплакват от отношението на охранителите...na vseki ohranitel po skrita kamera...i koiato se oplace...privet Kandahar...Samo triabva da poizcakat malko...da ima MASOVOST...
23
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
адвокати ги учат да лъжат като не им харесва обратно към турция там ви чакаттурските охранители
22
1
 
7
 
! Отговори
Крум преди 8 години
Жалки опити от страна на х0м0-тата евр0гейци и либерали и еврюхи да продължат да си прокарват политиката на геноцид на европейските народи по плана Калерги чрез пропаганда стил "виждате ли не само дивашките орди са такива, вие също сте такива затова ние ви вменяваме вина и вие трябва да стоите с наведена глава докато ние ви подлагаме на геноцид с масовата емиграция". Знаете къде да си заврете ж***лката манипулация драги т0лерасти.
21
1
 
2
 
! Отговори
Maria преди 8 години
Zabravihte da spomenete, che zabyrkaha in nas v tozi skandal, tyi kato ohranitelite bili ot Bulgaria i ne govorili gram nemski...kak vyprosnite dami, koito ne govoryat bylgarski ili nemski sa razbrali, che komentarite sa pohotlivi, ostava zagadka...
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ислямът си е сексуален тормоз, вярно е.
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нито едно доказателство охранител да е посегнал сексуално на прищълка.Заглеждане,подмятане това не сериозно.Ако някой се е загледал докато пришълката кърми то това е бил любител на Анимал планет.Истината е,че някой услужливо е предпирел анти кампания срещу европейците.Това може би са триполовите толерасти на сорос.
18
2
 
13
 
! Отговори
бобо преди 8 години
А на какъв език е написано писмото.
17
2
 
14
 
! Отговори
бобо преди 8 години
Ако не им харесва да си ходят.
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има основателна причина арабките да си крият лицата, а камилите не.
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като са дошли германския данъкоплатец да ги храни, да приемат и германските нрави. Да им бъде забранено да се забулват, а лятно време кадъните задължително да ходят с къси поли. Току виж потока бежанци тръгне обратно към анадола.
14
3
 
33
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Организирани, подтикнати, няякой им написал тези писма.....Всичко е гнусен политически театър
13
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
70 жени не могли да вдигнат от пода една хартийкаИскат чистачки.Лелее
12
3
 
28
 
! Отговори
aaaaa преди 8 години
арабка и красота-нещо несъвместимо-ТРЪТЛЕСТИ ,С ГОЛЕМИ *** КОСМАТИ,ВЕЖДА И ЧЕЛО Е ЕДНО ,ГЪРБАВ НОС,КАФЯВИ ОЧИ И ТЪМНИ НА ЦВЯТ -УГАСНО ГРОЗНИ..И МЪРЗЕЛИВИ ,ВОНЯЩИ НА ЛОЙ
11
1
 
3
 
! Отговори
zzdravkozarkov преди 8 години
VCHE SI STROQT ZAMACI......S PO 1000 DKA....ONZI DEN VIDQH EDINI MNOGO HUBAVI .....NA MEN LICHNO MI HARESAHA.....
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авторите на писмото твърдят, че за тях спортната зала не е център за прием, а направо затвор.===Точно със същите аргументи напускат турция и "стават бежанци". Никога няма да спрат да се самооплакват, защото е в кръвта им и в основите на тъпата им култура. А всъщност са просто едни *** хомосапиенси, както всичките други 7 милиарда, под тежестта на които планетата се задъхва.
9
2
 
32
 
! Отговори
Darma преди 8 години
До Гневен българинЕдинственото, което ще постигнат с тая инициатива, е още по-голяма омраза от страна на местното население. Омразата расте ли расте срещу бежанците. Голяма грешка правят немците, те не могат да се оправят с тия хора. После пак ще излезе, че немците са расисти и ксенофоби, тоест никой няма да им каже браво, че прибират и хранят толкова народ.
8
1
 
40
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Видяха,че сексуалните нападения на "кротките и бягащи от ужаса на военните действия " навлеци не останаха скрити,а получиха широк отзвук в цяла Европа и са решили да се противопоставят с тази глупост.Това е дъвка и нищо повече.Да се превърнеш от обвиняем в обвинител го правят само най-насраните,гузни,нагли и виновни,а горепосочените са именно такива.Някоя и друга немспа ДАправителствена организация им е ударила едно рамо и е раздухало лъжата,че да се види как уж и немците са виновни.Лъжи.