Мей и Лейдсъм в един глас: По-строги правила за европейци!

Конкурентките за "Даунинг Стрийт" са единни срещу чужденците
9 юли 2016 08:58,
93
Мей и Лейдсъм в един глас: По-строги правила за европейци!
Снимка: Reuters

И двете конкурентки за премиерския пост във Великобритания обявиха независимо една от друга, че предвиждат по-стриктни правила за европейските граждани, които пристигат в страната.

Това предаде Reuters, цитирана от "Фокус".

"Хората, които идват на почивка или по бизнес или за да съдействат в научни проекти ще имат възможност да го направят, но правото за живеене и работа тук ще става с разрешителни", заяви Анреа Лейдсъм пред The Times.

Тереза Мей, която получи преобладаващата подкрепа на депутатите на ”Консервативната партия“ по време на гласуването в четвъртък, също заяви, че ще промени правилата за свободно движение на европейски граждани.

"Ако аз съм министър-председател, ние ще излезем от ЕС и част от това ще включва контрол върху свободното движение", заяви Мей пред The Daily Telegraph.

Контролът върху новопристигащите във Великобритания бе основен мотив за това 52 % от британците да подкрепят напускане на Съюза, но Обединеното кралство може да се наложи да приеме европейските граждани, за да запази достъпа си до общия пазар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умни Дами . По строги правила за евлопейците - по - тлъсти заплати за тях . Този филм сме го гледали хиляди пъти . Демокрацията плаща за несвършена работа и то без да се интери сува от очаквания икономически ефект .
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тогава пък ние искаме мита за техните стоки и услуги.
74
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те Англичаните имат право да си слагат каквито си ограничения искат... Просто ако нарушат правата на продвижване дори на 1 ЕС гражданин да забравят за превилигирования достъп до пазара на 440 милиона Европейци както досега... а това си е напълно достатъчно да ги върне в каменната ера за 5-10 години. Щом толкова им пречат Българи, Румънци и Поляци да го направят.. Но все пак ИзточноЕвропейците са 1/5 в съотношение с Индийско-Пакистанската ***
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РумбоТеб какво те бърка англичаните кои предпочитат да им работят???Когато цял свят иска да идва в България да работи, защото икономиката ни процъфтява, тогава ще имаш право на глас.Все едно да излезеш от скапаната панелка и да отидеш в съседното имение на някой богаташ и да му даваш съвети кой да кани на гости и кой не.Но, *** ако не си изкаже селското мнение, няма да го бъде.Ти, англичаните не ги мисли =ще си взимат, който пожелаят...виж тук в каква *** сме се овъртели всички.
72
0
 
17
 
! Отговори
Бобчо преди 7 години
Трудно ще схванете на англетата логиката. Бях там последната година и все ми изплува един разговор с колега, оригинален черен от Зимбабве. Та питам го ти как дойде тука, визи, работа... Той ми вика, фащам самолета, кацам тука и на летището ми дават виза?!(говорим за 2006г)...я викам си аз, ми до 2014 на нас не ни даваха да припарим до техния пазар на труда...
71
0
 
14
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Добре-ще спират европейци,ама с безбройните тарамбуки от колониите какво ще правят???Щото поляци,българи и румънци(най-вече тъмнокожи) може и да правят чат-пат поразии,но няма да тръгнат да гърмят с бомби и да колят британците по улиците,както би направила ислямската с*га*н!
70
0
 
4
 
! Отговори
rom преди 7 години
za evropeisite po strogi pravila a za pakistansite?????
69
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--62;Извинявай но в Турската империя не са ни задължавали да говорим турски. Робството е премахнато около 1550 г. Можели сме да пътуваме свободно и да имаме собственоси. Имали сме училища и Църкви. В Русия указа за премахване на крепостничеството е подписан 1861 г. а ЕМСКИЯ УКАЗ --1872 г. Руснаците до 1960 г. нямаха ПАСПОРТИ . Хрушчов им даде.
68
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма лошо, същото да важи и за британците във всяка страна членка на ЕС. А сега да видя как ще продамат 46 кв.в Лондон за 1 000 000 паунда. А като се махнат европейците, пожелавам им само индийци и пакистанци да им берат ягодите, *** на тях малко не им се работи, гл3едат само алъш вериш да става.
67
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не ми дреме к'во крякат тия двете
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
)))глас народен -глас Божи !!Мнението Ви е без значение !Все едно ,да харесваш една жена,а на нея да не й пука за теб !!И ти да продължаваш да й се натискаш!Колелото се върти ,а ?!?Няма да може само с Лични Карти !!!
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина призракът на "полският водопроводчик"още плаши англичаните.Поляците успяха да отвратят местните от всички източноевропейци.Както се споменава по долу тази амалгама от поляци и мургавяци с румънски и български паспорти направиха така,че ония да излезнат от ЕС.Интересното е,че индуси,пакистанци,бангладешци,афганистанци и прочие от бившите британски колонии са на почит в кралството.Още по странното у,че именно тези поданици на кралицата силно желаят да са в ЕС.
64
0
 
25
 
! Отговори
Атлас преди 7 години
Пакитата европейци ли са????
63
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Брекзита да благодарим на бившите ни братя по оръжие поляците.Нахлувайки като скакалци на Острова те с типичния си полски егоизъм и гионсуратлък отвратиха англичаните от източноеврпейците.Да благодарим на *** българи с български паспорт и подобните на тях румънци за голямата любов която имат британците към нас.Не можеш да заблудиш 17,2 мил британци дали Да за излизане от ЕС.Съвсем логично е тези две лелки ще ограничат влизнето на граждани от ЕС и заблуда няма да има.Няма да се размине.
62
0
 
6
 
! Отговори
Дедо поп преди 7 години
До 68Чадо дъртата матрица баба ти Бети разбра че са толкова и сега се чуди как да излезе от положението в което набутаха кралството двама ***
61
5
 
9
 
! Отговори
nope преди 7 години
При това положение кралицата може даналожи ветона решението за излизането наБритания от ЕС?------------------Как ще наложи вето, като самата Кралица е ЗА напускане на ЕС?! хаха Чети. Ирландия и Шотландия няма да се отделят бъди сигурен /а. Ако имаше дори теоретична възможност за отделяне и за разпадане на монархията Британия, Кралицата нямаше да е съгласна с напускането. Тя не играе хазарт, а и си има отлични съветници.: )
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижда се ясно нова мода светът да се управлява от жени, а защо ли? Ами чисто и просто те са по злобни при преговорите.Така се чудехме защо избраха Обама и от тогава не сме видяли решение на нито едно сериозно глобално ниво. Ако това е целта време е за тест по тъпота и злоба.
59
2
 
18
 
! Отговори
Boiko B преди 7 години
UK is goind down the toilet......congratulations.
58
13
 
7
 
! Отговори
Lora преди 7 години
До Анонимен 61Английският е официален език на Кения и на Кенийците не им е нужно да го учат, когато дойдат в Кралството. Кения е бивша колония и част от Commonwealth и системите в държавата са базирани на британската система. Не им е много трудно да се интегрират на кенийците ан острова, да знаеш. Те също така са научени да работят от самите британци, което не може да се каже за много от нашите сънародници.
57
1
 
14
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
"Ако аз съм министър-председател, ние ще излезем от ЕС и част от това ще включва контрол върху свободното движение", заяви Мей пред The Daily Telegraph."-----------Същите ограничения трябва да бъдат приложени и спрямо британците!А, таези ку...ку...мявкки да не забравяч, че Шоттландия и Северна Ирландия могат да гласуват за излизането си от състава на Британия в полза на ЕС.При това положение кралицата може да наложи ветона решението за излизането на Британия от ЕС?