Българка от Ница: Видях убиеца – арабин с брада и шапка!

Той карал на зиг-заг, за да може да завлече повече хора
15 юли 2016 09:44,
64
Българка от Ница: Видях убиеца – арабин с брада и шапка!
Снимка: Reuters

Видях лицето на шофьора убиец – арабин с брада и шапка на мюсюлманите, обяви очевидката на терора в Ница Яна Георгиева. 

Той държал волана с двете си ръце и карал на зиг-заг, за да може да завлече колкото се може повече хора. Завиваше към местата, където имаше тълпа, заяви тя и допълни, че не е стрелял.

Още по темата

"Не мога да се обясня как така алеята беше блокирана от 14 часа следобед от полиция и военни, имаше много униформени, но не можаха да предвидят подобен сценарий. Нито можаха да спрат камиона, който измина два километра сред хората", допълни Георгиева пред bTV.

Самата тя била там заедно с приятеля си пожарникар. Именно той я издърпал от опасния обсег и камионът преминал на около половин метър от нея. След това започнала да тича към дома си. 

Приятелят й обаче бил извикан на работа. По негови думи жертвите били много повече от 80. Цялата алея била осеяна с трупове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая българка въобще не споделя европейските ценности. Как може да не е толерантна към различно облечените. Та тя набеждава толкова хрисими и благи хора. Какво са 84 жертви на фона на общата благодат която идва за управляващи и големите компании. Сега трябва да сме силни и да излезем със стиснати ръце до следващия път.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, какво стана с мулти-култито? Като бях малък имаше един френски юношески филм за две бели момичета гимназистки, които най-добрите им приятели бяха *** и арабин. Четиримата бяха неразделни, отвреме-навреме им правиха проблеми зли скинове-нацисти. По ей такъв изкуствен начин бяха натрапени режима на евроrейските ценности и идеологията "мулти-култи". Да видим как европейците ще се избавят от това след като веднъж вълка е пуснат в кошарата.
12
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За който не е на ясно: КАТОЛИЦИТЕ МРАЗЯТ ПРАВОСЛАВНИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЮСУЛМАНИТЕ. Така е било винаги. Така и ще бъде. А ние, понеже не сме еретици като тях, си обръщаме и другата буза.
11
5
 
38
 
! Отговори
Buik преди 7 години
Време е да депортираме всички обратно . Малко да се съвземат ... свикнаха с охолния живот и забравиха от къде дойдоха.
10
5
 
30
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Толкова много изстрели, и нито един в очертанията на шофьора. Или френските полицаи са неточни, или нарочно са го оставили да гази хората.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като изкривяваш умишлено действителноста и търсиш враговете си там където не са, то враговете те изненадват отзад. Тотален провал на Европа и Америка е идеята, че като свалят арабските диктатори, които потискаха ислямизма в страните си, на тяхно място ще дойдат демокрации. Дойдоха джихадисти, защото натуралния ислям и демокрация са несъвместими субстанции. А за да се потисне ислямизма някога далеч в бъдещето, то веднага трябва да се започне с ликвидирането на ислямските монархии в близкия изток.
8
4
 
4
 
! Отговори
жалки сте преди 7 години
На някои отДОЛНИТЕпо долу им го ПОЖЕЛАВАМ СЪЩОТО тонажът на камиона е без значение нито пък местополажението на волана// варварина си е варварин и в който ВЕКда живурка//
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама не думайте - арабин с шапка и брада ...
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ***, ако се беше сетил да сложи фолио на стъклото на камиона, като гледам с какъв калибър са го стреляли, сигурно още 100 човека щеше да отнесе.
5
3
 
26
 
! Отговори
Инструктор преди 7 години
Тоя е взел книжка от някой корумпирана автошкола у нас! Гаранция
4
12
 
10
 
! Отговори
Умен преди 7 години
Много е проста тая наща.Каза й се, че е французин от ливански произход тя не, арабин бил.Много си *** *** госпожа.
3
3
 
22
 
! Отговори
Сталин преди 7 години
Греши наща мома. Кришнар беше. И крещеше Харе Кришна самавишна
2
2
 
7
 
! Отговори
vse edno: преди 7 години
До Анонимен 2: *** !
1
8
 
24
 
! Отговори
еуро гаи преди 7 години
Новодошлия чарашаф изпил две чаши вино, като мислел, че пие шербет и се качил да покара! Френсета го искараха терорист?! Аре по-толерантно, нацисти!