Глас по телефона към Гошка: Мафията идва за теб!

След това обаждане семейството й потънало вдън земя
12 авг 2016 11:00,
73
Глас по телефона към Гошка: Мафията идва за теб!
Снимка: А Бе Се

Гошка, идва за теб мафията. Такова анонимно обаждане получила 61-годишната Гошка, която удари 67 милиона евро от испанската лотария, съобщи вестник А Бе Се.

След телефонното предупреждение семейството на Гошка и съпруга ѝ Марин потънало вдън земя. Вероятно веднага са взели решение да напуснат градчето Кинтанар дел Рей, където живеят от 16 години.

Още по темата

Щом се разбира, че българката е станала милионерка, веднага била засилена охраната на една от местните банки, разказва пратеникът на испанския вестник в Кинтанар дел Рей Хуан Перес. Малко по-късно пристигнал огромен брониран автомобил за инкасо. Това става в понеделник, 1 август, а на следващия ден Гошка и мъжът ѝ Марин са забелязани за последно. Заедно с банкови служители и представители на лотарията "Ла Примитива" отишли при нотариус, където са оформени документите по прехвърлянето на парите в сметката на българката. След това всички влезли в съседния бар и се почерпили.

От този момент никой в Кинтанар дел Рей не е мяркал член на милионерската фамилия. И изобщо из цяла Испания, където журналисти правят всичко възможно, за да намерят Гошка за интервю, но без успех.

В момента Кинтанар дел Рей е като жужащ кошер. Из улиците кръстосват коли на медии, появили са се подозрителни физиономии. Репортери разпитват минувачите. Те не са особено отзивчиви, защото са чули, че българската мафия в Испания троши кости за "добър ден" и е надушила парите.

Жителите на градчето смятат, че е грешка показването на семейството след спечелването на тлъстата печалба, която е чисто 54 млн. след удържането на данъците.

"Ако се беше паднала на мен, нямаше да разбере и господ, това са твърде много пари, за да го знае всеки", казва банкова чиновничка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Иво Ел Булгаро преди 7 години
Гошке че те гепим!
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"веднага в градчето дошъл брониран камион". Гошка сигурно ги е теглила всичките в кеш. ха ха. *** журналисти
41
1
 
3
 
! Отговори
от 51 преди 7 години
но изглежда че добре действат изчезни ориентирай се в обстановката от дистанция и се върни като добре подготвен играч.
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименточно така,ще дадеш 2 лв и ей так 20 милиона ша са изсипят.всичко е мафия затова не ходя нито на тото никакви лотарий,дразни ме и то много особено по нова телевизия тия насаждащи реклами за печалби и тем подобни.Човек не си ли изкара парата да нечака,БОГ ПАРИ НЕ ПРАЩА........
39
2
 
7
 
! Отговори
до 48 преди 7 години
определено всеки които има 50+ милиона е преследвач, но да бъдеш преследвач трябва и опит а се разчита на това че тя няма опит в момента след една година няма да бъде безобидна защото ще се ориентира в обстановката.В момента е дезорентирана и това обикновено се опитват да използват.
38
1
 
26
 
! Отговори
Алтънов преди 7 години
Някой си е направил тaшaк, тъй де майтап. Мафията не звъни по телефона , а направо идва.
37
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за кво и е мафия,тя има роднини
36
2
 
13
 
! Отговори
Ман Юнайтед преди 7 години
50+ милиона евро променят играта!Пре спокойно може да станеш от преследван - преследвач!Може да си поръчаш мафиот ;) Ако е много нагал нещо!
35
2
 
41
 
! Отговори
човек преди 7 години
Журналистите са безскрупулно племе. Знам, че това им е професията, но в случаи като този те работят за мафията - открихме я, вземете й парите и после ще делим. Трябва да има закон, забраняващ да се съобщава името на "щастливеца". Слагам кавички, защото в случая не завиждам на Гошка. Дано не я открият хиените! И журналистите!
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментиращите за тото и МВР по-долу дали осъзнават че действието се развива в Испания ?
33
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошке *** в Дубай, там мафията няма да те пипне, защото знаят че после ще останат без глави. Само не си идвай в България....
32
4
 
35
 
! Отговори
Гошка преди 7 години
Поздрав от Френска Полинезия за българската мафия!
31
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете на мира жената!!!
30
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БГ журналистите са долни индивиди, ако се случи нещо с тази жена, им пожелавам на тях да се стоварят най гилемите нещастия на света.
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то па как да стане да я оставят спокойно да си ги харчи ??? Рекет и това е. Идват и ти ги прибират, това е.
28
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошка ще се раздели с парите си, то е ясно. Никога никой от сппечелилите от лотария или тото, поне в България, не е оставен на спокойствие да разполага с парите си. Винаги някой някак си му ги взема. Справка - българските тото-милионери, всички до един вече са забравили и си живеят както до печалбата. Така е и в цял свят - как така ще се оставят такива големи пари в ръцете на обикновен човек?
27
3
 
30
 
! Отговори
Крис преди 7 години
Изведнъж рязко близки и далечни нейни роднини и приятели ще се сетят, че тя е любимата им леля/стринка, чинка, шуринайка и най-вече любимата 3-та братовчедка!Дано се измъкне жива и здрава някъде на безопасно място.
26
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намирайте я тази "ромка" Гошка и я оставете без 1 лев.
25
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До gosАми нали и в правилника нашия мърляв тотализатор вече е задължително да публикуват интервю със спечелилия джакпота. Вече навсякъде се работи в полза на мутрите и мафиотите...
24
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошка е плячка.Въпрос на време е някой да я "опапа".Дали ще е Ицо-папата, Митьо-зъркелите или Маргините, няма значение.