Атака в Швейцария: Мъж подпали вагон, наръга пътници

Ранени са шестима, някои сериозно. Сред пострадалите има дете
Обновена: 13 авг 2016 20:46 | 13 авг 2016 20:17,
93
Атака в Швейцария: Мъж подпали вагон, наръга пътници
Снимка: архив Reuters

Млад мъж извърши нападение над пътнически влак в Швейцария.

Той подпалил вагон на с помощта на запалима течност. Освен това наръгал пътници, ранявайки шестима души,. Това предаде AFP, цитирана от "Фокус".

Сред пострадалите е шестгодишно момиче, предаде полицията.

Нападателят е 27 годишен швейцарски гражданин. Той също е ранен, се казва в съобщение на полицията в кантона Санкт Гален.

Атаката е  извършена в движещ се влак в източна Швейцария, край границата с Лихтенщайн.

От полицията уточняват, че състоянието на някои от ранените е сериозно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
13
 
! Отговори
До 58 преди 7 години
Щото това, което имахме и разрушихме с лека ръка, никога повече няма да се върне!!!Уви!!!ПСПлюсове и минуси:Тогава бяхме ов...це - пазени от вълкодави!Днес сме същите ов...це, но в разградена кошара пълна с хищници, а ние сме им пля....чката.Та, затова бягаме!
46
1
 
17
 
! Отговори
xaxaxa преди 7 години
Сега изведнъж все швейцарци трето поколение ги изкараха.
45
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дори арабските диваци плюет на западналата демокрациятолерастиягей-ппарадиКончита Вурси плюят на западналата култура и на будалите западно-европейци
44
7
 
7
 
! Отговори
До 56 преди 7 години
Сега като знаем защо не се връщаме? Или защо не бягаме в матушката, там демокрация няма, дори развиха още повече социализма, докараха го до олигархизъм.
43
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 89-та сме бягали, защото не сме знаели какво нещо е демокрацията. Ако сме знаели, даже и през ум е нямало да ни минава идеята за бягане от България.
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швейцария е в неутралитет, защото всички мошеници и крадци от цял свят и всички държавинай-вече евреи си крият там крадените от нас париимат договорка за ненападение.Предизвикват банкови кризи и те занбогатяват,а населението плаща смвтката, остава без работа, вземат му жилището,жена му си отива, децата му викат *** нямаш 20 евро да ми дадеш джобни, самоубива секрай
41
6
 
13
 
! Отговори
До 48 преди 7 години
То и ние до 89' хич не бягаме. Не щото не искахме, а защото нашите граничари получаваха отпуски за всеки застрелян бягащ.
40
2
 
19
 
! Отговори
.... преди 7 години
До до 44Швейцария поддържа неутралитет, защото парите на всички воюващи са в нейните банки. Седалищата са там по същата причина - кинти. Годишно това са хиляди делегации, с десетки хиляди резервации на леглова база, ресторанти, наеми на зали, обучения и прочие. Ако си мислиш, че швейцарци правят нещо от алтруизъм или висок морал, лъжеш се. $$$.
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем в стила на евроатлантическите ценности името на този "швейцарец" не се споменава, за да не се разбере истината. Сега ще го изкарат депресиран от високите доходи човек и работата ще се потули. И така до поредното нападение
38
2
 
6
 
! Отговори
до Тинев преди 7 години
Ааа... чекай ся!Щото Р...язани мнооого....Има например с дясна ре...зба, има и с лява ре...зба!Затуй треба да питаме баба Меркел - тя разбира много от ре...зби, всичките ги е пробвала!
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПреди да американците да започнат да демократизират Сирия защо сирийците не бягаха от главореза Асад. Либийците и иракчаните защо не бягаха от главорезите Каддафи и Саддам, ами започнаха да бягат когато американците им донесоха демокрация.
36
1
 
4
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
В международните си отношения Швейцария традиционно поддържа неутралитет, като не е участвала като страна във въоръжени конфликти от 1815 г. Това е една от причините на територията ѝ да са разположени седалищата на редица международни хуманитарни, икономически и спортни организации, включително Червения кръст, Световната търговска организация и ФИФА.
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най вероятно салатата е била със свинско, след което тоя е побеснял , показал си *** и без да иска е пръднал , от свинското)))), имало е статично електричество и вагонът експлоадирал в пламъци. Нека да сме толерантни, ще се интегрират, след 3 поколения сервитьорите ще се научат да не им сервират свинско. Ишаллах , аллах акбар , ще накаже всички свиневъди и никога повече човечеството няма да познае вкуса на свинята. Ще воюваме срещу свинарите докато няма заблуда и всичко ще е агнешко.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швейцарците са пичове, преди време казаха "не" на джамиите и се свърши, вече джамии не се строят. Сега след атентата ще се стегнат и повече сигурно няма и да чуем за атентат в Швейцария. Който не знае да му кажа, Швейцария е най-военизираната страна в света, почти всеки боеспособен гражданин е в запаса и постоянно се провеждат военни обучения, а като мине време уменията се опресняват. Швейцарците не са будали като франсетата, всяка седмица "жу суи", чак да ти писне.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
39, Швейцарският гражданин не е бежанец бягащ от Ислямаска Държава, Асад или други главорези.
32
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъ швейцарски е, бе!Още дядо му Мюмюн га дойде с баба ханъма Фатме пусна корен у Швейцарията.Бащата на тоз швейцарец от ранно детство е бил закърмен с швейцарско краве млеко "Милка" и чоколадче "Тублерон"!!!Самото швдийцарец Саали бин Геврек е баш швейцарец!Що е направил туй сакатлък тогаз - шъ питати вий???Ми, не го взели в Папската швейцарска гвардия, бе!?Що ли??? Тъ много съ нервирвало Саалито и почнало да пи...кае газ и да коли швийцарцити, къвто е и той.Сиреч, лична драма голема!
31
13
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Брейвик, ИРА, ЕТА или българските партизани извършвали терористични актове също ли са мюсюлмани?
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този щвейцарски гражданин от какъв произход е?
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е за нов КРЪСТОНОСЕН ПОХОД на изток.Действа ОЗДРАВЯВАЩО за целият свят.Папата да стяга редиците.
28
7
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Не се дуй толкова много. Не е за хвалба да получиш плюсове в ниско образована среда предимно от хора които не са прочели и една книга. Повечето тук са писатели, т.е.повече пишат отколкото четат. В този форум на уважение са трупащите минуси, защото се отличават от стадото. Виж сега аз колко минуса ще натрупам!