Лорд Кър: Трябват ни интелигентни имигранти, местните са глупави

Имиграцията движела в момента Великобритания напред
Обновена: 20 ное 2016 13:34 | 20 ное 2016 13:32, Елка Василева
55
Лорд Кър: Трябват ни интелигентни имигранти, местните са глупави
Снимка: архив, Reuters

Британски лорд предизвика скандал с изявлението си, че Великобритания има нужда от интелигенти имигранти, защото местното население е „изключително глупаво“.

Лорд Кър от Кинлохард заяви по време на конференция, организирана от правителството, че може и да се води голям дебат по въпроса дали имиграцията е добра или лоша за Великобритания, но според него тя е тази, която в момента движи страната напред, предаде БНР.

Ние, местните британци, сме толкова глупави, че имаме нужда от инжекция от интелигентни хора, млади хора от чужбина, които да идват и да ни пробуждат от време на време, заяви лордът.

Лорд Кър е един от авторите на прословутия член 50 от Лисабонския договор. Той е и бивш генерален секретар на Европейската конвенция.

Лорд Кър отбеляза, че кампанията за напускане на ЕС е спечелила само благодарение на хитрото използване на ксенофобията и расизма, насаждани от лидера на ЮКИП Найджъл Фарадж. Той обвини за Brexit и Дейвид Камерън за неадекватното му обещание да намали имиграцията под 100 000 годишно.

Думите на лорда предизвикаха вълна от недоволство сред евроскептиците. Депутатът Питър Лили, който напусна демонстративно конференцията, коментира по-късно, че това е расистка обида за самия британски народ. Смятам, че тези думи показват презрението към обикновените британци на някои еврократи като лорд Кър, допълни Питър Лили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Много е прав Лорд Кър и британците ще го разберат, ама късно !Имигранти вършат мръсната работа,която никой британец не иска да върши,защото ще получава същите пари като социални помощи, без да си мръдне пръста.След време си намират работа според квалификацията и идват нови.Тези социални помощи се събират от данъците получени върху БВП, произведен от същите тези имигранти.Повишавайки цените на образованието,британците обричат населението си на невежество и тепърва ще "берат плодовете" от това.
46
0
 
14
 
! Отговори
Един имигрант преди 7 години
Между другото, след Брекзита тук стана нетърпимо от гледна точка на расизъм и ксенофобия от страна на англичаните към източно-европейците. Мога да ви разкажа десетки случки, а и за това отдавна се тръби по медиите. За всичко е виновно новото правителство, което иницира Брекзит и насажда омраза към имигрантите. Добре е и българските политици да си извадят главата от З.... и да защитят правата ни, както чешкото и полското правителство възрупта пред британското след надписа върху полския център
45
0
 
11
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
Лорда е прав но дали е Ентелегентен?
44
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е лорда ,колкото и да не им харесва на някой .Абсолютно правилен е коментара на номер 46 ,англ са надменни,глупави и мързеливи,убедил съм се след 10 години работа с тях .По-мързеливи от тях са имигрантите от бившите им колонии ,но са им необходими да вършат *** работа и доносничеството."Излизане от Европейския съюз " просто няма да има,всичко е един фарс,популизъм и изнудване.Нещо ,в което имат вековен опит :)
43
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лорд Кър е напълно прав. Поздравявам ви, милорд. Местните британци са мързеливи, глупави и надменни. Лошото е, че и имигрантите от бившите ви колонии стават такива след 1 поколение. Уважавам единствено европейците, които работят в Британия, вземат парите и се прибират у дома, защото не могат да изтраят по-тъмничките местни.
42
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Лорд Кър сигурно е рода на Лорд Евгени Минчев?
41
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лорд Кър, искaм дa ви стиснa ръкaтa! Сaмо дa оттеглите обидaтa си към местните, зaщото aко бългaрски политик го беше кaзaл зa нaс щяхме дa се чувствaме кaто бритaнците.99% от емигрaнтите от Източнa Европa, които познaвaм рaботят и плaщaт дaнъци. Почти никой не може дa си позволи дa седи нa социaлни, зaщото сa прекaлено мaлко.
40
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лужепролоците на ЕС разчитат на алиенацията т.е. отчуждението в съвременното общество, но кръвта вода не става.Силата на гените, на дивото, което ни кара да се борим, подобно на всяка жива твар, прозира под лустрото на апатичната цивилизованост.Кое ни кара да се чувстваме щастливи?-сексът, потомството, храната, превъзходството в пари, коли, екстри и т.н.И как по-точно ще скопите този природен нагон?!
39
3
 
33
 
! Отговори
Циник до 38 преди 7 години
Гражданско недоволство ли? Гражданско недоволство - показват мекокитките с дъгоцветните знаменца....По-вероятно е избухването на граждански войни! Явно и в кулата от слонова кост на Меркел се е чуло нещо - вчера побърза да успокои народа, че парите за имигрантите "били отделно" , тя отделяла и достатъчно за нуждите на "местния народ" Такава демагогия - няма равна! Тази ще остане в историята - като убийцата на Европа!
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
евала цецо имаш една бира от мене
37
18
 
12
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Може и да е прав,но ние от балканските републики сме още по-прости и глупави.
36
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е второто голямо преселение на народи за Европа.Лошото е, че този път Европа е пренаселена.Всяко нарушаване на общественото статукво освен дестабилизация крие риск за гражданско недоволство.Това, което ще срине новата Западна Римска империя, не е Русия, не е и ИДИЛ, а собствените и недоволни граждани.
35
3
 
0
 
! Отговори
опа, лекодансъспънеш преди 7 години
До Имигрант До 19аз каква вина имам, че ти се разпозна в сюрията точно из другарските и буржоазните отрочета?! за всеки случай - по-тихо с пушилката, ентелектуал мильонен, да не те натири обратно лорда, ко ши прайш тука да се дуеш. /Освен пак да се изпитваме на правоговор и правопис във форумната кръчма, че предния път се измъкна по терлици нещо./
34
7
 
4
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Когато някои не харесват маТряла от който се предполага,че произлизат като нашата банкянска тиква и тоя ингилийЗки лорд дали па не трябва да бъдат обстойно попрегледани и, ако трябва и освидетлствувани,че евентуално нищо им нЕма.
33
1
 
32
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Абе не е баш така...Я вижте кои са варварите...и кои са днес? Германски племена.И са били поне дотолкова умни - да се опитат да запазят - цивилизованото, и умното на отиващата си римска империя! Не може и дума да става за сравнение с вражеската инмазия днес - на неграмотни, мързеливи, престъпни полудиваци! Хан Тервел е оттървал наследничката Византия ,и Европа от халифите!Днес Меркел я предава - без борба!
32
4
 
28
 
! Отговори
ideyazabulgaria преди 7 години
Гулупости. "Гордите" Брити търсят в имигрантите слугинажен апарат и евтина работна сила, която да чисти евтино техните клозети!
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименкогато "варварите" завладяват Рим, велможите изтънчено лежали на гола кълка и философствали за величието си, хрупайки грозденце, обаче на вандалите от север по се ядосвали, щото не само ги бъхтели, ами им трошали херувимчетата и отмъквали герданчетата и гривничките на свитата
30
2
 
42
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Никой не говори за това - колко ВРЕМЕ Европа може да си "ПОЗВОЛИ" да "издържа" световната и*змет, която нахлува! Чисто от финансова гледна точка! Вчера VW обяви, че ще изхвърли 30 000 работника.350 000 000 000? бяха погребани във фалирала Гърция....очаквам скоро финансов колапс с невиждани размери! Ако европейското "муле" Германия се сгромоляса - тогава - лека нощ Европа! И Меркел усилено работи в тази посока! И не му се вижда края! Горко ни!
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и да е прав.Живот без трудности,без усилия води до летаргия,безразличие и досада.Емигрантите май са необходимото зло.
28
5
 
16
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Ако не ви е ясно това е най долната ***. Некадърни, мързеливи и ***. А ти който лъжеш така, образуваш смях. 15 лири на час вземал. За половин ден по вероятно. Вземам по 120 Е на час. Но съм подводен заварчик. И е нищо във сравнение със това което вземат колегите. Стига си лъгал. Със средното си образование във Англия като чужденец, можеш да си покриеш разходите.