Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!

Джон Бренън се опасява, че той може да вреди на националната сигурност
Обновена: 15 яну 2017 22:03 | 15 яну 2017 21:52, Красимир Ангелов
186
Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!
Снимка: БТА

Директорът на ЦРУ Джон Бренън отправи на прощаване остро предупреждение към новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, който в петък встъпва в длъжност. Бренън поиска новият държавен глава „да си мери приказките“ и много да внимава с Русия, за да не навреди на националните интереси, съобщава Асошиейтед прес.

Пред телевизия "Фокс" Бренън заяви, че Тръмп изобщо няма представа каква заплаха представлява Русия за САЩ. Той каза също, че въпросите на националната сигурност, с които Тръмп ще се сблъска като президент, не касаят единствено него.

Бренън предупреди, че спонтанността не е в интерес на сигурността и че когато говори или пише в Туитър, Тръмп трябва да си дава сметка, че може да навреди на САЩ.

"Не става дума просто за г-н Тръмп, а за Съединените американски щати", подчерта Бренън.

Както е известно, изборът на Тръмп за нов директор на ЦРУ е Майк Помпейо, припомня БТА.

Миналата седмица Тръмп обвини разузнавателната общност за изтекла неоснователна информация, че руснаците са събрали за него компрометиращи данни. В Туитър той обвини разузнавателните служби в практики, напомнящи практиките в нацистка Германия.

"Това, което е възмутително, е оприличаването на разузнавателната общност на нацистка Германия", заяви Бренън. Директорът на ЦРУ каза също, че новоизбраният президент трябва да си дава сметка какво послание изпраща към света, а именно, че няма доверие в собственото си разузнаване.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не спряха да реват как Тръмп нямал доверие на "великите" служби. Ми как да им има доверие като го занимават с фалшификати и слухове?! Ей сега ще си назначи неговия човек, който ще направи една хубава чистка отвътре, и пак ще им има доверие.
98
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 7 години
А сеа да си навре пръста обратно отдет го е извадил, че мирише.
97
3
 
36
 
! Отговори
ех преди 7 години
Kакво толкова са се вторачили в Русия. Китай е този , който ще ги гътне. Китай си е комунистически , държат в ръцете си цялото производство на САЩ, имат си цялото нохау на това производство, имат си и атомно оръжие, изкупили са толкова ценни книжа и облигации на Щатите,че може да се каже ,че ги държат за топките.Това Тръмп го вижда ,ама пуста лакомия за още.Ще стане най-интересно,когато юана измести долара.
96
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
виж ти,един подчинен заплашва шефа си,дали пък не е обратно,явно в сащ президента е подчинен на разузнаването,ами тогава да си избират шеф на ЦРУ,а президента да го назначават
95
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп няма да донесе нищо добро. Простолюдието все чака някой да го оправя.Все пак вижте живота през 15 век и ще осъзнаете,че живеем доста добре в днешни дни. Не виждам защо се натискате за крайно леви и десни това е предпоставка за проблеми,които вие ще платите.
94
1
 
37
 
! Отговори
м..да преди 7 години
Доналд да внимава,че много истини каза напоследък
93
4
 
11
 
! Отговори
Един Див Див Запад преди 7 години
Гарван - гарвану око не вади!Тия зад окена все го игрят като кеч-представление. Шум и заплахи *** на ринга е договорен спаринг!
92
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да внимава че да не стане като Далас 1963г.
91
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неее, на снимката е новият мъж на Жужа Московска Путина :)Сватбата с Ердо се развалила нещо ... Жужи била пияна по цял ден.
90
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лосиона Бояришник официално е преименуван на Путишник за да има народа по-близка връзка с Жужи.
89
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новият шеф на Пентагона, генерал Милс, назначен от Тръмп е бесен на Русия и при встъпването си в длъжност е критикувал много остро политиката на Кремъл и Пекин.!А рашунците мислят че Тръмп им е приятел :))))Ще има шоу и на бояришниците няма да им е забавно. Изобщо даже!
88
6
 
53
 
! Отговори
Спеца преди 7 години
Джон Бренан е поредния злобен пътник от "магаретата" на Обама , текат му последните минути на поста , но реве , рита и пърди!Напомнят на нашия Плевнелиев !А бе я се разкарвайте по-тихо , по-скромно и без да раздавате насоки!
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 136 реалноста Твоят коментар,няма нищо истинско с реалноста.
86
42
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е държава от 250 години и доникъде не е стигнала в развитието си.САЩ са държава от 200 години и са световен лидер.Руснаците емигрират в САЩ... защото много красиво си живеят в родната Русия, нали?Всяка страна живяла под руско робство е изостанала от нормалния свят.
85
3
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До РеалностаТова ваше винаги, какъв период от време обхваща!??
84
48
 
13
 
! Отговори
Реалноста преди 7 години
Няма значение кои са президенти на САЩ и Русия.Русия винаги ще си е бедна азиатска провинция на Китай.САЩ ще са икономически и военен лидер.
83
2
 
24
 
! Отговори
шарли-аабдо-майтап преди 7 години
На другите избори в Штатите Бойко Плевнелиев ще е избран, щото ще воюва с Русия.
82
3
 
17
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Не е пукнал одисея, сега се подвизава под псевдонима соейсХ.. Иначе рядко ще се намери по тъпоъгълен трoл от тоя ***!
81
1
 
32
 
! Отговори
БТВ, НОВА, СТАРА.. преди 7 години
Заливат ни с турски филми, вече се чудя в коя държава живея.Посред зима завалял сняг, изненада голяма!
80
9
 
36
 
! Отговори
изчезваме!!! преди 7 години
При социализма здравеопазването беше безплатно.Сега сме в ЕС и НАТО.На второ място сме в света по смъртност.Най-бедни сме в ЕС..Младите бягат, старите измират, това са евроаттлантическите ценности.