Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!

Джон Бренън се опасява, че той може да вреди на националната сигурност
Обновена: 15 яну 2017 22:03 | 15 яну 2017 21:52, Красимир Ангелов
186
Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!
Снимка: БТА

Директорът на ЦРУ Джон Бренън отправи на прощаване остро предупреждение към новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, който в петък встъпва в длъжност. Бренън поиска новият държавен глава „да си мери приказките“ и много да внимава с Русия, за да не навреди на националните интереси, съобщава Асошиейтед прес.

Пред телевизия "Фокс" Бренън заяви, че Тръмп изобщо няма представа каква заплаха представлява Русия за САЩ. Той каза също, че въпросите на националната сигурност, с които Тръмп ще се сблъска като президент, не касаят единствено него.

Бренън предупреди, че спонтанността не е в интерес на сигурността и че когато говори или пише в Туитър, Тръмп трябва да си дава сметка, че може да навреди на САЩ.

"Не става дума просто за г-н Тръмп, а за Съединените американски щати", подчерта Бренън.

Както е известно, изборът на Тръмп за нов директор на ЦРУ е Майк Помпейо, припомня БТА.

Миналата седмица Тръмп обвини разузнавателната общност за изтекла неоснователна информация, че руснаците са събрали за него компрометиращи данни. В Туитър той обвини разузнавателните служби в практики, напомнящи практиките в нацистка Германия.

"Това, което е възмутително, е оприличаването на разузнавателната общност на нацистка Германия", заяви Бренън. Директорът на ЦРУ каза също, че новоизбраният президент трябва да си дава сметка какво послание изпраща към света, а именно, че няма доверие в собственото си разузнаване.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
До 138 преди 7 години
В ГРУ на матушка русия работят само непорочни девици и самаряни отдали се в служба на човечеството лъжа знайш ***!
118
2
 
2
 
! Отговори
Дрън дрън преди 7 години
Краварите от ЦРУ се бъркат в политическите игри.Нима в демократичните страни тоеа е допустимо.Скоро време ще ги излапат с парцалоте и от ФБР, МИ6 и др. подобни служби работещи против човечеството.
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако правилно разбирам,скоро предстои реално "премерване" на големината не само на "пръстите" и ще се установи "има ли "размерът" значение"...Резултатът и ефекта от него в БГ ще го разберем по съдбата на Мончо,Соломончо,Петърчо,Гейчо,Роско,Бойко,Цецко, Цецка, Мунчева, соросоидчетата от АОНСУ,парто и бюрокре-тените и обикновените пед-ераси, унищожаващи до корен де що има българско и създаденото от векове от трудовия български народ,дал на света писменост,култура и компютър!ИМА БОГ!!!
116
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оправям си настроението като чета либералния гей вой тука. Ред сълзи ред сополи. Свърши се вашта нема вече права на малцинства над мнозинства, нема мърляви мигранти да командват, нито гей паради нема и кинти да подрипате. хахахаха
115
7
 
2
 
! Отговори
О, свещена простота! преди 7 години
Тролетариатът е много доволен от това, че Тръмп говорел направо за някои неща. :-DТова, че Тръмп казва нещата, които искате да чуете, не значи, че те са верни или добри, или полезни. Значи, че президентът на САЩ е паднал до нивото на обикновен червенодупест глynак.
114
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е само една северна провинция на Китай.
113
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците нищо няма да получат от Тръмп, защо му се радват толкова?!Ами нашите комунисти защо се радват на американски президент ?!Нищо няма да ги огрее и тях !
112
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин дори да демонстрира отлични отношения с Тръмп, това се прави с една единствена цел - да се отслаби Америка, за да се смали разликата между нея и Русия. Това е толкова очевидно!
111
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ми е, че фен клубът на Тръмп е със същият състав като агитката на Путин. По принцип това е абсурдно. Тези хора са изключително различни. Докато Путин е ясен - умен и ерудиран човек, който методично преследва интересите на страната си без да произнесе нито една непремерена дума, то Тръмп е пълната му противоположност - не особено интелигентен лаладжия, който говори без да мисли и прави гаф след гаф.
110
10
 
6
 
! Отговори
НСО преди 7 години
До Българин129Ти е явно, че верваш на КГБ и М. Захарова. Сутринта поклони ли се пред портрета на Путин? :)
109
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Вяра на ЦРУ не трябва да се има. Те освен да разпространяват лъжи друго не могат.
108
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та да не би г-н Тръмп да има основание да вярва на службите, доказали се като най-големите манипулатори на общественото мнение заедно с почти всички медии.
107
2
 
14
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
Дончо ако много се отваря ще го очистят като муха службите. Да си мери приказките!
106
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това не звучи ли като заплаха срещу президента , а и това как звучи /Бренън поиска новият държавен глава да си мери приказките и много да внимава с Русия, за да не навреди на националните интереси, съобщава Асошиейтед прес./ ТУК МАЙ ВЕЧЕ НЕ ГОВОРИМ ЗА МИРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО А ЗА ИНТЕРЕСИ / е вече САЩ НАЙСТИНА МИ ПАДНАХА В ОЧИТЕ
105
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чао, Обама!Чао, клинтън!Чао и на всичките дупедаВци!
104
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докладите на ЦРУ ги пишат по поръчка пенсионирани агенти. Сигурна се плаща на странница. Предполагам и на Плевенлиев му се плаща по същата тарифа.
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бренън нещо се напъва като комар да *** джанка - ще ви пренареди Тръмп още малко потрайте ще видиш пръст как влиза
102
1
 
5
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
До Мънго Джери Химическите оръжия в Ирак бяха измислени от АНГЛИЙСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ, и по-точно от ЕДИН ЕДИНСТВЕН агент, изцяло непотвърдена информация. ЦРУ няма нищо общо.
101
1
 
17
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Ха, че ЦРУ постоянно го правят /да навреждат на националните им интереси/! Че кой например измисли химическите оръжия на Ирак и разсипа тази държава! Хайде да не припомняме окупирането на Гренада, която точно според ЦРУ видите ли била опасна за националната сигурниост на САЩ!!
100
8
 
7
 
! Отговори
........... преди 7 години
да... ще ви се чeрвени *** кpaдливи. Пуkaте се от щастие че престъпната ви душицa ще се изхoждa безнaказaно където и когато си иска. Ще има да взимате нещacтници!!!