Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите

Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество
8 фев 2017 18:12,
344
Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите
Снимка: архив Reuters

Според върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини със застаряващото си население Европа се нуждае от мигранти и от това да разреши мигрантската криза чрез сътрудничество, а не чрез "затваряне на вратите", предаде AFP.

Още по темата

"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".

"Миграцията може да бъде управлявана единствено чрез сътрудничество и партньорство", добави тя, сочейки, че преградите не може да са решение.

"Има сили по света, които искат друг начин на действие, начин основан върху изграждането на стени вместо на партньорства", посочи Могерини.

"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
2
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
АМИ НЕ ЗАТВАРАИТЕ ВРАТИТЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЕМОГАТ ДА ПРАВЯТ ДЕЦА ИСПРАТЕТЕ ГИ ПРИ КЮРДИТЕ ТЕ ПРАВЯТ ПО 12..13.14.ДЕЦА И НАЩЕ РОМИ СЪЩО УМЕЯТ ДА ПРАВЯТ ДЕЦА САМО ЧЕ БРОЯТ Е ПО МАЛЪК 6.7.8.ДЕЦА ЗА НАС БГ ИМА КОЙ ДА РАБОТИ САМО ЧЕ ТАЗИ РАБОТА В БГ Я НЯМА
208
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
млади търтеи, дошли да живеят на помощи и да налагат шериата не водят до подмладяване на Европа, а до нейното унищожаване не като територия, а като традиции производство на материални блага.
207
0
 
2
 
! Отговори
kva evropa преди 7 години
6epa tur,teina hranilka ot narodite na evropa ste im diktuvat s0bstvenoto sam0 u.bijstv0. De s0pa de!!!
206
0
 
10
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Има една тънка граница,между помощ и интеграция,и нахлуване...пример Франция,хората нямат против буркините ,плажно облекло за мюсюлманки,но имат много против исканията да има плажове само за жени и само по буркини!Като си дошъл от някъде и искаш равноправие,се интегрираш ,спрямо културните изисквания,а не врещиш за помощи,и дискриминация!Европа се умори от цоцащи помощи,неефективни,неинтегрирани индивиди,за това и престана да работи на практика
205
1
 
12
 
! Отговори
MAD преди 7 години
АБЕ ТАЯ НЕ Е ДОБРЕ Тя е ЛУДА АМА ЕНА ТАКИВА КАТО НЕЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО БЕШЕ СЕ СЛУЧИЛО НА МНОГО МОМИЧЕТА В ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА ДЯ Я ХВАНАТ ПЕТ ШЕСТ МИГРАНТА ДА БЛУДСТВАТ С НЕЯ ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕ НИНОРМАЛАНА ***
204
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом сме съюз от различни държави с различни икономики всеки да си внася емигрантите сам.Не сме длъжни да изпълняваме психопатските им нареждания, които застрашават националната ни сигурност. Ние сме народ страдал 500 години от тази религия и се е съхранил и доколкото ни е известно все още не сме тяхна собственост.Длъжни сме да се съхраним.Аман от йезуитски номера.
203
0
 
32
 
! Отговори
СС преди 7 години
Вместо да стимулирате раждаемостта в Европа, внасяте мюслими-терористи, без никакво образование и квалификация?! Аферим, машалла, Могерини! :)
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, не искам никого да обидя, просто се сетих , че ще ги прецакат.Нема да намерят там 72 девици, най-много 2 девици и 70 уличници.Тоя извод се налага от самосебе си като четем статията.
201
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои хора какво ли не правят за пари...
200
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тодор - Добре, нека приемем мигранти. Но не от Близкия изток, а от Аржентина, Уругвай, Парагвай. Християни с близки до нас ценности.Тодоре, Тодоре-е! Ти виждал ли си през живота си някого от Аржентина, Уругвай, Парагвай, че дори да си проумял колко близки с нас ценности имат!
199
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По тъпо решение на демографския проблем, не съм чувал.Ей много са *** европейските лидери.Ще барем големи ядове от техните решения...
198
0
 
15
 
! Отговори
белият преди 7 години
Човек не е част от световния юдейски план. Всъщност целта е да останат само питекантропи,защото другите сме заплаха за юдейското племе.
197
1
 
52
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Погнусен съм от такива "представители" на ЕС, които НЕ представляват народите на ЕС защото действията им НЕ СА в интерес на народите в ЕС, нито пък са съобразени с желанията и възгледите на обикновените хора! Като твърди че се нуждае от мигранти - да си ги прибира при нея. За пореден път - Вън България от ЕС заедно с една балансирана политика като на унгарците! Те пък тези "мигранти" се скъсаха от работа като отидоха в Германия! Били гости на Меркел, а гостите нетрябвало да работят! И неработят!
196
7
 
6
 
! Отговори
Баба Гуси преди 7 години
Тодоре, радвам се, че поне ти оценяш християнските православни ценности които ние с кака ти Филка практикуваме неуморно винаги когато останем насаме. Понякога и масово ако сме със семинаристи.
195
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв план за ислямизация ви гони бре? Че нашите родни " индийски мигранти" повечето са християни, да не са много хубави? Ислямът и без план се намира в експанзионистичната си фаза. Като е последната религия е нормално. Със или без план ще се разраства. Европа пак ще си я има също както я е имало и преди християнството. Религиите просто са мо'да и са преходни. По-умните ги използват за управление на тълпата, по- глупавите се кръстят като обезумели или удрят чела в пода.
194
4
 
34
 
! Отговори
Тодор преди 7 години
Добре, нека приемем мигранти. Но не от Близкия изток, а от Аржентина, Уругвай, Парагвай. Християни с близки до нас ценности. А и нека не се лъжем - парите, които ще се дадат за интегрирането на араби много по-успешно могат да се дадат за поощряване на раждаемостта на местното население. Европейците не правят много деца понеже се издържат трудно, а не защото не искат. Май някои "конспиративни теории" за изкуствената ислямизация на Европа излизат верни.
193
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже и в подкрепа на нейните думи Дойче Веле публикува клип за застаряваща Европа.Тия съвсем ни взеха за канарчета.https://youtu.be/ON6hAudgqMg
192
2
 
35
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Масовата ислямска имиграция е сигурна разруха за Европа. Тези деца на Сатаната нямат работа в земите ни!
191
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 7 години
"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".Съгласен съм с Могерини, че населението на Европа застарява! Причината - наложената безбожност, масовите аборти и изкривената ценностна система, превърнала европееца в консуматор, а духовността му в разложение. Със сигурност имигрантите са решение, но само нормални, бели хора от християнски държави - Австралия, Аржентина, Угугвай и т.н.
190
2
 
18
 
! Отговори
от къде идват нещата преди 7 години
През 1994 г. завършва Политически науки в Римския университет Ла Сапиенца. По програмата за университетски обмен Еразъм учи в Института за изследвания и проучвания на мюсюлманския и арабския свят във Франция. Защитава докторска дисертация, посветена на исляма и политиката....