Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите

Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество
8 фев 2017 18:12,
344
Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите
Снимка: архив Reuters

Според върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини със застаряващото си население Европа се нуждае от мигранти и от това да разреши мигрантската криза чрез сътрудничество, а не чрез "затваряне на вратите", предаде AFP.

Още по темата

"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".

"Миграцията може да бъде управлявана единствено чрез сътрудничество и партньорство", добави тя, сочейки, че преградите не може да са решение.

"Има сили по света, които искат друг начин на действие, начин основан върху изграждането на стени вместо на партньорства", посочи Могерини.

"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя."Tи като искаш си дръж вратите на дома отворени за бежанци, да ти направят луфта като ЖП тунел.
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имало едно време една фабрика за тухли ,хубави здрави червени тухли излизали от там всеки ден. Обаче тухларницата взела да работи по-бавно и недостигали тухли, и вместо да видят защо тухларницата не прави вече толкова много тухли, Могерини решила да ползва кирпичени тухли. Евтини и в изобилие. Започнали строежите с хубави тухли, после ги смесили с кирпичени. След време всичко взело да пада. Ей това е Европата. Как ще сравниш един образован германец с един афганистанец с първи клас ?!
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но с малката подробност, че за това е нужна добронамереност и крачки и от двете страни. Ако едната се дърпа, щото си я мързи, не и се учи и работи и си има други планове и намерениясвързани само и единствено с ползването на придобивките на социалната система и прочее фондове, това решение отвсякъде си е изуй ***
6
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааа, виж ти, всичко ще си кажете.Нали бягаха от война? а било друго.
5
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да вкараме арабите мисюлмани да правят деца на жените ни и децата да са мисюлманчета. Тая шматка трябва да се съди за тероризъм
4
2
 
39
 
! Отговори
Во преди 7 години
Е до това ли опряхме..тази май и трябват 100-200 загорели *** да я изкормят тотално..айде да не решава вместо хората .Тия не са в ред .Ама и нашата Сталинка и тя плямпаше същите дивотии...
3
1
 
34
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
А мигрантистан като почне да застарява ко правим?Да ви имам идеите!
2
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да гледат по 2,3 кучета да раждат деца.
1
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението",Вярвам, че Тръмп трябва да ви бутне олиго френския съюз възможно най-бързо, преди да сте турили бурките и приели исляма. После си приютете целия Близък изток в държавите си ако искате, ние няма да участваме в това.