Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите

Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество
8 фев 2017 18:12,
344
Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите
Снимка: архив Reuters

Според върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини със застаряващото си население Европа се нуждае от мигранти и от това да разреши мигрантската криза чрез сътрудничество, а не чрез "затваряне на вратите", предаде AFP.

Още по темата

"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".

"Миграцията може да бъде управлявана единствено чрез сътрудничество и партньорство", добави тя, сочейки, че преградите не може да са решение.

"Има сили по света, които искат друг начин на действие, начин основан върху изграждането на стени вместо на партньорства", посочи Могерини.

"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква застаряваща Европа?Това си е жива ислямизация на Европа.Тия арабели идват сами и после си докарват и осемте законни жени с всичките им деца, които не работят и всички са на държавна издръжка и добавки.Това е реалност във Великобритания, която тактично излиза от Европа.Тия, които го прокарват този пъклен план явно са на принципа: "ако не можеш да превземеш нещо, разруши го".
188
0
 
21
 
! Отговори
разплитане преди 7 години
Плановете за ислямизация на Европа взеха да се открехват още при Клинтън, който даже писа а това в нарочно писмо до косовските албанци!
187
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С този некачествен материал би ще заселват застаряваща Европа? Сами не си вярват, че търтеите ще работят.
186
1
 
29
 
! Отговори
отвратително преди 7 години
Лека полека взеха да си признават, че те са инспирирали и предизвикали нашествието! Но и не само това! От много години се толерират мюсюлмани, роми и тем подобни да живеят извън общоприетите норми и закони! За европейските народи остана да учат и работят нонстоп и преко сили до пенсия за да ги издържат! И как да имат повече деца тогава? Истината е, че мсонски общества осъществяват план срещу бялото християнско население!
185
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа не застарява. Тази говори каквото й е наредено. Мантрата "застаряваща Европа" се повтаря, за да повярваме, че е така и да клекнем пред тъпата брюкселска политика. Колко от мигрантите ще работят и какво? Дали драпат към Европа, защото страшно им се работи и още повече им се учи? Я, да питаме Бай *** Български!
184
12
 
1
 
! Отговори
До 234 преди 7 години
А ти явно имаш за по- ниСШе ограмотяването отколкото свиването на качаци.Ако в тези времена не си способен да изкараш 10лв на ден за цигари и кафе, то най-вероятно в "онези" времена си бил партиец. Само те не ставаха за нищо.
183
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 12 години в ЕС какво получихме - 50% от населението не може да се плати месчните сметки за отопление. Преди поне пушихме цигари с филтер - сега си навиваме резани бок лу ци. И за капак ще ни облагородяват с разни от третия свят дето имат жената за по - нише от хлебарката вкъщи...
182
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейската нива иска дълбока оран и обилно засяване. Като европеецът не може да оре ще му орът и засяват нивата мигрантите, това е.
181
1
 
14
 
! Отговори
месара преди 7 години
тая в прав текст ни казва че подмладяването на Европа е че трябва европейките да бъдат **ени от " мигранти " , да народят по 5-6 деца , и ето ти млада Европа . честито !!!
180
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е и некадърен ли вече не можем да пишем?и за тва ли слагате звезди?1
179
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество"---Ех, Могеринче, Могеринче! И с десет "мигранта" наведнъж да си "сътрудничиш", от един ще прихванеш. Не можеш така да решиш проблема със застаряването на Европа.
178
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде кажете си го! На белият мъж просто не му става.
177
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
vav franzia holandia Germania skandinavieto v anglia ne vidiah zashoto v London pochti ne jiveat beli anglichani v tezi darjavi pochti vsika 10 jena e s negar ne che franzizi i germanzi vsichkite sa geove a zashoto jenite sa razvratni navremeto edin rabotil v Germania predi 1990mi kazvashe che vijdal na jenite liatoto garbovete in sa draskani a imali majki kucheta kato domashni lubimzi javno gi takovat kuchetata voobshe jenite v belite jeni v zapadna evropa sa svrah razvratni zatova tarsiat nesl
176
1
 
28
 
! Отговори
Европа преди 7 години
Европа има 500 милиона жители, да не е само Германия на този свят. Докъто там безработицата е под 5%, в държава като нашата то тя е огромна. Няма как да се изчисли, тъй като никой не би се занимавал да се регистрира в бюрото по труда.Ако нямаш семейство, което да ти осигури жилище (или да наследиш такова) какъв е шансът ти да си купиш апартамент със заплата в България? А да създадеш семейство преди 35г. възраст? Чувството да си беден родител е отвратително - десетилетия мъки и страдания
175
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая няма ли кой да я застреля за да я избави от мъките и?
174
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запада ни сложи най-голямата динена ***, която някога историята може да помни.Подмамиха ни с обещания за светло бъдеще и ни унищожиха тотално.Великобритания напуска само заради нас белите европейски емигранти, а тия искат да ни напълнят с тая опасна ***.Незабавно затваряне на границите и никакви квоти докато не си изпълнят обещанията за добър стандарт.Плетат си кошницата на наш гръб.
173
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 240-Не знаех, че Сорос е социалист.
172
1
 
9
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Драконът разперва крилата:)
171
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая е обучена ислямистка, затова наводни Блудницата Европа с *** и талибани, с помоща на Меркел. Уики: "Федерика Могерини е родена през 1973 г. в Рим, Италия. През 1994 г. завършва Политически науки в Римския университет Ла Сапиенца. По програмата за университетски обмен Еразъм учи в Института за изследвания и проучвания на мюсюлманския и арабския свят във Франция. Защитава докторска дисертация, посветена на исляма и политиката."
170
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магерини продължава да твори магарии.