Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите

Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество
8 фев 2017 18:12,
344
Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите
Снимка: архив Reuters

Според върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини със застаряващото си население Европа се нуждае от мигранти и от това да разреши мигрантската криза чрез сътрудничество, а не чрез "затваряне на вратите", предаде AFP.

Още по темата

"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".

"Миграцията може да бъде управлявана единствено чрез сътрудничество и партньорство", добави тя, сочейки, че преградите не може да са решение.

"Има сили по света, които искат друг начин на действие, начин основан върху изграждането на стени вместо на партньорства", посочи Могерини.

"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БПЦ в тайните си лаборатории скрити в дълбоките манастирски изби и магерници от векове разработва метод на зачеване на мъж от мъж. Когато успеят проблемът с изчезващото население ще бъде решен. Учените в расо неуморно се трудят.
148
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С този управляващ мат'рял нищо добро не ни чака. За това ЕС трябва да се разпадне и всеки да носи отговорност само пред собствената си държава. Могерини иска да подмладява населението с мигранти... ами добре, но нека да е в Италия.
147
1
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
До все още оцелелите деца и подрастващи, Отвличат и убиват, особено деца! Внимавайте дали всъщност тези, с които живеете не са вече подменени двойници, къде оставате затворени/заключени и дали изобщо на училище е безопасно, след като на много места ръководството е подменено с двойници-зомбита!Няма нужда от затваряне с чипове или други системи, врътата си си остава отворена, има си портиери, няма да се заключват врати на стаите.
146
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей такива ще затрият евросъюза.Но едно нещо признавам- в патриархалните общества,където жената е подтисната се раждат много повече деца отколкото в еманципираните общества,където броят на децата зависи от желанието на жените
145
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много тука се хващат за думата работа и работници. Въпросът е, че се търсят работници за една друга "работа" за която европеецът не става.
144
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС политиците измориха населението си от глад и сега ще внасят и население.
143
3
 
8
 
! Отговори
Баба Гуси преди 7 години
Ами ние с кака Филка се чифтосваме редовно в семинарията, ама нито тя прихваща нито аз. Какво правим не като хората? Даже и кондоми не ползваме.
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алооо, за да не се затривате почнете да се чифтосвате! Иначе няма да стане.
141
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искахте в ЕС и сега такива лобисти като тая и Кристалина ще ни командват.
140
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ето такива кpaнти в момента са на ръководни постове и управляват Европа - алоооооо шмaткo света не е почнал от вчера, знаеш ли колко хора са загинали за нашите европейски държави? От какъв зор ей така с лека ръка, и кой ти даде правото на теб и другите като теб да ги затривате?
139
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За ЕС няма работа, та само това остава още 100 милиона от Африка и азия и ще цъфнем.
138
1
 
30
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
Искате ли да позная - тая е стара мома!
137
1
 
5
 
! Отговори
S преди 7 години
Ако все още има оцелели деца и подрастващи, искали да ви отвличат и убиват, внимавайте къде оставате заключени, и дали тези с които живеят са истинските им родители/близки или подменени двойници! Училищата всъщност няма смисъл да се затварят с разни системи като чипове! Те така го правят опасно и най-нагло има опционален достъп от разни съмнителни лица, представящи за свързани с медицината, както и дистанционно отключване/блокиране! И не са никакви психиатри, а убийци!
136
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не вкарат украинци например? Защо не приемат рснаци или албанци? Защо не вземат латиноамериканци или индиици и китайци? Това са високоинтелигентни и работливи хора.
135
0
 
26
 
! Отговори
БТЮРК преди 7 години
ТАЗИ МУСТАКАТА И ОНАЗИ МЕРКУНДЕЛА СТАРА АКЪЛ НЯМАТ В ГЛАВИТЕ СИ
134
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Технологиите се развиват. Много професии, предимно с по-ниска квалификации ще изчезнат. И сега има безработица. Тогава за какво приказват, че има нужда от ''мигранти''? С какво ще са полезни? За какво са?
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква свежа кръв в ЕС има 70 милиона безработни европейци.Просто иска да я плякат ***.Наталия Кобилкина си го каза "Една жена като иска секс става страшно.В гронът ще влезе за да го получи.По страшна е от талибан с бомби"Е тва е целата работа.Навремето така е пропаднал Рим щото всичко през дупките са си прекарвалии нищо друго не е имало значение.
132
2
 
7
 
! Отговори
S преди 7 години
Че какво няма да застарява, най-коварната им измама - подменят близките ви или вас с двойници, които ви мислят много лошото, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото са злетаци и изр0ди!Отнася се за почти цял свят!Светът загива!
131
2
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
Най-коварната им измама - подменят близките ви или вас с двойници, които ви мислят много лошото, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото са злетаци и изр0ди!Отнася се за почти цял свят!
130
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като ще се вкарва "свежа кръв" по-добре да са жълтури, че поне са работливи и образовани, а не арабески дето ги мързи да дишат. А иначе жълтурите също умеят да се разплождат като зайци.