Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите

Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество
8 фев 2017 18:12,
344
Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите
Снимка: архив Reuters

Според върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини със застаряващото си население Европа се нуждае от мигранти и от това да разреши мигрантската криза чрез сътрудничество, а не чрез "затваряне на вратите", предаде AFP.

Още по темата

"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".

"Миграцията може да бъде управлявана единствено чрез сътрудничество и партньорство", добави тя, сочейки, че преградите не може да са решение.

"Има сили по света, които искат друг начин на действие, начин основан върху изграждането на стени вместо на партньорства", посочи Могерини.

"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
2
 
1
 
! Отговори
S преди 7 години
Че какво няма да застарява.. Най-коварната им измама - подменят близките ви или вас с двойници, които ви мислят много лошото внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото са злетаци!
128
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Федеричкееее, като те гледам каква си сгодна и убава, разбирам напълно мерака ти да си вкараш тарамбуки и нарезни цеви.
127
0
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Koя е тази и кой я избра да казва как трябва да е европа,европа е за европеийците а другите да си защитават държавите и правото на съществуване каквото те си искат и създават а не да ни пренаселват със мързеливци и некъдърници.
126
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Кака газ пикай: Това е ФАЛШИВА новина.
125
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарини е роднина на Магарешки.
124
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто я е срам да си признае,че лодките с африкански избягали затворници адски я възбуждат.Обаче не си дава сметка,че ако я фанат без охрана ще и пръснат дупарата и ще и резнат тиквата куха.Спомняте ли си филмът "Заразно зло"?Отгледаха си зомбитата и ги пуснаха на свобода да видят кво ще стане.След това се заключиха в бункера и зачакаха неизбежният си край като храна.Тва правят и тия с тая разлика,че освен че не се заключват в бункер ми даже им се предлагат безплатно.
123
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 7 години
Кат го гледам тва = плаче за резан юй.
122
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен(154) Положителния прираст вече трябва да престане, Земята е препълнена и това само ще исостри проблемите. Разяитането на прираста е пирамидална схема. Европата както продължава да внася "инженери", "лекари" и други работни "гении" които се лепват на социалната им система веднага, не след 2080, а още след 2022 ощеще заъсат. И изобщо мантрата че се взима от младите да се дава на пенсионерите трябва да престане и грабежа на пенсионните фондове за щяло и нещяло да спре.
121
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейския път е такъв какъвто го начертаят европейците, а не чиновници на топли местенца.Вместо да повтаря клиширани фрази като мантри за пет цифрената си заплата би трябвало поне да се аргументира - как един камилар или овчар ще е от полза за икономиката на ЕС. Защо са необходими на ЕС неграмотни хора, без изградени трудови и дори хигиенни навици? И защо няма референдум в целия ЕС със един въпрос "искате ли емигранти"?
120
1
 
5
 
! Отговори
1001 събуждания преди 7 години
До Въпросима достатъчно германски ученички, католички, романтички и разни други овчици по няколко за всеки спортист
119
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По млaдите дa си спестявaт пaри,че сибирското грaждaнство нямa дa е безплaтно!
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може пък икономиката им да е в повече отколкото трябва.
117
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като я глам и тая е застаряла доста...
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брюкселски либерални ненормалници !
115
2
 
13
 
! Отговори
Зоологическа преди 7 години
След 30-тина година белите ще са само в зоологическите и *** ще си водят 10 членното семейство да видят изчезналата Европеидна раса.Ужас но добре че няма да го доживея това време.
114
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нa хомосексуaлистите искaм дa кaжa,че сегa временно пришълците могaт дa ги ползвaт,(дa не уточнявaм зa кaкво)но когaто вземaт влaсттa и всички бели нaши жени сa вече техни,тогaвa първо ще изколят обрaтните зaщото и според Корaнa те сa отклонение от божието подобие човекa!
113
2
 
14
 
! Отговори
няма шанс ЕС преди 7 години
Европа е управлявана от жени и обратни и това е трагедията на този континент.Те не мислят с главата си ,а знаете с какво.
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се не ги интересува че целта на всяко живо същество е да продължи собствените си гени. Така работи природата. Рано или късно ще си платят.
111
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В западна европа дъртите европейки яко си плащат за секс. Който се навие. Предпочитат арабели защото арабелите не подбират и чукат, като за последно.В европа е страшен разврат. Има голям глад за секс, но няма ***. Затова е този внос наречен бежанска вълна.
110
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към 108,моят братовчед даде къщата на село на едно *** семейство ,само срещу задължението да се грижат за имота,сега вече имот няма,като започнали да горят гредите,дюшемето,всичко,нищо няма ,та това ще остане от трите ти къщи ако ги дадеш на бежанци