Ердоган отвръща на Холандия: Нацистки останки и фашисти

Турският президент се зарече да преследва политици от Хага
11 мар 2017 16:26,
289
Ердоган отвръща на Холандия: Нацистки останки и фашисти
Снимка: архив "Булфото"

Турският президент Реджеп Ердоган разкритикува остро решението на Холандия да не разреши на турския външен министър Мевлют Чавушоглу да агитира в страната за турския референдум. Той нарече политиците в Хага "нацистки останки, фашисти".

Преди седмица Ердоган обвини и Германия, че възражда нацистки практики след като и Берлин отмени турските митинги в подкрепа на референдума на своя територия.

Още по темата

По-рано днес холандското външно министерство съобщи, че правителството е решило да откаже разрешение за кацане на самолета на Мевлют Чавушоглу. Турският дипломат трябваше да говори на митинг в Ротердам в подкрепа на референдума през април за разширяване на правомощията на турския президент.

"Ще видим, Холандия, как след това твои самолети ще летят в Турция. Говоря за дипломати, а не за обикновените граждани. Техните пътувания са отделна тема", каза Ердоган на митинг в Истанбул, цитиран от БТА.

Президентът заяви, че в Хага "не знаят как да водят политика и международна дипломация".

"Всички те са нацистки останки, фашисти. Нека Холандия знае, че нашите граждани, живеещи там, ще развалят плановете й на 16 април /деня на референдума в Турция/. Притискайте колкото искате, отглеждайте и хранете терористи в страната си. Всичко това накрая ще се обърне срещу вас", заяви турският лидер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
6
 
7
 
! Отговори
Стойчо преди 7 години
Не знам за Холандия, но след поредната среща на Ердоган с Путин Кримският вариант за Южна България става все по- вероятен. Ако си мислим, че НАТО щи ни защити от Турция, жестоко се лъжем. Справка.... Севернокипърската република
93
1
 
1
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
До Анонименпо смешно нещо не съм чувал скоро
92
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че е крайно време гурбетчиите турци да бъдат върнати в Турция за да си ги агитира Ердоган . Там е толкова хубаво че мястото не им е в Европа
91
2
 
6
 
! Отговори
Е преди 7 години
До 152:Ти май отново си прекалил с опиятите, бива глупости, ама чак пък толкова. Никой не работи за вас. Много силни хапчета пиеш! :)
90
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така, не бива да се връзваме на ердоганските ***! Важното е, че ние Мислим, а те са с промити мозъци и практически платено защитават позицията на едно чудовище, като Ердоган.
89
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SIY spionira horata s vgradeni nasekomi kameri v televizora,telefona,kolata daje v hladilnika vi ,eto tova sa gadnite zapadni imperialisti koito se smqtat za demokrati
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ZASHO NIAMAME OSTATI POLITUZI KATO HETITE ILI ORBAN AMI VSE NAGAJDACI IZMAMNIZI I PRODAJNIZI NA KOITO IM E GARANTIRANO V ZAPADNITE BANKI NA ZIO...CE KRADENITE IM PARICHKI OT BALGARSKIAT NAROD NIAMA DA BADAT PIPANI AKO IM SE PODCENIAVAT
87
1
 
3
 
! Отговори
Е преди 7 години
До 148:Ми ела да видиш
86
2
 
2
 
! Отговори
Moldovata - fes*out! преди 7 години
До Анонимен: BG politik moze da se sresta s bulgari v MO1. zastoto ne gi podstrekava politicheski v cuzda durzava i ne organizira s tjah politicheski mitingi! Nie tuka govorim za kolata a ti za kozata!!! 2. Moldova za razlika t Tusiata e bila, vse oste e a i ste bude evropejska i hristianska durzava. Etnicheskite bulgari v Moldiva sa bjagali ot Balkanite tochno zaradi turskia bashibuzuk be rjazan kokot takuv!3. bulgarite ne sa bjagali do Moldova na gurbet kato anadolskite gastarbeiteri
85
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 137:Много си прав, но не бива да им се връзваме на турските тролчета, те нали това искат.
84
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ERDOGAN LIDER NA 1,5 MILIARDA MUSULMANI V SVETA,razbra li GURBEDJIYA dudukcu
83
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям те РУСОФИЛЕ. Ердоган е срам за Турция. За Европа и за света. Не може да затриеш хиляди съдби, по затворите, да разбиеш хиляди семейства само и само за да се задържиш на власт! Това даже и в латинска Америка го няма, а Турция има претенции за европейска държава.
82
4
 
10
 
! Отговори
1453 преди 7 години
Синът на диктатора Ердоган-Билял Ердоган е най-големивт крадец в страната.Така че избухна скандала с корупцията и бяха спрели Ютуб и Фейсбук цял месец.Също така сунът мъ е замесен с мафията в Италия.Синът му е споснир на партия ДОСТ-вестниците в Турция го написаха миналата година.Един от министрите на тогавашния кабинет на диктатора Ердоган си купил часовник струваш милиарди долара.Синът на сегашният премиер бе заснет докато играе хазарт в чужди страни.
81
4
 
7
 
! Отговори
до РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИ преди 7 години
Ако в БГ се появи някакъв "ердоган" ти гарантирам, че всички куневици, ушевци, боковци и останала *** и "бизнесмени" ще избягат в Германия. А Ердоган постоянно открива обекти. Мостове, тунели, метро и т.нт.Какво Построиха Тансу Чиллер и Месут Йълмаз?"Построиха" скривалища в пещерите на анадола за терористите от ПКК с безхаберието си и "подкрепата" на лицемерния Запад.
80
5
 
18
 
! Отговори
Е преди 7 години
Какво е отвърнал точно Ердоган, това е смешно! След поредната затворена врата за неговата политика, след поредния звучен шамар от Европа!Браво на Холандия. Това е само началото на една предстояща изолация. Никой няма да толерира такива прояви и поведение, особено на своя територия. Да си провежда митинги в Турция на воля!
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де да беше така, но не е вярно, че турците не ни се месят! Оставете ни намира, оправете си вашата държава, че вижте как десетки хиляди човека са в затворите, само и само Ердоган да е на власт! Малоумие! Средновековно мислене на ограничени умове!
78
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последните три коментара са писани от ***. Или само от един, но много активен. Какво правите в български сайт ми е интересно? Ходете си у вас и там си защитавайте правата. Има какво да защитавате, след като други *** като вас са способни да заколят войничета и то пред камера (по време на инсценирания от Ердоган преват). Тук сме българи, не ни се месете!
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама че кофти холандска тема, дайте да спамим с анадолу крясъци за мръсния въздух
76
4
 
5
 
! Отговори
до ЕРДОГАНЦА преди 7 години
Не Турция или Дост а ВИЕ дърпате държавата назад избирайки безпринципни и необразовани продажни същества за управници.
75
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Президента на България се среща с българската общност във Молдова? Това не е ли вмешателство във вътрешните работи на Молдова?Не е ли Скандал да се месите във вътрешните работи на Сърбия (западните покрайнини) и да издигате паметни плочи в Република Македония без тяхно съгласие? После Миленковски бил лош.