Ердоган отвръща на Холандия: Нацистки останки и фашисти

Турският президент се зарече да преследва политици от Хага
11 мар 2017 16:26,
289
Ердоган отвръща на Холандия: Нацистки останки и фашисти
Снимка: архив "Булфото"

Турският президент Реджеп Ердоган разкритикува остро решението на Холандия да не разреши на турския външен министър Мевлют Чавушоглу да агитира в страната за турския референдум. Той нарече политиците в Хага "нацистки останки, фашисти".

Преди седмица Ердоган обвини и Германия, че възражда нацистки практики след като и Берлин отмени турските митинги в подкрепа на референдума на своя територия.

Още по темата

По-рано днес холандското външно министерство съобщи, че правителството е решило да откаже разрешение за кацане на самолета на Мевлют Чавушоглу. Турският дипломат трябваше да говори на митинг в Ротердам в подкрепа на референдума през април за разширяване на правомощията на турския президент.

"Ще видим, Холандия, как след това твои самолети ще летят в Турция. Говоря за дипломати, а не за обикновените граждани. Техните пътувания са отделна тема", каза Ердоган на митинг в Истанбул, цитиран от БТА.

Президентът заяви, че в Хага "не знаят как да водят политика и международна дипломация".

"Всички те са нацистки останки, фашисти. Нека Холандия знае, че нашите граждани, живеещи там, ще развалят плановете й на 16 април /деня на референдума в Турция/. Притискайте колкото искате, отглеждайте и хранете терористи в страната си. Всичко това накрая ще се обърне срещу вас", заяви турският лидер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои казват, че западноевропейските страни могат изгонят турските гастарбайтери в родината им. Интересно е как те си представят да стане това. Холандия дава повод на турските власти да не допускат на турска територия не само холандски самолети и всякакви други транспортни средства, но и физически лица. Без да дават обяснения.
153
1
 
3
 
! Отговори
Ердогане покажи преди 7 години
Много ми е интересно как Турция ще санкционира Холандия а и останалите от Европа .....тия съвсем объркаха Европейските държави с наведените Български политици
152
0
 
2
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
Ако нашите натовски партньори Турция и Холандия се сбият, на коя страна ще е България? Или както каже началничката баба Ангела? На четни дни на страната на Турция, на нечетни дни, на страната на Холандия?
151
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Демократичните третополови" и Напушените полицаи се опитват да спрът да излизат турците в Ротердам...Абе хората още като чуха новината излизат към Турското консулство! Хората излизат с байряците за подкрепа, нима излизат с МОЛОТОФ КОКТЕЙЛИ като французите и ония агитки от Гези!!! Демократи ама само на думи...ВСЕКИ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО ДА ХОДИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И КОНСУЛСТВО!
150
1
 
3
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Четирите пръста са символ на 4-те континента ..... ..инфо...... за тези които не се сещат. . Само казвам.
149
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си турчин е не националност, а диагноза!
148
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АнонименНаистина,"Велик ***"! Този е "болен мозък" и не зная, защо турците му "вързват"?
147
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик е Ердоган. Накрая всички му клякат. Путин му клекна, Меркел му клекна, Тръмп му клекна, ще му клекнат и холандците.
146
3
 
2
 
! Отговори
Tr преди 7 години
Abe vie dolnite shto ne si komentirate gilite zadnici i praznite stomasi a ste tragnali turcia i holandia da komentirate be ste ba nivoto im da go pravite
145
2
 
8
 
! Отговори
COBA преди 7 години
Мечтая си и България да се озъби на този ***, но уви - нямаме армия, нямаме самосъзнание, нямаме достойнство...
144
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А той е остатък от султан!
143
26
 
12
 
! Отговори
Осман ага преди 7 години
Евала на Ердоган и Турция , само си правете сметката , че колко е велик вече защото почти всеки ден го коментирате Ха ха ха
142
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почвам да си мисля, че турците наистина живеят в един техен си свят, там, където са Аладин, Али Баба, Синбад моряка, а джинове пренасят дворци по въздуха.
141
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган по същия начин се перчеше на Путин.Путин спря руснаците да почиват в Турция.Путин изгони турските гасарбаитери а това много заболя Ердоган .Уплаши се да няма повтаряне от други страни където турците си изкарват хляба.След няколко месеца приведен отиде да целуне Путин по онази част която беше казана на една пресконференция.Сега с Германия и Холандия ситуацията е сходна.Ако решат всички турски гастарбайтери обратно в родината си.Ердоган ще повтори това което каза на Путин.Извинявайте.
140
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откъде мислите идва описанието на Толкин за създаването на 0рките, като пречупени и изр0дени елфи ?Та точно това е и представата на европеецът за турската,,нация".
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
kvi turzia sa v turzia heti omiliazeni s timudjinovite narodnosti s mongolidni vizantiizi rimliani kurdi arabi pomazi poturnazi albanzi armenzi judi o zabravix 6 miliona romi vse edno nie da kajem che sme 100% khan kubratovi balgari smeseza slaviani traki romi sopari i drugi
138
4
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Много убаф беше Мустака когато ви дръстеше за пари и визи заради бежанците, нали?Ама руснаците запалиха Брадите и сега навред се носи миризма на пърлена мюслимска козина! Няма бежанци и можем да наритаме турчето! А Владимирчо се подсмихва отстрани и доволно потрива ръчички...
137
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г***ргите в Холандия умряха от страх ( или от смях )
136
24
 
27
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
може да е Турчин,може да е мюсюлманин,но е куражлия и обича народа си не е като нашите страхливи, раболепни и продажни плъхове които продават Родината за жълти стотинки
135
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция е 15 пъти по-голяма от нас и по население, и по територия, БВП е само 12 пъти по-голям от този на България, което значи, че са също, като нас една западнала, провинциална държава.