Холандия спря още един турски министър, Франция пусна друг

Мевлют Чавушоглу е пристигнал на летитщето в Мец тази вечер
Обновена: 11 мар 2017 22:28 | 11 мар 2017 22:27,
335
Холандия спря още един турски министър, Франция пусна друг
Снимка: Reuters

 Холандската полиция спря в Ротердам автомобила, с който се придвижва турската министърка на семейството и социалната политика Фатма Бетюл Саян Кая, предаде ТАСС, като се позова на телевизия Ер Те Ве Рейнмонд.

Министърката пристигнала с автомобил от Германия, съобщи БТА.

Още по темата
Тя планирала да пристигне в турското консулство в Ротердам.

Полицията е спряла министърката пред консулството, след като тя е пристигнала в Ротердам против волята на холандското правителство, посочва Ройтерс, като цитира местни медии.

Междувременно Ройтерс съобщи, че турският външен министър Мевлют Чавушоглу е пристигнал във Франция, където планира да изнесе реч пред турски емигранти в град Мец утре.

Чавушоглу пристигна на летището в Мец.

Това стана няколко часа след като Холандия не позволи на самолета му да кацне в Ротердам, където той планираше да говори на митинг в подкрепа на референдума за разширяване на правомощията на турския президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още по темата: ФранцияТурцияХоландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Франция и Германия ще носят фесове след някоя и друга година
151
0
 
1
 
! Отговори
Грешка преди 7 години
Грешка от страна на Франция, че разрешава ислямиската изява.
150
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали знаете старите рибари на кое викат КАЯ - а ако новината не е кьорфишек - поредното доказателство как Оланд - социалистът , разбирай комунистът, се заиграва с ислямската карта и чакай от тези да направят нормален Европейски съюз
149
1
 
9
 
! Отговори
moni преди 7 години
До АнонименОсманската империя е избила целият род на жена ми. Нейният пра пра дядо по време на касапницата е бил на гости при роднини в друг град и това е причината да е единствения оцелял.
148
3
 
8
 
! Отговори
Таси преди 7 години
Никой няма право да агитира в чужда държава.Пожелавам на Герт Вилдерс 30% на изборите.А всички правозащитници да заминават за Саудитска Арабия-има 5 000 000 за защитаване.
147
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предаде ТАСС , телевизия Ер Те Ве Рейнмонд , съобщи БТА хахаха.......от колко Медии сглоби една Новина и колко е достоверна накрая
146
1
 
40
 
! Отговори
натюр преди 7 години
Южните ни съседи са кралете на провокацията. Това е факт. Умират си от кеф да си играят с огъня...и после да се изкарват невинни жертви на цялото човечество.
145
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоян Динков: Османската империя спаси българския народСпоред автора Османската империя е продължител на Римската и благодарение на нея българският народ оцелява в един изключително труден период.
144
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало е на тая забрадена *** да й набият *** канче с палка!Ах, защо не съм холандски полицай сега там!!!
143
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде моля българите да не се бутат в чужди конфликти,да не плюват наляво и надясно,защото нямат нито държава нито армия нито сигурност.Айде по-леко и с Путин и с Ердоган и с Льо Пен,да си гледаме нашия интерес,по-умерени изказвания и позиции
142
6
 
31
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Фесовете пак се помислиха за велики, а са гола вода.
141
7
 
28
 
! Отговори
smej преди 7 години
Турците, както и руснаците, искат лидер, който да ги лъже, че са най-важните и силните на света. Турците в Холандия си знаят, че са втора ръка хора и затова са тези озверели лица от снимките. Избива им омразата от чистенето на *** и правенето на дюнер. Но такава ви е съдбата пак ще се примирите като много други държави в света. Със зверски лица нищо не става. Трябва няколкостотин години интелигентен растеж, за да станете като холандците.
140
8
 
33
 
! Отговори
Избор преди 7 години
Въпросът с Турция и изселниците там ще се реши много лесно. Да се забрани на тези ,които живеят по-голямата част от годината в чужбина да няма право да гласуват за български депутати и президент. Отишъл българин в САЩ ,например .Устроил си живота там и ще ми гласува за българските депутати. Освен това да се забрани двойното гражданство. Избираш си държавата, където искаш да живееш и си гласуваш там.
139
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям "Герджикав да не спи", а да засили охраната на българската гранаица.Сега Турция ще прекарва като клети бежанци приз зилената ни граница всичката ислямистка папалач от европейски джихадзисти, която бяга от Мосул и Ракка.И аз да съм на негово място и аз бих направил така: Всичките ислямисти по всякакъв начин вън от държавата ми!
138
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата тази патаклама от турска страна е предизборен фарс. Уж за изборите в Турция, а то?Резултатът ще е сигурно поне 10% повече за антиислямската партия в Холандия на изборите на 15 март.Аз не знам защо са тези предизборни митинги, като турците нямат право да гласуват зад граница? Всичките тия холадски турци, немски турци със самолети и коли ли ще се юрнат да гласуват в Турция. Бог да ни пази от водените от Аллаха турски шофьори, които газят наред християни в България!
137
5
 
48
 
! Отговори
я да видиме Каак преди 7 години
Много ми е интересно как Турция ще санкционира Холандия а и останалите от Европа .....тия съвсем объркаха Европейските държави с наведените Български политици
136
57
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Холандците винаги си били фашисти и са били по-жестоки от немците през войната. Такова отношение към висш правителствен служител и то жена е срамно. Предизвикаха Турция и ще си понесат последствията
135
17
 
13
 
! Отговори
до 259 преди 7 години
Лю пен няма позиция. Нейната позиция се определя от путин. Който плаща той поръчва музиката.
134
8
 
27
 
! Отговори
Грюгер преди 7 години
Съжалявам турския народ, какъв срам...Ердоган му идва днес силата от Путин,но същия приятели няма само интереси, с между Турция и Русия е България... Турция вероятно е пред умирачка такъв вой на умряло... Нищо мъжко и европейско... Отврат
133
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ трябва да поиска още пари за усилване на границата от ЕС. Ясно е вече нещата излизат от контрол и мустака нарочно,ще кара сирийци на нашата граница. Герджиков да не СПИ. Веднага да започнете работа по усилване на границата с военни и лагери.