Холандия спря още един турски министър, Франция пусна друг

Мевлют Чавушоглу е пристигнал на летитщето в Мец тази вечер
Обновена: 11 мар 2017 22:28 | 11 мар 2017 22:27,
335
Холандия спря още един турски министър, Франция пусна друг
Снимка: Reuters

 Холандската полиция спря в Ротердам автомобила, с който се придвижва турската министърка на семейството и социалната политика Фатма Бетюл Саян Кая, предаде ТАСС, като се позова на телевизия Ер Те Ве Рейнмонд.

Министърката пристигнала с автомобил от Германия, съобщи БТА.

Още по темата
Тя планирала да пристигне в турското консулство в Ротердам.

Полицията е спряла министърката пред консулството, след като тя е пристигнала в Ротердам против волята на холандското правителство, посочва Ройтерс, като цитира местни медии.

Междувременно Ройтерс съобщи, че турският външен министър Мевлют Чавушоглу е пристигнал във Франция, където планира да изнесе реч пред турски емигранти в град Мец утре.

Чавушоглу пристигна на летището в Мец.

Това стана няколко часа след като Холандия не позволи на самолета му да кацне в Ротердам, където той планираше да говори на митинг в подкрепа на референдума за разширяване на правомощията на турския президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още по темата: ФранцияТурцияХоландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Найджъл Фараж вероятно ще обвини българи и румънци за създалият се скандал
131
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А президентът Радев и премиерът Герджиков не можеш да ги откриеш за коментар по случая.
130
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересна ми е позицията на ЛюПен по въпроса
129
5
 
25
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Ако нашите натовски партньори Турция и Холандия се сбият, на коя страна ще е България? Или както каже началничката баба Ангела? На четни дни на страната на Турция, на нечетни дни, на страната на Холандия?
128
7
 
39
 
! Отговори
до 290 преди 7 години
"ВСЕКИ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО ДА ХОДИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И КОНСУЛСТВО!"Разбира се всеки намиращ се в турското посолство е на "турска територия", но за да стигне до там трябва да премине през холандската граница! И може да бъде съвсем спокойно ограничен в този му мерак!
127
3
 
33
 
! Отговори
ф преди 7 години
Франция прави всичко възможно да заличи европейската култура. След като не завладя Европа поне да я няма. Мисленето на Париж.
126
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 290Ефенди , не може в чужда държава да диктуваш правилата . Кано не искаш стой си в Турция . Ега ти мюсюлманската наглост .
125
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Демократичните третополови" и Напушените полицаи се опитват да спрът да излизат турците в Ротердам...Абе хората още като чуха новината излизат към Турското консулство! Хората излизат с байряците за подкрепа, нима излизат с МОЛОТОФ КОКТЕЙЛИ като французите и ония агитки от Гези!!! Демократи ама само на думи...ВСЕКИ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО ДА ХОДИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И КОНСУЛСТВО!
124
3
 
31
 
! Отговори
ц преди 7 години
Глупави французи........Както обикновено.
123
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета и се смея, този който се нарича Ердоган е с огромен комплекс за малоценност. Щели да владеят света, да нападат Холандия, да палят посолството, станали най-великата държава? И с този начин на изразяване ще имат ли и един поне който да ги подкрепя ако не е муслиман с циментиран мозък? Франсетата са се уплашили, пуснали туркинята за митинг. Предали са се. Ще плащат а вече платиха. Забрана за турците да пътуват в ЕС. Да си стоят в Анадола, с козите и опитите мъж да забременее. Може и да успеят.
122
2
 
38
 
! Отговори
Iii преди 7 години
Холандците ги гонят ,защото тези ще агитират за противника на Националиста . Работата е ясна Турция се меси , където не и е работа . Скоро ще има вън за всички турци и мроканци от Холандия
121
2
 
43
 
! Отговори
:) преди 7 години
Замислих се по въпроса за османската империя. Като цяло единствената потопила света в застой за около 700 години. Никакво културно наследство, никакъв прогрес. Създала свой собствен прочит на корана превеждайки го на турски език - акт отхвърлен от корана. Сега референдум за правомощията.. Ама направо главния мюфтия да го провъзгласява за божество тоя и си му се кланяйте 5 пъти на ден.
120
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като прочетох част от написаните "анализи" на дежурните два турски трола мога да кажа, наистина в главите на турчеещите има боза! Да живееш с убеждението, че си велика нация, че с наглост и заплахи ще можеш да влияеш и дори владееш процеси, а всъщност си***, които никой не харесва. Отвратителна държава която се срива икономически, с огромна инфлация, пред гражданска война.Иска уважение, как и за какво?Предизвиква само погнуса
119
5
 
14
 
! Отговори
Man преди 7 години
Chlenove ot semejstvoto mi sa uchastvali v Osvoboditelnata vojna 1878 .Pra-pra-dqdo mi e tepal turci prez 1912,pra-dqdo mi prez 1939,dqdo mi 1958,bashta mi prez 1987-8,ako e nujno I az shte go napravq I decata mi...
118
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има двама пълни кре/тена които подкрепят неистово безкрайно тъпата политика на Ердоган, да стане едноличен владетел на Турция. Да, Турция ни е владеела 500 години, малка държава сме били, разделени царства. Но ще им кажа, НИЩО не сме приели от културата и религията, запазили сме славянското и Християнството. Избили са жестоко 1.5 милиона българи за този период. Болният ментално Ердоган иска да върне старите граници на Османската империя. Няма да как да стане! Ще напада ли? Да опита. И--*т!!!
117
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си турчин е не националност, а диагноза!
116
5
 
27
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Лошо за Холандия ...Ако са се изнесли заради политиката на този "ку-ку", толкова и са "бизнесмени"!Какво общо има бизнеса с политиката?Турция, щеше да прогресира, като светска държава а сега е тоталитарна такава в процес на радикално ислямизиране!Все се чудя, как в 21 век на хората може да бъде замътен мозъка чрез религия?
115
21
 
8
 
! Отговори
Лошо за Холандия ... преди 7 години
Е какво стана Турция затвори всичко за холанците .... Някой знае ли че за 2016 година от Германия са се 'изнесли' 4000 милионера от които 1650 са с двойно гражданство само защото Ердоган каза че Меркел много се перчи на 15.07.2016 и това ще й коства криза от страна на турските бизнесмени в страната... сега ми е интересно с какво ще сакционира холанците 😉😃
114
5
 
40
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Хубаво е пр.остите турци да продължават да подкрепят Ердоган още няколко години,докато я разбие напълно и всичките турци ги докара до просешка тояга и чак тогава турците сами ще го пребият с камъни.
113
3
 
16
 
! Отговори
пффф преди 7 години
До 257"А бе в кърджалийско вече не се сее тютюн, сеят са орехи!" по-надолу съм написал защо се гледат орехи - ДПС ги уреди със събсидия за ПЛОДОВЕ. Така че пак измамни схеми и живот на гърба на държавата. Типично за вас