Турция ще обмисли споразумението за мигранти към Европа

Това става на фона на напрежението със Запада заради референдума
13 мар 2017 20:09,
137
Турция ще обмисли споразумението за мигранти към Европа
Снимка: Twitter

Турският министър за ЕС спомена днес за "преразглеждане" на споразумението за намаляването на наплива на мигранти към Европа на фона на напрежението между Турция и редица страни от Западна Европа преди предстоящия на 16 април референдум за увеличаване на правомощията на турския президент, предадоха световните агенции.

Още по темата


Турция трябва да преразгледа въпроса, свързан с преминаването по суша на мигранти, фигуриращ в споразумението Турция-ЕС за миграцията, уточни турският министър за ЕС Йомер Челик, цитиран от Анадолската агенция, предаде БТА.

През март миналата година Турция и ЕС подписаха споразумението за спиране на наплива на мигранти от Турция за Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
9
 
! Отговори
СВЕТ преди 7 години
Чакам франсетата да направят електрическа Дачия за 4000 ойро и да гледаме сеира на мюслиманите.
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Също така и е променен изборния кодекс.Противозаконно е да се прави митинги в Европа"Агитациите се правят в конференсните зали на Консулства и Посолства за ДА, но за НЕ разрешават на всякъде из ЕС, например в Холандия Метин Фейзиоглу (та даже не е депутат) миналата седмица заедно с една холадска депутатка Агитира за НЕ, излъчено е и в холандсата телевизия!!! ТОВА КАКВО Е...Докато в Турски Посолства и Консулста неможело...Абе кой има право да се бърка там, ***! Ще си платят за това!
51
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция е на ръба на гражданска война, в икономическа криза и в международна изолация - Ердоган тръгнал да се перчи? Обаче пък фесовето му се радват на простотиите - Ататюрк сигурно се върти в гроба и се чуди къде е сбъркал.
50
3
 
7
 
! Отговори
До 65 преди 7 години
Бегай че като дойде султаната вместо 4 жени ше имаш 4 долара заплата.
49
4
 
1
 
! Отговори
До 65 преди 7 години
Бегай докато можеш.
48
4
 
8
 
! Отговори
Пика преди 7 години
Ердоган освен да пусне ***, друго нищо не може да направи и му е много гадно по тази причина. За негово нещастие малкото, които успеят да преминат, след кратък меден месец ще отидат роби на модерна Германия, след което децата им ще станат потомствени роби. Не вземайте моля един германски канцлер за толкова ***, колкото се представя.
47
6
 
4
 
! Отговори
До Су 34 преди 7 години
Ай на бас, че пиша от Турция...провери по айпи...Но знам България може би по добре и от един българин...
46
3
 
10
 
! Отговори
Повечето не знаят преди 7 години
Конституцията на Р. Турция, според която провеждането на политически митинги и предизборното агитиране в чужди държави е забранено. Закона се прие от АКП, но АКП-Ердоган погазва собствените си закони. За каква демокрация и ценности говорят???Също така и е променен изборния кодекс.Противозаконно е да се прави митинги в Европа
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Игричките на Ердоган - аз великия султан и ще се правя каквото си искам! ОК обаче се върни в 15 век, днес ще ти ритат *** много яко. Очаквам скоро Тръмп да му види сметката тази ***, да не говорим, че от Иран до Саудидска Арабия всички му точат ножа.
44
4
 
3
 
! Отговори
Егата преди 7 години
До: До Су 34Аз бас хващам че не пишеш от Турция и това показва колко ти е на сърце страната ти. То ние не сме цъфнали ама Ердоганя вас ше ви "оправи". Само гледай от далечно разстояние и се радвай, че не си там.
43
2
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ преди 7 години
ФАЙДАТА ТИ Е --НИКАКВА!
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ ПОЗДРАВ ОТ РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ С ТОВА ЛИ ЩЕ НИ ПЛАШИТЕ БЕ КАРТОФ ТАШАКЛЪ ЕРДОГАНОВЦИ ?!ЩЕ УСИЛИМ ОХРАНАТА НА ГРАНИЦИТЕ ПО СУША И МОРЕ И ЩЕ ГИ ПРИНУЖДАВАМЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ТУРЦИЯ ДА СИ ГИ ХРАНИТЕ НАПУК НА ТЪНКИТЕ ВИ СМЕТКИ ,ЧЕ ГИ ПРИЕМАТЕ ЗА ДА ИЗНУДВАТЕ ЕВРОПА !А НИЕ ЩЕ ОБМИСЛИМ ЕМБАРГО НА ТУРСКИ СТОКИ И ТОГАВА ЩЕ МИ ЯДЕТЕ Х... ! ЩЕ *** ОТ ГЛАД ,ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И НЕФТА НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ НА РУСИЯ !..........................,,,
41
3
 
2
 
! Отговори
Има една приказка: преди 7 години
Когато устата ти е по -голяма от *** ---ВИНАГИ СИ ЗЯН.Затова --винаги ме е страх от големите уста на комунистите!
40
4
 
8
 
! Отговори
До Су 34 преди 7 години
"Търсеше, ама после да не му се излее язовир Ивайловград на главата?"Абе пусни и Антон Ивановци...първо ще се издавите вие бе ***, Ако си мислеш, че тези стратегии не се знаят от Турция, сте най-големите будали...като гаргара ще ни дойде...с кво се перчите бе...то бива бива ама, то българина ако имаше ум за стратегии ПЪРВО щеше да оправи държавата си.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С кво ше ги усилиш границите ...с дупе ли?
38
3
 
9
 
! Отговори
681 преди 7 години
Коя армия??????Половината са бременни,другата половина са си епилирали дупетата в очакване!?!?!?!?!Ако Турция пусне инженерите,край с България!!!Поне агонията с Ряпата ще свърши!
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А , кой ше спре *** ,бе....У НАС?!
36
2
 
6
 
! Отговори
Василевс преди 7 години
Значи сценариот е следниот! Мустака пуска ***. Те заливат в Европа и почват яко атентати и шериат
35
2
 
1
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
.....и като ----"КАК ЩЕ ГО ПРЕОСМИСЛИ"....ха,ха,хааааааааааааааКОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ , МИГРАНТИТЕ , У НАС...??!Те ти сега бульо Ниновице .....СПАСОВ ДЕН!!!!
34
5
 
8
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До ЕРДОГАНЕРДОГАН ТЪРСЕЩЕ МЯСТО ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИТЕ,АМИ, ЧЕ ТО СЕЛТА В БЪЛГАРИЯ СА ПРАЗНИ,-------------Търсеше, ама после да не му се излее язовир Ивайловград на главата?