Испанска учителка е сред жертвите в Лондон

Айша Фраде отивала да вземе дъщерите си от училище
23 мар 2017 12:07, Елка Василева
20
Испанска учителка е сред жертвите в Лондон
Снимка: Reuters

Една от жертвите на нападението, извършено край Уестминстър, е 43-годишната испанка Айша Фраде, която е имала и испанско, и британско гражданство, пишат британските вестници "Индипендънт" и "Гардиън", позовавайки се и на испански медии.

Още по темата

Жената работела като учителка по испански в намиращ се недалеч от мястото на атака колеж и отивала да вземе от училище двете си дъщери - на 8 и 11 години, когато била пометена от колата на нападателя на Уистминстърския мост.

Според дипломатически източник в Испания майката на жената е испанка, съобщи Франс прес.

Другата жертва на нападателя, чиято самоличност бе оповестена, е 48-годишният полицай Кийт Палмър.

Третата жертва е мъж на петдесетина години, за чиято самоличност засега не се съобщава нищо.

/БТА/
 


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До :)
Баща и е кипърец,
--------------
от кипърските турци
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
майката била испанка, а бащата какъв е? Айша е много испанско име.
15
1
 
6
 
! Отговори
До заблудения преди 4 години
Много елементарно мюсюлманино - демократ. 500 години сте използвали нас българите като роби, ратаи" понеже сте мързеливи и калпави нация. Това е причината да не сте изтребели християните, за да ви робуват и да има с кого да се гаврите, понеже изпратената ви религия не позволява да посягате на свои.
14
4
 
4
 
! Отговори
questioning преди 4 години
Брайвик мюсюлманин ли е?
Кръстоносните римски походи за насилствено християнизиране на местното население, например в Индонезия, и безразборно унищожаване и плячкосване на природни ресурси, дело на мюсюлмани ли са?! Геноцид под флага на Ватикана. Това можем ли да го наречем радикализирано християнство в днешно време?!
Като християнин ме е срам от тези факти.
Еми... каквото повикало, такова се обадило.
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до:13
Когато един текст се извади извън контекста ,тогава става угоден на кой как му отърва.Вие не сте чели Корана,а само повтаряте това ,което всички говорят.Ако Исляма е религия на омраза,убииства,тогава как така за 500 години под турско"робство"са останали християни,как е имало доста заможни хора,как е имало и манастири,които са били платени от някой Паша...?Говорите пълни глупости.
12
3
 
4
 
! Отговори
Браво!!! преди 4 години
Интересно ми е кога в този сайт най-после ще поместят материал в който ей тъй на да споменат за първопричината за това зло. За едни Бушовци ,Блеарци и Саркозита които демократизираха де кого доба.раха и отпушиха бутилката на злото и забележете в случая пак става въпрос за тяхна си стока може би интегриран и "случайно" радикализирал се па тръгнал на война срещу неверниците та не е ли малко късничко вече за реване.Интересно ми е кога в този сайт най-после ще поместят материал в който ей тъй на да споменат за първопричината за това зло. За едни Бушовци ,Блеарци и Саркозита които демократизираха д
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коранът е наръчник и оправдание на серийния убиец. Много е лесно да намериш оправдание за убийствата си в корана , защото той е изпъстрен с омраза към друговерците. Няма нито една нормална мюсюлманска държава. Факт неоспорим. Обяснението е религията или днкато. Не сме расисти , остава причината да е религията . Ако не е религията , тогава сме расисти. Чистия британец *** има и от двете , раса и религия , явно комбинацията е самоубийствена. Кажете после че Тръмп не е прав за исляма и феноветему
10
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето от хората знаят,че Исляма не е виновен за тези зверства.Религиозните водачи на всички религии го признават,а това,че част от"миряните"които не изповядват никаква религия могат да си говорят каквото си искат....
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вай, Айшето и Хасан от Ландън!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И още ли ще ни убеждават, че маймюната избила и ранила толкова невинни хора е изпаднал в криза, загубил предства за време и пространство. Че, ислямизирането и радикализирането му не играят роля в убийството и раняването на толкова невинни хора. Докато се правят, че проблема е другаде, ще си ги избиват с каквото им е кеф.
7
5
 
7
 
! Отговори
FAKE news преди 4 години
Лъжи, лъжи и пак лъжи!Цял ден ни заливат с помия!
6
1
 
13
 
! Отговори
:) преди 4 години
Баща и е кипърец, майка и- галицийка, съпругът и -португалец. Сестрите и се казват Мишел и Силвия. Родена е и е израснала в Лондон. Мир на душата и. Двете дечица ще растат без майчица заради алчни и откачени ***....
5
4
 
11
 
! Отговори
смЕх преди 4 години
Интересно ми е кога в този сайт най-после ще поместят материал в който ей тъй на да споменат за първопричината за това зло. За едни Бушовци ,Блеарци и Саркозита които демократизираха де кого доба.раха и отпушиха бутилката на злото и забележете в случая пак става въпрос за тяхна си стока може би интегриран и "случайно" радикализирал се па тръгнал на война срещу неверниците та не е ли малко късничко вече за реване.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не всеки глуппак пише глупости, но всеки пишеш глупости е глуппак
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ислямът е гнусна фашистка идеология, а не религия! Защо не признаем за религия идеологията на индийските удушвачи-туги?
2
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги съм го казвал и пак ще го повторя:ТЕРОРИСТИТЕ СА ВСИЧКО ДРУГО ,НО НЕ И МУСЛИМАНИ,НЯМАТ ЕТНОС И РЕЛИГИЯ.Както се вижда от статията,те убиват наред ,без оглед,кой какъв е и каква религия има.
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега пък испанка Айша! Боже, боже...
Ненормален свят!