Лондонският килър три пъти бил в Саудитска Арабия

Властите там не са го следели, не е имал криминално досие
25 мар 2017 13:35, Петя Славова
20
Лондонският килър три пъти бил в Саудитска Арабия
Снимка: БТА

Мъжът, който уби четирима души край британския парламент, е бил в Саудитска Арабия три пъти и е преподавал там английски език, заяви посолството на близкоизточното кралство в Лондон, цитирано от Асошиейтед прес.

Още по темата

В съобщението се казва, че Халид Масуд е преподавал английски в Саудитска Арабия от ноември 2005 до ноември 2006 г. и отново от април 2008 до април 2009, пише БТА.

Той е имал работна виза. Посетил е отново страната за шест дни през март 2015 г. чрез туристически агент.

Саудитските сили за сигурност не са го следели и той не е имал криминално досие там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Саудитска Арабия е затвърждавал демократичните си възгледи вероятно ...
14
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Василковски да напише "UK taxi rapes" и да се ограмоти за епидемията от изнасилвания от мюсюлмани таксиметрови шофьори. Британски съдия предупреждава, че никоя жена не трябва да се чувства в безопасност в такси. Да прочете също за случая "Disappearance of Charlene Downes" и как полицията е прикривала престъпленията срещу 60 малолетни и непълнолетни момичета. Също и за случая в Aylesbury, където момиче и приятелката и са предавани за сексуални контакти с 60 мъже с азиатски и мюсюлмански произход.
13
0
 
4
 
! Отговори
дачко преди 7 години
След като на цял свят е ясно че средновековния режим в С.Арабия стои зад всякъкъв вид тероризъм по света защо ни една бомба не хвърлиха там?Колко години още ще се кичим с цветя и съпричастност на фона на ухабизма.Ал кайда,ИДИЛ и прочие всичко е проектура на саудитското разузнаване.Двойните стандарти показват зависимото състояние на цялата цивилизация от един петрол.През 70-те врътването на кранчето докара криза в САЩ и ЕИО която изстреля СССР на водеща позиция.И сега възхада на Путин страхува.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нападателят няма нищо общо с исляма? Разбрах. Саудитска Арабия, Пакистан, Афганистан, Иран, Ал-Кайда, ИДИЛ също нямат нищо общо с исляма, а са организации на психично болни хора, нали? Това е религия на мира, демокрацията, хуманизма и равноправието на жените.
11
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 7 години
До 8Чудесно правиш, че се информираш от Нова тв. Това Нова, бТВ, БНТ са еталон за качествена журналистика. Като л...но в лъскава опаковка. Какво очаква Василковски - породистият британски шофьор да каже "ислямът иска да завладее света"?! Той и да го каже, няма да го излъчат, не е удобно някакси. Психиатърът-таксиджия поставил диагноза, значи е ясно - "психично заболяване" ...
10
0
 
4
 
! Отговори
Крал Фахт преди 7 години
До ДодоНе думай ... СА са първи дрежки на нашите приятели от САЩ и НАТО.Така де .... иначе всичко е под контрол ....
9
0
 
3
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Не са го следили саудитците, щото според критериите им, е бил човекът за работата. И "шофьорът пакистанец казал". Как пък не се е качил при англичанин таксиджия, а точно пакистанец? КАто нищо може и този да е в схемата.
8
11
 
7
 
! Отговори
Зрителка на Нова преди 7 години
Пишете глупости! Аз лично следя Нова Телевизия и гледах директното включване от Лондон на Ники Василковски и той обясни момчето, че лично е говорил с таксиметров шофьор пакистанец, който му е обяснил, че убиеца е просто "болен човек", който е действал абсолютно самостоятелно и действията му нямат "нищо общо с исляма"!
7
0
 
1
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Алоу,поддръжката на Парламента!На портичката ви липсва опорното колело и пропада!Утре ще се срути вратата и тия с джиповете ще влизат направо вътре....
6
2
 
18
 
! Отговори
Додо преди 7 години
"Саудитските власти не са го следели, не е имал криминално досие" БРАВО! ЩОМ НА "САУДИТСКИТЕ ВЛАСТИ" ЩЕ РАЗЧИТАМЕ ДА НИ ПАЗЯТ ОТ ДЖИХАДА, ТО СЪС СИГУРНОСТ ЕВРОПА Е В СЕПТИЧНАТА ЯМА НА СВЕТОВНАТА ИСЛЯМИЗАЦИЯ! ЗАТВАРЯЙ КАПАКА И ПУСКАЙ ВОДАТА!
5
2
 
7
 
! Отговори
. преди 7 години
килър ???
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставаше и да го следят, нали си е тяхна креатура.
3
3
 
23
 
! Отговори
Хайде холан преди 7 години
"Саудитските сили за сигурност не са го следили и той не е имал криминално досие там."Леле,тия ни имат за хептен балами!То тероризмът в голямата си част се създава именно от саудитските служби!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е знаело,а мерки никакви или греша?Може пък"някой"да има полза от такива безбожници като него?
1
1
 
23
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Ами много ясно къде е станал терорист!Да не би някой да очаква,че може да се е радикализирал след посещение на Дисниленд....