ЕК: Путин подкрепя крайната десница, за да раздели Европа

Това означавало поканата на Марин льо Пен в Кремъл
31 мар 2017 08:30, Петя Славова
62
ЕК: Путин подкрепя крайната десница, за да раздели Европа
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин подкрепя крайната десница и се срещна с френската водачка Марин льо Пен с цел да раздели Европа, за да я отслаби, заяви заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, цитиран от Франс прес.

"Причината Путин да подкрепя крайната десница в Европа, е че той знае, че това ни прави по-слаби и ни разделя, заяви холандецът Тимерманс пред комисия в испанския парламент. Канейки Льо Пен в Кремъл той се опитва да раздели Европа, добави той, цитиран от БТА.

Путин се срещна с кандидат-президентката на френския Национален фронт на 24 март в Москва. Кремъл отрече всякаква намеса в президентските избори във Франция, първият тур от които ще се състои на 23 април.

Говорител на руското президентство заяви, че срещите с чуждестранни "опозиционери" е "нормална практика".
При все това е необичайно Путин да се срещне с кандидат-президент на толкова близка до избори дата. Марин льо Пен, от своя страна, е склонна на сближаване с Путин.

Победа на Льо Пен на изборите ще е предизвикателство за Европейския съюз, каза Тимерманс малко по-късно, на конференция в мадридска фондация за европейска интеграция.

В крайна сметка трябва да изчакаме присъдата на френския народ, аз продължавам да вярвам в тази страна, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
11
 
! Отговори
АМИ ДА! преди 7 години
Путин използва руски реактори и топи полярните шапки! Путин е кум на Тръмп и за това е президент! Путин контролира изсичането на дъждовните гори! Путин контролира разрастването на озоновата дупка! Путин създава магнитните бури по Слънцето! Путин контролира инфлацията и глобализацията! Путин е финансирал убийството на Кенеди! Путин е задействал член 50 за Брекзит! Путин праща бежанците от Турция! Путин виновен за дефектите на Самсунг 7! Я СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ МАЛКО БРЕ!!!!!
36
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин вече прекалява и ще свърши много зле.
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 52"Брюксел разделя европа на по- европейци и по- малко европейци"-------------Това не е вярно. Първи за това заговориха унгарците и словацитте от вишеградската четворка изпълнявайки заповеди на путин. Сега пък го използват като претекст срещу Бруксел.
34
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интереса и действията на путин да раздели и да навреди на Европа са очевидни. Платените руски *** са част от доказателствата за това.
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брюксел разделя европа на по- европейци и по- малко европейци , така че да не търсят вината в Путин , "виновен" за всички злини! Ай стига с тоя човек сте се оправдавали!
32
3
 
9
 
! Отговори
Двуличници! преди 7 години
А когато "демократичния запад" подкрепя някой за да разпадне някоя държава какво е?Путин неволно им дава от тяхното лекарство. Дано се светне и почне целенасочено да ги "лекува"!
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво само слагате минуси,мрънкате,опозиоционирате на статуквото,плюете и давате абстрактни мнения за излизане от кризата ?!Мотивирайте с аргументи и реални тези мнението си в подкрепа на съюз с Русия .Имайте предвид настоящета бизнес-икономоческа ситуация след т.н. преватизация.Не може ей така да се изгонят инвеститорите и всичко да поемем ние или Москва изведнъж.То най-лесно да мрънкаш срещу ЕС
30
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГАТО ТЪРТЕИТЕ НАДМИНАТ ПО ЧИСЛЕНОСТ ПЧЕЛИТЕ ПЧЕЛИНА УМИРА ТОВА Е СЪДБАТА НА ЕС СЛЕДОВАТЕЛНО И ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕД КОЯТО ОСТАНА САМО 1 ИЗХОД ЗА СПАСЕНИЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОДНОСТ---РУСИЯ
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кривата ракета космосът и пречи, а на калпавия ЕС Путин му е виновен.
28
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера какъв пример за икономическа стабилност може да вземем от Русия,след като тази страна е толкова богата на природни ресурси,и въпреки ниските цени на гориво, ТЕЦ и т.н. е беднотия.Социална държава е,заради ресурсите си,не заради мощната си икономика.Е,ние какво да дирим с Русия ? Пазар ? Ми ние нямаме производство !Туризъм- не е достатъчно...Нямаме нищо общо с тях,по-скоро трябва да се учим от страни като Словения и Словакия...тоест пътят ни е с ЕС иначе загиваме .
27
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ЕС гласуват за националистите заради приема на ,,бежанци,, ,всичко друго е антируска пропаганда.Според независими анализатори в следващите 10г. ЕС ще приюти над 30млн.азиатци и африканци от които повечето ще са на социални помощи живеещи в ,,гета,, многодетни семейства.Бъдещето на Европа като християнски континент е заплашено,но това никой от управляващите не го интересува.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми може и да иска, ЕК какво прави за да го спре? Плямпа
25
7
 
9
 
! Отговори
На преди 7 години
всички евро,ляво,мулти и прочее ориентирани ще задам за пореден три въпроса!Защо Швейцария не е член на ЕС?Защо не иска да бъде?По -прости ли са от нас?
24
7
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 7 години
До лицемериеИ какво направиха ЕС лидерите от Европа?? Изключая бежанската криза, нещо друго да кажеш?? И с нея ще се справи Европа, но некадърните комунисти от изтока и тогава един тостер качествен няма да са успели да произведат.
23
4
 
7
 
! Отговори
Джингиби преди 7 години
Хаха снимката кърти...злодеят дебне зад завесата....това е като по Шекспир бе....
22
9
 
14
 
! Отговори
лицемерие преди 7 години
Много е лесно да обвиняваш други за това което самите "лидери "на ЕС направиха с Европа!
21
11
 
11
 
! Отговори
Религията определя! преди 7 години
И за какво му е на Путин слаба Европа? Когато Русия търгуваше с ЕС и стокооборота, беше 500 млн.? Сега е пазарна икономика. Пазарът командва. Слушахте Обама и очаквахте Клинтън, ама сега на никаде! А ние пак най-големите балъци в света. Турците ни точат зъби да чухте в Ес, някой да ни защити? Никой! Не харесвам Путин, просто съм обективен! Глупостта се плаща скъпо!
20
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-висше стоящия престъпник в света кого искате да подкрепя - демокрацията ли?
19
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т.е тези 20% блеещи животинки дърпат ръчната спирачка в момент, когато трябва сме с пълна газ!---Ае, стига с тази Европа за пример! В момента Европа е пример за самоубийствено поведение. Премиерът на Люксембург отива на аудиенция при папата заедно със съпругЪТ си. Рибатата тотално е вмирисана откъм главата и хич не ми я пробутвай.
18
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sdf.........Лошото е , че са спонсорирани *** с пари откраднати от руския народ! ...Не се плаща от парите на руския народ. Неговите пари си ги грабят руските олигарси. На нашите петоколонници им се плаща с парите от неплатените данъци на българската държава от руски фирми, които с години работят на "загуба"! По същия начин на русофилите превратаджии, бунтовници и атентатори през 1886-1888 се е плащало с български пари от "Окупационния заем" изплащан от България за освобождението.