Viva! Freedom Gambia! Гордостта на Бареков – изборните топчета!

Евродепутатът се радва, че в африканската страна е победила демокрацията
11 апр 2017 10:52,
37

Мисията на Николай Бареков в Гамбия приключи успешно, похвалиха се от партийната му централа "Презареди България".

Целта на визитата на евродепутата била да се даде отговор на въпроса дали парламентарните избори в африканската държава ще бъдат проведени в съответствие с международните стандарти, да се оцени състоянието на демократичното развитие и да се покаже солидарността на ЕП и неговата подкрепа за гамбийския народ по време на провеждащия се исторически демократичен преход.

Начело на евроделегацията, която е била в състав от 6 души, са били българският евродепутат, който е зам.-председател на Групата на Европейските консерватори и реформисти /ЕКР/, и Джийн Ламбърт, британски евродепутат и председател на Зелените.

В столицата Банджул в деня на изборите Бареков и Ламбърт са направили оценка на цялата избирателна процедура, а ден по-късно са дали пресконференция пред представители на политическите партии, граждани и журналисти, на която са изнесли доклад, изготвен въз основа на преките им наблюдения по време на изборния ден.

Евродепутатът информира от Facebook страницата си, че изборите с абсолютно мнозинство е спечелила Обединена демократическа партия - част от КП "2016", която на президентският вот в края на миналата година е подкрепила настоящия държавен глава Адама Бароу, а партията на бившия президент Яйя Джаме, ограбил хазната, е претърпяла тотален погром.

Бареков разказва и за мъдрото решение за справяне с измамите и неграмотността в Гамбия – гласуване с топчета!

"Поставят се метални урни в различен цвят за всеки от кандидатите. В изборния ден гласоподавателят получава топче, изолира се зад завеса и пуска топчето в една от урните. При пускането на топчето в урната звънва камбанка, а избирателят бива белязан, което се прави за избягване на второ измамно гласуване", обяснява евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Dodo преди 6 години
И както е казал мъдрецът - "Няма по-голям режисьор от живота". Ето, че всичко се подрежда - ние печелим щото Баречката отива в Гамбия, Гамбия печели щото има вече къде да си продава топчетата (да му мислят ЦИК септември!?!), а Баречката печели смяна на пола - безплатно, ако сестри Уашовски се емнат със режисурата на "Мисия Гамбия-презареждане".
25
0
 
1
 
! Отговори
Dodo преди 6 години
Да-аааа. След "Мисия Лондон" май назря моментът за "Мисия Гамбия-презареждане". Сценарият вече е написан - нали Баречката доклад е подготвил, а за режисурата естествено братя Уашовски, така де сестри към днешна дата щото нали Презареждане, Матрицата и други Бареки!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бакеков гаранция е резнал тая с плитките, където се бута в него :)
23
0
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
До АнонименА какво стана всъщност с патрията на Бареков?.......как какво? "презаредиха" България,сега презареждат гамбия с топчета.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как няма да победи демокрацията в Гамбия - все пак Бареков е там. Иде ли някъде Бареков, демокрацията побеждава, това са личните ми наблюдения.
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво стана всъщност с патрията на Бареков? Имаха доста добри идеи и сериозна подкрепа, и изведнъж просто изчезнаха... Струва ми се, че им спретнаха нещо и на тях... Жалко наистина!
20
1
 
12
 
! Отговори
Ник де Барек преди 7 години
Ай бил ин дъ Гамбия фор контролинг дъ избори фор парламент. Ай ем евродепутейшън фром Бългерия енд ем вери хепи ту сий дъ топчета фор гласуване на гембианс. Фор ми ит уас вери интересно и дъ билийв че в Гембия демокраси ши побиди!!!Ник де БарекЕвродепутейшън консервант
19
1
 
12
 
! Отговори
о.к. преди 7 години
Пълен ***, само го хрантутим със нашите данъци да си развява коня по света!!!Всичко у нас Мара втасала та до Гамбия опряхме!
18
1
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
*** ,провален в живота и във всяко едно начинание .Прави се на популист на патрЕот и на не знам какъв си..само за да се добере до европарламента и да гушка петцифрени заплати за нищо.Поне да беше научил един западен език на що годе прилично ниво,а той и за това не става.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гамбия от кога е в ЕС?Или трябва да обслужваме колониите на "демократичния запад"?
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалък е, ама взима яка заплата и после ще взима и яка пенсия. А тия, дето го избраха, пак ще ядат...жабетата.
15
1
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Бареков и Мисия е това е виц!
14
1
 
20
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
Изразът "Мисията на Бареков" е толкова абсурден, че ме кара да се треса от смях!
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисията на Николай Бареков в Гамбия приключи успешно, похвалиха се от партийната му централа "Презареди България".===Явно най-накрая е успял да потопи краставицата, въпреки цялата си тъпотия. Браво, момче!
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо това Ентелигентно момче като го видя и ми се до по връща...
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бедни ми бедни Бареков, що не остана в Гамбия, там ти е мястото
10
1
 
18
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Няма ли поне един гладна лъв да сршнеш,че да си полезен на природата.Че на човечеството не си полезен
9
2
 
31
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Столицата на Гамбия е Бангуй. А Бареков е с по- малко IQ от шимпанзе, как точно е контролирал ? ;))))
8
1
 
15
 
! Отговори
... преди 7 години
Тая ПРОДАЖНА ПУНТА МАРА пак гледа са си покаже задните части! Споко Маре никой не иска да те *** вече! Прекалено много са ти разлопани задните части толкоз, че ако си отвориш устата ще стане голямо течение!
7
1
 
31
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Да си стои там, хич да не ми се връща!