Втори ранен при експлозиите в Дортмунд

Той е бил полицай, първият пострадал е от футболистите
12 апр 2017 08:44, Петя Славова
9
Втори ранен при експлозиите в Дортмунд
Снимка: БТА

Полицай също е бил ранен при трите експлозии в германския град Дортмунд, насочени срещу автобуса, с който пътуваше футболният отбор Борусия Дортмунд, предаде ДПА.

Още по темата

Полицаят е шофирал пред автобуса, ескортирайки го на път за стадиона, където вчера вечерта трябваше да има мач с отбора на Монако.

В тройната експлозия бе ранен и един от футболистите на Борусия.

Вече стана ясно, че е намерено и писмо, в което се разбира кой поема отговорността за атаката. Полицията все още не дава повече информация за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ф Има нещо лудо в Германия.Колкото повече исляма ги атакува,лидерите им атакуват гражданите ,които изразяват свободни позиции в интернет..лудо е във въшите брат-ски , сектантски тикви , погълнати от идеята да подчините всичко и всеки на "идеала" ви за "безсмъртие" и "съвършен" човек, при положение, че цялата красота и съвършенство на природата е в ... нейното несъвършенство! Луда работа сте брат-очките, да знаеш! Ама няма как да го знаеш - "Стълбата" на Смирненски ви е погълнала...
4
1
 
0
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Това е просто игра.. В която феновете даже на участват. Как може да се изпада в подобна крайност :(
3
2
 
17
 
! Отговори
ф преди 7 години
Ами да,прав си ,но пак е лудо .Да бачкаш срещу народа си полза на диваците. До 8 г Европа ще е друга и такива страхливци няма да ги има.
2
4
 
14
 
! Отговори
До ф преди 7 години
Никак не е лудо даже, просто е изгодно и удобно на властимащите. Вместо да си развалят комфорта, като стегнат положението спрямо тези, които трябва, те набиват канчето на много по-търпеливите мирни граждани. Много добре знаят, че ако тръгнат да закачат радикалния ислям, те ще си заминат заедно с него. Просто работят заедно, също както управниците и масата роми у нас.
1
4
 
21
 
! Отговори
ф преди 7 години
Има нещо лудо в Германия.Колкото повече исляма ги атакува,лидерите им атакуват гражданите ,които изразяват свободни позиции в интернет.