Ердоган се закани да преразгледа отношенията с Европа

Всички ще си знаят мястото, зарече се президентът на Турция
15 апр 2017 09:12,
71
Ердоган се закани да преразгледа отношенията с Европа
Снимка: архив Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обяви, че преразгледа отношенията си с Европа след референдума.
Той съобщи, че след утрешното допитване ще събере представители на правителството, за да обсъдят бъдещето на отношенията между Турция и Европа, пише ДПА.

Ердоган заяви пред Турската национална телевизия и радио, че като кандидат за ЕС страната му е била накарана да чака неоснователно.

Още по темата
"Турция не е тяхна изкупителна жертва. Всички ще си знаят мястото", увери президентът. По време на кампанията преди референдума той нарече някои европейски лидери във "фашисти" и ги обвини, че се държат като нацисти, припомня БТА.

Ердоган предсказа също, че ще победи на референдума, позовавайки се на проучвания на общественото мнение. Някои от тях показват, че "за" разширяване на правомощията му ще гласуват 55 на сто от избирателите, други смятат, че той ще получи подкрепата на 55 до 60 на сто от гласувалите.

По-рано вчера турският министър по въпросите на Европейския съюз Йомер Челик предложи след референдума да се организира среща на високо равнище с блока, за да се обсъди бъдещето на двустранните връзки, припомня ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали Ердоган ще преразгледа отношенията си с ЕС не се знае точно,но сигурно е,че ЕС ще преразгледа отношенията си с Ердоган.
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй, тъй! Никакви турски домати повече за ***. И ***, да одат без ***!
34
8
 
3
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Турските и Руските *** се счепкаха на български сайт.Сега четем на живо без да разбираме езика.
33
0
 
4
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 7 години
Да, 40. Всъщност НАТО е организация с изчерпано значение и всички европеийски страни трябва да я напуснат колко може по-бързо и да бъде създадена Европейска Армия (без ислямска турция и демократична америка, разбира се).Тогава и нуждата от непрекъсната конфронцация между русия и европейските страни ще отпадне.Дай да не обяснявам какво ще се случи и с курса на зелените хартийки.
32
2
 
9
 
! Отговори
Минкуица 37 г преди 7 години
Най накрая да се изравним с турчулята! Управляват ни възможно най тъпите хора. Хахаха.
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 38 Не може да бъде приета Турция в Съветския съюз на Путин,защото е важен член на НАТО и втора родина на американските русофоби. Ако демократичната общественост е смела,трябва да изхвърли Турция от НАТО и да наложи жестоки санкции.И понеже ЕС и НАТО клекат пред Ердоган ,той си прави каквото иска.
30
1
 
4
 
! Отговори
До Gaztur преди 7 години
А ИМА ЛИ ВЕРОЯТНОСТ "АВАНТАДЖИЯТА" ДА СЕ Е НАРАБОТИЛ ВЕЧЕ:-):-):-)ИЛИ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ:-):-):-):-)
29
2
 
1
 
! Отговори
Gaztur преди 7 години
До Анонимен-MAY SI OT LAPACITE NA AK TROLOVETE SI,SVIKNAL SI DA PLAMPAS V FORUMUTE NO NE I DA RABOTIS.TAKIVA STE STE VIE IZSELNITSI AVANTACAYI I MOSENITSI.
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей бок...луци турски, не ми трийте коментарите
27
7
 
5
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
След 16-ти Европа на колене пред Турция, а анадолското гълъбче Бойко ще занесе исканията!!
26
3
 
8
 
! Отговори
До хи хи преди 7 години
"куче което лае не хапе хи хи хи."ДА ПРАВ СИ:-):-):-)КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО *** ДА ХАПЕ:-):-):-):-)
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УТРЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ С ЕВЕТ:-):-):-):-)ОТ 15 ГОДИНИ НЕ МИ СЕ ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ЧОВЕК...:-):-):-):-):-)БРАВО ЕРДО НАЙ-МИ ХАРЕСВА, ЧЕ КАЗВА "НЕ" НА ВСЕКИ, ЩОМ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЪРЖАВЕН И НАРОДЕН ИНТЕРЕС...А ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ НЕ ЦИТИРВАТ ВСИЧКО, КОЕТО КАЗВА...:-):-):-)ДЪРПАЙТЕ ЗАПАДНЯЦИ, ДЪРПАЙТЕ С ПИНСЕТА САМО ТОВА ОТ, КОЕТО МОЖЕ ДА ИЗКАРАТЕ МАТЕРИЯЛ ЗА ВАША ПОЛЗА:-):-):-)НО ЗНАЙТЕ, ЧЕ НЯМА ЕФЕКТ ЩОТ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ГИ ПЪЛНИТЕ С ГЛУПОСТИ ТЕ БЕЗТУЙ НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ:-):-):-):-):-):-):-)
24
6
 
11
 
! Отговори
До Хух преди 7 години
"Ердоган ВЕЧЕ съсипа икономиката на Турция, но простия и набожен селянин откъде да знае?"ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е ИКОНОМИКАТА НА ТУРЦИЯ:-):-):-):-)НО ПРОCТИЯ *** ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕ, ЧЕ ЕРДО ПЛАТИ ВСИЧКИ БОРЧОВЕ И УВЕЛИЧИ ВАЛУТНИЯ РЕЗЕРВ НА ДЪРЖАВНАТА БАНКА:-):-):-):-):-):-):-)ЗА ТОВА, ЧЕ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА НЯМА СИМЕСТРИАЛНИ ТАКСИ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ ОТ 3 Г НАСАМ И ЛЕКАРСТВАТА (С РЕЦЕПТА) НИ СА С 80% НАМЕЛЕНИЕ ОТ ЕТИКЕТНАТА ЦЕНА А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ 90% НАМАЛЕНИЕ:-):-) СЪСИПА ИКОНОМИКАТА ЕВЕТ:-):-):-):-)
23
5
 
22
 
! Отговори
борис преди 7 години
Една година лаеше по путин, от две години му ближе подметките.Същото ще стане с ЕС.Богатата Европа държи финансовите и икономически козове и ако се наложи, така здраво ще раздруса турция, че ще се чудят как да си спасят икономиката.
22
5
 
10
 
! Отговори
чучулигата преди 7 години
Ердоган султан, е Бойко ефенди ще стане първи везир на вилаета Бул.гаристан след 16-ти.
21
4
 
2
 
! Отговори
zzp nl преди 7 години
SLED DVA DENA DA NE OBIRNE SVIRKATA OBRATNO,MNOGO SME CUVALI NIE TIYA PRIKAZKI.NA TIYA MASALI SAMO OVTSITE I KOZITE MOJE DA POVARVAT.
20
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи се прибрах от Истанбул в София , наистина голяма работа е този Ердоган . Колкото и да не ги обичам но е хубаво да се признае истината.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За местата си прав, много се надявам скоро да си намериш мястото.
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесно , вече *** наф иде ще си знаят мястото - Анадола .
17
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас има люде които гласуваха за Будализов, от страх и за пари.Около милион са, но ако махнем фалшификациите са около 300 000.А в Турция са неколко десетки милиона тъ::пи анадолци на които този шизофреник внуши, че са велика нация и ще могат да завладеят света.А където и да са минали гад//жалите след тях пустош, кръв и ислям.Нищо прогресивно.Факта, че на мача във Франция гад::жалите сътвориха толкова простотии,щишкани от параноика говори,че само една ракета в Истамбул и Анкара ще решат проблема