Задържаха трима роднини на атентатора от Париж

В колата на мъжа имало пушка-помпа и ножове
21 апр 2017 13:37, Елка Василева
17
Задържаха трима роднини на атентатора от Париж
Снимка: Reuters

Парижката прокуратура, която води разследването на вчерашния атентат на булевард "Шанз-Елизе", съобщи, че полицията е задържала за разпит трима роднини на предполагаемия извършител, който бе убит в престрелка със силите на реда, предаде Асошиейтед прес.

Прокуратурата подчерта, че разпитът на роднини е рутинна мярка в такива случаи, тъй като се проверява дали нападателят е действал сам, откъде се е сдобил с оръжията си и други подобни данни.

Още по темата

Групировката "Ислямска държава" пое отговорността за нападението, в което бе убит един полицай, а двама са ранени.

В колата на нападателя са открити пушка-помпа и ножове, както и документите на колата, по които са установени самоличността на нападателя и домашният му адрес, съобщи телевизия Бе Еф Ем, цитирана от ТАСС.

В жилището на заподозрения атентатор, намиращо се в град в департамента Сен-е-Марн източно от Париж, е извършен обиск.

Не е ясно защо нападателят не е използвал пушката-помпа. По неофициални сведения той е стрелял с автомат "Калашников". Полицията и прокуратурата казват единствено, че става дума за "автомат армейски образец".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: парижатентат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 6 години
Атентаторите също мислят! Ако почнат да трепят високопоставени политици и държавници:1/ Последните ще вземат сериозни мерки, които може да доведат до екстрадиция на всички *** от Европата - ще се затруднят следващите убийства 2/ Тях ги вардят сериозно - най-вече от любовта народна 3/Така настроенията на плебеите са в посока омраза към родните политици 4/ Кой ще изказва съболезнования, ако ги няма управниците? При сегашните политики - "сичкото дургар " брат,чет !!!
14
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 6 години
А бе тия атентатори , защо убиват обикновени , невинни хорица , да се орентират към високостоящите политици! Кога най- сетне ще падне някоя високочайша еврогейска глава?
13
1
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Нова и БиТиВи са дна и съща маша в ръцете на глобализма, сорoсоизма и ислямския джихад!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хахахаkolega hubavo si napisal, ama taq pattka e po bTV, ne po Nowa. ne 4e e vazhno de.
11
0
 
5
 
! Отговори
ина преди 6 години
До ХахахаИнтересно кога ще съобщят имената на "извършителя"?????
10
1
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Някаква жалка, проста ПАТКA- по Нова Телевизия - Десислава Минчева, цяла сутрин реве, че "извършителите" били "родени във Франция французи"! В същото време се вайка как "крааайната десница на Льо ПЕН" щяла да вземе повече гласове.... Което вързано с предишното й твърдение, че "Извършителите Са Французи" конструира една жалка, смешна гротеска!
9
1
 
7
 
! Отговори
Някой преди 6 години
"Не е ясно защо нападателят не е използвал пушката-помпа". И да е нямало пушка в колата - Вече има. За това може би не е ползвал. Кой знае коя душица са изгорили само и само да "хванат нападателя" че избори идват - Няма на къде. Дано тоя да е истинският нападател, че си спомням за хим. оръжия се сещам как Колин Пауъл (мисля се казваше) размахваше шишенце с някаква жълта гнусота с уверение че било хим. оръжие, а после признаха че са излъгали след като съсипаха Ирак. Сега и сирия...
8
0
 
13
 
! Отговори
един друг преди 6 години
Към франсетата: мислете на изборите в неделя!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анти преди 6 години
При всеки такъв случай да се депортира незабавно цялата орда роднини.Хора,които живеят по 15 човека в една къща, не може да не са заподозрели какво е намислил.Не са виновни службите,виновни са политиците,които приемат законите на безумна толерастия,либерастия,безкрайни привилегии и удобства за нашествениците.Проклети да са всички европейски правителства,с малки изключения,нека бог ги накаже в този живот!
6
1
 
13
 
! Отговори
Това преди 6 години
ако бяха руските или турските служби,роднините щяха да си видят всички роднини но там е толерастлък!
5
1
 
15
 
! Отговори
Ми преди 6 години
с Калашник,с какво друго да стреля?И най-простите знаят кое е безотказно!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно какво може да направи ЕС срещу зачестяващия терор, когато на човек му трябва просто телефон и малко техническа грамотност, за да провежда напълно непроследими за специалните служби разговори и да си планира атентатите на воля? Но не, това не усложнява нещата достатъчно, затова се чудим как да вземем и още някой милион "бежанци", които са далеч по-склонни към такава дейност от местните.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анален отмъстител преди 6 години
То всичко ви е рутинно!
2
1
 
19
 
! Отговори
разтревожен преди 6 години
какво стана с това списание шарлито ебдо ли как се казваше.няма ли да пусне някоя снимчица да се посмеем.например рус мъж с танк под ръка и бомбардировач на рамо стреля по полицай.нали им беше смешно на франсетата с карикатурите.
1
1
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не е ясно защо не е използвал пушката помпа...Ъхъ....само калашник!.Другия път полицаите да изчакат...та да я ползва!.Уникални про*стотии