Германски консерватори зоват ЕС: Край на преговорите с Турция

"Трябва да спрем да се заблуждаваме: Няма общи перспективи с Ердоган"
23 апр 2017 10:19, Красимир Ангелов
197
Германски консерватори зоват ЕС: Край на преговорите с Турция
Снимка: БТА

Двама високопоставени германски консервативни политици призоваха Европейският съюз да спре преговорите за членство с Турция след референдума за разширяване на правомощията на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде Ройтерс.

Норберт Рьотген от Християндемократическия съюз на канцлерката Ангела Меркел обяви, че ако не се вземат мерки за справяне с последиците от референдума, това ще навреди на Европа.

"Ще навредим на доверието към Европа, ако не отговорим на решението на Турция срещу демокрацията, срещу върховенството на закона, ако продължим да се държим здраво за измислицата за присъединяване на страна с такова управление и такава конституция", заяви Рьотген, който е председател на комисията за външни отношения на Бундестага.

Според него преструването, че Турция може да се присъедини към ЕС, би попречило на Европа да изгради нови, по-реалистични отношения с Анкара.

Йоахим Херман от Християнсоциалния съюз каза, че преговорите за присъединяване на Турция към ЕС би трябвало да бъдат спрени, а не прекъснати. "Въпрос на време е да се сложи край на преговорите за членство в ЕС", заяви Херман, който е вътрешен министър на провинция Бавария.

"Трябва да спрем да се заблуждаваме: няма общи перспективи с Турция на Ердоган", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Относно Европа, съюзниците с 300 зора,превземат един плаж и до края на войната напредват едва 100км, срещу,,хитлерюгенд" и старци. ВСВ, е танкова война, в която подводниците играят минимална роля. Апропо, жертвите на,,великата" американска армия, са колкото на българската.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 48............ Червеното знаме над Райхтага !!!!!!!!
48
9
 
4
 
! Отговори
Циник до 48 преди 6 години
Червени мекеренца - като теб - попиват официалната история защото са прости!Хитлер (мисля през 41) е обявен от английското списание Форбс - за човек на годината! Чарлз Линдберг е бил тотален фен на Луфтвафе , и е провеждал семинари съвместно с немски въздушни асове! Първия реактивен изтребител е немски! А последната версия на танковете Леопард е размазвала руските танкове като консерви! Величието на немската армия е пример във всички военни академии и до днес! Вернер фон Браун е баща на американскатаастронавтика
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен относво коментар 46 ...връх Бу.--лгар таг е цензуриран . Откога за *** името Бул ..гар е цензурирано.Защо е тази цензура на Бул..гар таг ? Значи е истина ,щом е цензурирано .Нали демокрацията е ,,свобода на словото .,,и да цензурирате Бул..гар ???*** дума ли е Бул...гар ?
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯ ....1/5 ......200 дивизиии???? Значи Хитлер е имал 1000 дивизии???? Посмали ***....нго !!!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само, че 90процента от загиналите немци са на руския фронт, ха сметнете си, какъв ресурс е хвърлил Хитлер, и какви усилия е положил ( напразни )
44
1
 
6
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Напротив , в грешка си . Всички сили бяха в Русия. Когато се отвори западният фронт , срещу американците бяха само деца и старци . Мъжете бяха в Русия. И кой е огромният флот на Германия ? Колко бойни кораби има Германия? Самолетоносачите и къде са ? Води една диверсионна война с тия подводници , където стратегията и работи две години и толкова, с тия подводници може само да забави поражението, но не и да победи. Ти за Бисмарк чел ли си ? Това ли е силата на немския флот? жалка картинка
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 44 какви подводници те гонят, бе? За да завладееш Русия 1941-ва подводници ли ти трябваха или сухопътна войска? Тия подводници да не би да имаха ядрени ракети на борда си? А Хитлер хвърли 5 милиона войници, им само половин милион в Африка. Мислиш че ако имаше тия половин милион в Русия и щеше да завземе Русия? Те затова ли братушките напртавиха обръч на 300 000 войска край Сталинйград и ги избиха с катюшите?? Щото ако бяха 500 000 пак нямаше да е същото?
42
6
 
6
 
! Отговори
Циник 2 преди 6 години
Та некадърници като Жуков винаги са могли да разчитат на резерв! Суровата блядска зима също взима своя дял! Уплашения Сталин - предлага на Хитлер земите до Кавказ в тайни депеши! Вермахта трябва да се бие на 2 фронта, и военни гении като Ромел - отчаяно липсват на Руския фронт! Включването на американците във войната също води до обрат!Червената армия получава тонове съвременно оборудване.Турция е последна дупка на ка*вала, а впрочем през ПСВ е съюзник на Германия! Останалото са глупости!
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС бил казал хахахаха ало на кого казваш на Бгто ли .
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** СССР пречупи гръбнака на Германия и нейните съюзници от Европа . Факт . Ако щете цвилете ,квичете ,това е ! Съветското знаме над Райхстага ....
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАРАМАНЦИТЕ не са били никога турци ,както и да ги наричат или се наричат някои . Последната владетелка на Караманското царство е Царица Катерина . После става- бейглик Потомци са на българи и затова до преди 30 тина години най-високият връх там се казваше ***-таг.
38
4
 
5
 
! Отговори
Циник преди 6 години
През първите месеци на войната Вермахта е завладявал по 1200км. СЕДМИЧНО от прехвалената червена армия! Сталин на 23 юни е чакал вподмасковскат си дача да го арестуват за държавна измяна! Истина е че концепцията Blitzkrieg е неприложима за Русия поради факта, че територията и е огромна! Това с което Хитлер не е разполагал е неизчерпаемия човешки ресурс на Русия! Некадърници като Жуков( наричан мясникь-касапин)
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хитлер се бие на 5 фронта. Русия нищо не му е счупила. Хитлер разполага с по-модерни оръжия - първия изтребител + първите ракети на далечен обсег . Разполага с огромен флот + подводници с които се бият САЩ и Англия. Общо взето ,ако беше хвърлил всичко към Русия и черно море - изхода е ясен. САЩ бомбардират 20 дена 24ч Германия ,за да и пречупят всички комуникации , танкови девизи и пътища.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган ли повика терористите в Европа или Меркел? Бъдете логични.
35
2
 
7
 
! Отговори
До карамански турчин преди 6 години
При Сталинград и Курската дъга гръбнакът на Вермахта беше строшен, а те имаха достатъчно гориво тогава. След загубите при Курската дъга германците никога повече неможаха да възстановят загубите. След тази битка те нямаха повече от 1200 танка действащи едновременно на целия фронт. Съотношението на танкове е 1 към 10 в полза на руснаците. Така че драги ми смехурко , четеш история и факти така както винаги са го правили турците. Но няма по велика империя от турската, слънцето се е страхувало даже.
34
5
 
13
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Държава и милет - дето сами избраха да се върнат в 14 век нямат място в Европа! Тъпотиите как на Ердоган не му пука - ще лъснат най-късно тогава , когато му се наложи да продава турските бокл*уци само по арабските сукове! Винаги съм знаел, че турския милет в по-голямата си част е тъ*п, и фанатизиран - ето дойде време, в което го доказаха! Имитацията на светска държава падна, и отдолу лъсна това което винаги са били - средновековен султанат! Целия цивилизован свят го видя, и разбра! Ислямска ***
33
0
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
35 И ти си донякъде прав... и бягаха с нассрани *** от звука на Катюшите!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО ЗАПОЧНЕ ОТЛИВ НА ЕВРОПЕЙСКИ ИНВЕСТИЦИИ НА ТУРЦИЯ ЩЕ И ОМЕКНЕ ИКОНОМИКАТА.
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪЕРДОГАН УСЕТИ ,ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ АКО СКЪСА ВРЪЗКИТЕ СИ С ЕС И ЗАТОВА НЕ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ КАЗА ,ЧЕ ТУРЦИЯ Е ГОТОВА НА КОМПРОМИС И МОЖЕ ДА ПОЧАКА ОЩЕ ЗА ЧЛЕНСТВОТО СИ В ЕС ! А ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ УЖ КОЙТО ЩЕ ГО НАСРОЧИ Е БЛЪФ ЗА ДА СПЛАШИ ЕС ,ЧЕ УЖ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ТУРЦИЯ ЩЕ Е В ЕС ИЛИ НЕ ! АКО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЗАЩО Е ГОТОВ ДА ПОЧАКА ОЩЕ ЗА ДА МОЖЕ ТУРЦИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС ! ЕС Е АПЕТИТНА ХАПКА ,ЕС Е ФИНАНСИ ! НО ТУРЦИЯ НЯМА МЯСТО В ЕС С ТАКЪВ ФАНАТИК !