Юнкер поздрави Борисов и му заръча: Бързо с еврокомисаря!

Обсъждат българската кандидатура още на първия МС в сряда
Обновена: 5 май 2017 16:26 | 5 май 2017 16:25, Веселина Йорданова
50
Юнкер поздрави Борисов и му заръча: Бързо с еврокомисаря!
Снимка: архив, БулФото

Българското правителство в максимално кратък срок да излъчи кандидат за член на Европейската комисия. За това е настоял председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер пред премиера Бойко Борисов в телефонен разговор.

Премиерът Борисов е поел ангажимент кандидатурата да бъде разгледана на първото правителствено заседание в сряда.

Юнкер е поздравил лично Борисов по повод третия му мандат начело на изпълнителната власт в България.

Той е отбелязал, че се радва да изрази своите най-добри благопожелания за този впечатляващ успех на министър-председателя не само като към опитен държавник, но и към добър приятел в негово лице.

Според председателя на ЕК натрупаната през годините управленска мъдрост ще бъде гаранция за силен и уверен старт на новия мандат, съобщиха от правителствената пресслужба.

Председателят на ЕК е изразил своята увереност, че под ръководството на премиера Борисов страната ни ще продължи да следва неотклонно европейския си път. Той е акцентирал върху голямата отговорност, която България има като бъдещ председател на Съвета на ЕС.

Министър-председателят Бойко Борисов е изтъкнал, че както досега, така и занапред ще продължи да се ръководи от интересите на българските граждани и същевременно ще подкрепя общоевропейските решения за просперитета на ЕС. Той е потвърдил, че организирането и провеждането на българското председателство е приоритет за правителството.

Премиерът е акцентирал и върху други важни за работата на правителството политики, които ще осигурят финансова дисциплина, икономически растеж и подобряване качеството на живота на хората в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
12
 
! Отговори
Опулев преди 6 години
Нашият бабаит пак с чупка в кръста на снимката,жалка история
14
4
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Боко е послушен,каквото поискате,ще ви го даде,даже и в излишък.
13
11
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 13Ееее туй червените нямате угодия.Нали този път вие ги организирахте и наблюдавахте.Как така Боко пак ги фалшифицираЖалкото е че БСП направи сто мурафета и пак не им стигнаха %Ако БСП не бяха сменили изборните протоколи едва ли щяха да съберат и 11%
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейс. Не е важно колко и за кои гласуват по важното е кои и как броят бюлетините! Това го е казал Сталин. А какви си мислиш че са тези които те управляват? Ами Всички са деца на комунисти или по точно казано на Сталинисти. Така че и нито един да не излезне да гласува другарите Сталинисти си се самоизбират. Ако си живял по времето на бай Тошо знаеш как се избираха! 99.99 % защото един умрял по време на изборите и недостигнал за 100-те %. Така че не се чуди че никой нее гласвал за тиквата!
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейс - Ейййй , спрете се с това кой гласувал , кой не гласувал , свърши се , кой е.бал , онази ве4е не е б.ляд . Въоръжете се с търпение и здрава храна , другаре .
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много сме добре, икономиката цъфти, туризма голЕм, и труп на бизнесмен бе открит на дъното на язовир край гр. Гоце Делчев. около врата му е бил завързан акумулатор по мутренски
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A помилва ли го по тухата тиква след това :)/
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаете как действа "Световния елит" (хората в сянка), който ни управлява, т.е. няма случайни личности на позиции в пирамидалната структура - било то ТВ водещи или управници! За да се запази статуквото на този Елит се покарват уж "нови алтернативи", а всъщност тези "нови" хора са тук, за да запазят порочната Система на Новия световен ред и да манипулират невежи умове, тънещи в заблуда!
7
5
 
6
 
! Отговори
ЕСССР преди 6 години
Нямаме политкомисари от ЦК на либерастите и дрогаря Юнкер да си гледат работата. Искаме демокрация и ред и спосойствие, а не някакви мазни чиновници да ни казват какво да правим.
6
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ми прати му сърчица, бе Юнкере!
5
2
 
20
 
! Отговори
Това е преди 6 години
за да може да пробута Мария Габриел тези дни. Женена за чужденец, живееща в чужбина. Ще защитава българския интерес. Както го защитиха Кристалина и Дянков. Живеещи в чужбина.
4
1
 
8
 
! Отговори
100% преди 6 години
FAKE NEWS
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
освен да копираш от някой друг сайт на готово , друго нище не можеш
2
2
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Що не му...кажеш,бързо с...пенсиите.Нашият без туй не вдява за българите,та дано се сети.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статията няма Източник на Информация , то тогава може да е сглобена лъжа