Марин льо Пен обяви кандидатурата си за парламентарния вот

"Не мога да си представя да не бъда начело на моите войници"
19 май 2017 10:30, Елка Василева
4
Марин льо Пен обяви кандидатурата си за парламентарния вот
Марин льо Пен. Снимка: архив, Reuters

Лидерката на крайнодесния "Национален фронт" Марин льо Пен, която беше победена от Еманюел Макрон на балотажа на президентските избори, обяви кандидатурата си за парламентарните избори през юни, предаде Франс прес.

"Не мога да си представя да не бъда начело на моите войници в една битка, която смятам за основна", заяви Льо Пен по телевизия Те Еф 1.

Още по темата

Тя уточни, че ще бъде кандидат депутат от избирателния район на град Енен-Бомон в Северна Франция, в който управлява нейната партия.

При "това съглашателство, което днес съществува между социалистите и републиканците /десницата/ около това правителство и новия президент на Републиката, очевидно са необходими безкомпромисни депутати", каза лидерката на "Националния фронт".

Марин льо Пен заяви също, че разчита на парламентарните избори, за да направи от "Националния фронт" главната политическа опозиционна сила в страната, предаде Асошиейтед прес. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Като гледам представителите на Злото /*** и др. /вече са започнали кампанията по дискредитирането и. Според мен, всеки нормален французин трябва да гласува за Пенка, защото шаренокожите и забулените ще гласуват за приятелите на бившата педофилка и сегашния геронтофил.
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая пак рубли ще иска.
1
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марш у сибирската ряка, ти продажницо не ставаш за управничка на велика Франция.