Джихадисти ликуват за бомбата в Манчестър

Поздравяват се в социалните мрежи, искат още
23 май 2017 06:31, Петя Славова
35
Джихадисти ликуват за бомбата в Манчестър
Снимка: Reuters

Привърженици на джихадистката организация "Ислямска държава" лекуваха тази сутрин в социалните медии след снощния кървав атентат в Манчестър, предаде Ройтерс.

Още по темата

Все още обаче ИД не е поела формално отговорност за касапницата в британския град, при която загинаха 19 души, а около 50 са ранени, пише БТА.

В акаунти на ИД в Туитър джихадистите и техните поддръжници си разменят окуражителни приветствия. В някои от тях се призовава подобни атаки да бъдат извършени и другаде в САЩ и Европа.

"Изглежда бомбите на британските ВВС над децата на Мосул и Ракка току-що се върнаха и паднаха в Манчестър", писа с явно задоволство един абонат на има Абдул Хак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
23
 
! Отговори
Payback преди 6 години
Съвет към Някои хора някъде, където следят някакви неща... Та така, както си ликуват, нека почват да изчезват един по един и така намалявате рисковете в бъдещето... Не всички са анонимни в социалните мрежи. Знаете го, свършете си работата, моля!
8
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ахааааА диктатора лилипутин?
7
12
 
13
 
! Отговори
ахаааа преди 6 години
Не забравяйте,и ФАЩ ликуват.........тайничко.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво точно лЕкуват дхихадистите??? Maмитo ви дoлнo, не се научихте на елементарен български!
5
8
 
8
 
! Отговори
т преди 6 години
А кой ще проведе реконкистата ,комунистите в Европа ли? Та те дехристиянизираха Европа да няма враг на исляма вие .......
4
5
 
48
 
! Отговори
Дежа вю преди 6 години
Je suis...,в случая I'm Manchester!И така до края на....Европа!Какво още трябва да стане,та да се разбере елементарната истина-в Европа място за ислям НЯМА.Проблемът се решава само от една нова РЕКОНКИСТА и това си е!
3
1
 
18
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До АнонименЕ.вр.еи.те лесно пари не дават!Обаче за команди и организация-грешка няма!А парите има кой да ги дава-слугите от САЩ и СА!
2
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я, гений във форума! Израел спонсорирал арабският тероризъм.
1
6
 
17
 
! Отговори
Хм преди 6 години
А бе,много бързо реагираха,след като Тръмп посети държавите спонсориращи тероризма и ги окуражи да продължават в същия дух!Ама така е-Господарите плащат-терористите изпълняват.....Няма време-светът трябва да бъде подчинен до 3 години!