Очевидци на трагедията: Чу се огромна експлозия!

Плач и бягство, хората са се опитвали да се измъкнат от района
Обновена: 23 май 2017 09:12 | 23 май 2017 08:56, Петя Славова
1
Очевидци на трагедията: Чу се огромна експлозия!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Очевидци в Манчестър разказаха пред камерите на световни новинарски агенции какво са видели в момента на атаката:

Още по темата

"Излизахме от залата и вече бяхме на прага на изхода, когато се чу огромна експлозия. Всички започнаха да крещят, да плачат... Бягахме по стълбите и просто се опитвахме да се измъкнем от района", разказват две момичета, присъствали на мястото на атаката.

А как се охраняват концертите във Великобритания разказа в телефонна връзка зрител на Bulgaria ON AIR. Николета Абрашева се върна от Манчестър преди два дни, където тя бе на концерт на Take That.

"Бяхме проверявани на входа на залата, но нямаше "Security check", където да проверяват за оръжие", подчерта Абрашева, която е останала учудена от този факт.

Тя допълни, че още от ранния следобед се образували струпвания по всички входове на залата, където се е провел концертът и отбеляза, че Великобритания е страна, в която на много места в големите градове може да се забележи полицейско присъствие.

Всеки наш сънародник, който има нужда от помощ може да се свърже с посолството на България във Великобритания на телефон: 01618569400

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се научиха , че при подобни случки не трябва да хукват като изоглавени , а да запазят спокойствие , по цял ден гледат филми и пак не се учат как се реагира