Джордж Озбърн нарече Тереза Мей "ходещ мъртвец"

Натискът върху британския премиер продължава
11 юни 2017 15:51, Петя Славова
22
Джордж Озбърн нарече Тереза Мей "ходещ мъртвец"
Снимка: Reuters

Днес натискът върху британския премиер Тереза Мей продължава да е максимален. Доказателството: бившият
министър на финансите на Великобритания от 2010 до 2016 г. Джордж Озбърн я нарече в ефира на телевизионния канал на Би Би Си "ходещ мъртвец", предаде АФП.

Още по темата

"Тереза Мей е ходещ мъртвец. Въпросът е колко дълго тя ще чака смъртната си присъда", каза Озбърн, допълвайки, че за Мей всичко може да приключи в средата на следващата седмица, прогнозирайки така нейната оставка.

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин каза днес, цитиран от Ройтерс, че вероятно ще има още едни избори тази година или в началото на 2018 година след вота в четвъртък, на който не бе излъчен категоричен победител, пише БТА.

Консервативната партия победи на изборите на 8 юни, но изгуби парламентарното си мнозинство.

Сега консерваторите се опитват да сформират правителство на малцинството, разчитайки на подкрепата на 10 депутати от Демократичната юнионистка партия (ДЮП

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност той и Борис Джонсън бяха Брекзит ядрото в партията. Аз се чудех от къде тоя хъс.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата руска оферта за белене беше 4.5 миллярда за 2 блока + още милярд за съпътстващата инфраструктура+изнасяне и складиране на отпадъците.Отпадна, не било демкратично. После най-добрата "демократична" оферта беше 7 млярда за 1 блок без инфраструктура и бе изнасяне и складиране на отпадъците. Сег вече нищо няма да направят. И още тока от Козлодуй спонсорира цената на европейския "екологичен" ток от вятър и вода... Тоест, строеното от коунизма храни демокрацията. Обрязованието...
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите приятю, построиха всичко. 30 години лед началото на евроинтеграцията на България не можем да достигнем 1/4 от БВП на комунистическа България. И 80% от бщджета на страната все още идва от инфрасртуктура, строена от комунистите. Не ги хваля, но демократите още не огаат да откраднат всичко, построено тогава. Но опитват усилено.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите трябва да се изтрепят в световен мащаб !!!
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Комунистите построиха много неща, вярно е, но ги построиха зле. Проклети да са! Ако бяха оставили хората да си ги построят сами, а не по соц образец, сега щяхме да процъфтяваме, а не да тънем в мизерия.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да влезе в Общия пазар Британия беше изпаднала в икономически колапс, ширеща се безработица и надигащи се комунисти. Сега след Брекзит ги чака същото.Жалко! Въпреки че винаги е действала срещу България и българите, харесвам тази страна.
13
2
 
5
 
! Отговори
ДО 11 преди 6 години
Какво точно построиха комунистите,което да излезе извън СИВ.Икономиката ни беше ,,вързана " със СССР. Заводи и предприятия ,селско стопанство всичко се въртеше в соц.лагера.И както каза главния-Т.Живков ,,Социализъма се оказа едно недоносче ,ние ви излъгахме" А през това време ,,лошите страни " вървяха напред и като технологии и като стандарт. А като почнат да се рушат панелките след 15-20 години пак ли,,демократчето " ще е виновно.Всичко сегашно е следствие,а не причина. Лаптопа ти руски ли е?
12
1
 
7
 
! Отговори
Deutschland преди 6 години
Германия е велика, еврото - стабилно, Великобритания - унизена и натирена в периферията.
11
3
 
7
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Кво са построили комунистите бе?До като на Запад хората строяха магистрали,метро,небостъргачи и кви ли не чудесии,комунистите строяха панелки и ТКЗС-та.До като на Запад строяха БМВ и всякакви машини в България хората чакаха десет години да си купят една каруца наречена ЛАДА.България след комунизма беше 45 години назад от цивилизацията.Дори мюсулманските кочини от Близкия Изток беха по развити от България.
10
4
 
23
 
! Отговори
До Саладинчо преди 6 години
Тя Великобритания е живнала след като става член на ЕС. Попитай местните, не си прави свободни съчинения.70% от икономиката на ЮК е услуги, по-вечето финансови , свързани с ЕС. Бизнеса не иска да напусне свободния пазар,но ти едва ли разбираш от икономика , щом пишеш глупости. За Брекзита гласуваха неуките, неинтелигентните и безработните. Ти от тях ли си?
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен пък ми прилича на трудно ходещ на два крака гущер.
8
10
 
7
 
! Отговори
Саладин преди 6 години
То човешката простотия няма граница . Някои хора водени единствено отконюктурни интереси свързани с досегашното членството на Великобритания в ЕС,сега плюят по Тереза Мей без да могат да си отворят по-широко очите.За да видят че Великобритания ако продължи и за в бъдеще това свое членство там,ще полети от моста и ще се удави в най-дълбото . . .
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До вчера всички и се мазнеха, а днес я плюят. Вместо да се обединят около някакви приоритети и те от алчност и амбиции сами ще се загробят.
6
7
 
6
 
! Отговори
Одисей преди 6 години
скланяйте главите долу мръсни роби, комунистите ви отровиха и единственото ви лечение е 2м под земята
5
2
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Много боли от истината нали, Оди сей-чо? Оплю си брадата и ще се катурнеш.
4
19
 
17
 
! Отговори
ДО 2 преди 6 години
Коя държава няма заем бе к а у н я кажи как комунистите 3 пъти фалирахте държавата и Русия ви даваше евтино бензин и желязо и пак фалирахте заплатите, бяха 3 долара що не отиваш в Кубa и Венецуела бе клошар червен или С. Корея отивай бе. Бойко ще ви мачка още много пъти ве мушмули освен да доите кравите или да обирате мандрите от вас нищо не става ***-ан-ар.
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази стара чавка си е пътник. Българите и румънците били проблема на Великобритания??? Да, онези от махалите са проблем за цял свят. Но има хиляди млади и интелигентни българи които с лекота превъзхождат разлигавените и изпедерастени англичани. А араби и ***, хардмуслита не са??? Колко избиха досега и още колко вбъдеще? Ще има още защото тази съкратила 20 000 полицаи за икономии?? А сега, к'о пра'им сега?
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1, ако е вярно, че комунустите са толкоз калпави, как тогава комунягата еднокнижник пИчели? Или него толкоз са го аресали, че си го назначават, за да тегли нови и нови милиардни заеми на гърба на матряла?
1
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Теремеза Мей предизвика избори за да се измъкне от бумащината с Брекзита. Aма комунустите са толкоз калпави, че и там загубиха изборите Cега иска, не иска Тeреза Мей ще вади Англия от кризата на червените либерастки маймуни и на copocoида Камерън.