Полицията в Лондон показа фалшиви колани с експлозиви

Те били използвани от атентаторите, за да всяват страх
11 юни 2017 20:00, Петя Славова
6
Полицията в Лондон показа фалшиви колани с експлозиви
Снимка: Reuters

Британската полиция разпространи снимки с фалшивите колани с експлозиви на атентаторите от Лондонския мост. Според неин представител целта на носенето им била да се предизвика "максимален страх", предаде Асошиейтед прес.

Лондонската полиция показа днес снимки на окървавените колани, които били направени от пластмасови шишета за вода, залепени с тиксо, пише БТА.

В същото време полицейски началник Дийн Хейдън заяви, че атентаторите може да са носели коланите, защото са били планирали да вземат заложници, "или пък защото са смятали, че им осигуряват защита да не бъдат застреляни".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гладна мечка хоро не играе! Пърформънс да става.Тачат си те световна из'мет. Предната събота три нови Биитълсчета се разпяха, но ги спряха, за да не паднат от моста. Като погледнеш населението на Лондон и ще разбереш, че много интелект се е насъбрал на едно място. Толкова много, че някой изпуши.
4
0
 
3
 
! Отговори
Ахтунг преди 6 години
Дава им се да разберат на Английските "лордове" че мюслитата в Англия са организирани и готови да умрат по команда на религиозните си водачи . После това ще бъде използвано за изолирането на цели райони само за мусюлмани , с ислямски съдилища и ислямски закони .
3
1
 
3
 
! Отговори
Ахтунг преди 6 години
Внимателно и добре планирани атаки . И като се вземе предвид все по активните шериатски патрули , вече работещите шериатски съдилища и оформянето на No Go зоните в Лондон съвсем сериозно Англия ще стане Ислямски Халифат в най скоро време . Приказките че това били изолирани случаи на изтрещели радикализирани ислямисти е само за да замаже некадърноста на британското разузнаване и полиция . И тази терористични атаки основно не целят да сплашат хората а ПАРТИИТЕ в УК .
2
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 1 преди 6 години
Хапе те главата!Силно много!
1
4
 
7
 
! Отговори
Мишо разума преди 6 години
Сега пък ще ги обвинят, че са си носили бутилки с вода на кръста ли?Британците съвсем прекаляват! Най-обикновени хора, просто малко депресирани и изнервени, а ги обвиниха във всички земни грехове, само защото са проявилилека агресия на някакъв си мост!