Кола се вряза в хора до джамия в Нюкасъл, има ранени

Според полицията инцидентът не е свързан с тероризъм
25 юни 2017 14:05,
48
Кола се вряза в хора до джамия в Нюкасъл, има ранени
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Кола се вряза в пешеходци пред спортен център и в близост до джамия в северния английски град Нюкасъл. Има 6-има ранени, но полицията не смята, че инцидентът е свързан с тероризъм.

Сред ранените има и деца. Според съобщения на свидетели, групата е била от мюсюлмански поклонници, празнуващи Рамазан байрам, съобщи БНР.

Арестувана е 42-годишна жена.

Онлайн изданието на местния вестник „Нюкасъл кроникъл“ информира, че полицията не смята инцидента за свързан с тероризъм.

Свидетел е заявил пред репортер на вестника, че жената просто е загубила контрол върху управлявания от нея автомобил.

От Бърза помощ потвърдиха, че оказват помощ на хора, участвали в инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
16
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
Според специалисти до 2030 година практикуващите мюсюлмани ще са повече от практикуващите християни във Великобритания. Към 2017г. 21,8% от населението във втория най-голям град в Англия (Бирмингам) е мюсюлманско. В Манчестър - 15,8%, в Брадфорд - 24,7%. В Лондон етническите британци са вече малцинство.
12
0
 
12
 
! Отговори
пънчо преди 6 години
Оказа се че в Англия има повече джамий от колкото християнски храмове.Всяка година над 100 000 англичанина приемали исляма като религия.Не мога да кажа само каква сума получават.В корана е записано когато един мюсюлманин привлече към религията драговерец ще да почива във раяЗатова в Англия католическата църква се тресе от гей скандалиВ Англия съотношението между мюсюлмани и християни вече е 50% на 50%Но мюсюлманите нарастват прогресивно. Затова излизат от ЕСНо и рицарството се възражда
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До крал АртурНавсякъде в Англия има джамии и ще стават все повече. До няколко години ще са повече от църквите а към 2050 всеки трети британец ще е мюсюлманин.
10
0
 
10
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
Защо закачате мюсюлманите това е дискриминация според западните ръководители. Меркел е казала , мюсюлманите имат право да терориризират християните да ги унижават и убиват и ако се оплачеш това било дискриминация. Колко атентата станаха колко християни загина все едно нищо не е станало говори се само за толертност да показват християните.Мюсюлманите си направиха един несполучлив атентат цялото западно ръководство ревна срещу християните всички станах ме виновни според меркел.Да му мислят
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Англия започва религиозна война, обаче още никой не го казва. Това е втори такъв инцидент срещу мюсюлмани, като прибавим и терористичните атентати, направо си започва война. Да видим какво ще е продължението.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без коктейли Мол.отов е по-трудно. Лесно се правят и лесно се използват.
7
1
 
4
 
! Отговори
крал Артур преди 6 години
И в Нюкасъл ли има джамии , а зингани има ли да не ходя там?
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е зле но трябва с камион или най добре с танк.
5
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Гледайки този клип не може да разбереш в Англия ли е сниман или в Пакистан
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Империята отвръща на удара!Ялово...импотентно...слабо!
3
4
 
20
 
! Отговори
Extremista преди 6 години
Прости ингилизи ако им свият царвулите на камиларите, докато бият канчета у земята. Oтпред пред джамиятa да начупят малко сткла и хвърлят 3 молотофки в джамията и ще настане веселба. Няма само кулите да горят и джамиите могат да издишат.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Според полицията инцидентът не е свързан с тероризъм"Да. Той човека просто е бързал за джамията.
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се прави браво на Мей тероризъм има само когато умират хора, а ислямистите не са хора, а *** *** издаващи хъхрещи звуци.